December 22, 2025Dec 22 9 minutes ago, SNARC said:Duda Ivkovic i Aca Nikolic da vaskrsnu ne bi doneli boljitak ovde..Ovaj Hispaneros mi samo deluje kao alibi za neki naredni delulu potez.Ostoja je ozbiljno potcenio navijace, misleci da ce se sve zaboraviti posle 1 ili 2 pobede. Posto mu se izjalovilo da potpise Trinkija ili bilo koje jace ime, cekao je pogodan trenutak da se ozvanici Penjoar i onda ga genije stavlja na klupu u najgorem mogucem momentu, kada je svaka nada da ce ekipa moci da se bori za plej-in iscezla. Vec protiv Makabija ce se suociti sa polupraznim tribinama, pa onda krece ona ludacka serija gostovanja tokom sledecih mesec dana, od februara nece biti vise od 2-3k navijaca u Areni. Sve i da zeli da promeni neke stvari, nece imati treninge uopste vec utakmice na svaka 3 dana. Ako neko misli da smo protiv Zalgirisa dotakli dno, neka se spremi za jos vece brukanje..
December 22, 2025Dec 22 11 minutes ago, Heaviside said:Ne bih se složio jer bi pristojna igra uz 40% pobeda ovde bila ogroman boljitak, a to nije nedostižno. Dolazi kompletno nov stručni štab i igrači će kao i uvek pozitivno reagovati na to. Jesu dripci, ali i iskusni porfesionalni košarkaši koji znaju da su i njihove karijere na kocki.Za Penjaroju ovo jeste veliki izazov i videćemo kako će se snaći, samo što ni on nije od juče i ne bi bi dolazio da nema ideju šta bi trebalo uraditi.Kao da trenutno imamo 5% pobeda, a ne 35% . I uopšte postoji težnja da se rezultati u Žocovoj eri predtsvljau kao nekakva katastrofa i to od strane navijača tima koji nema pjeof pobedu u 10+ učešća u EL...I @Mindaugas Žukauskas napisa pre nekoliko strana kako bi 99,9 % trenera dobilo otkaz posle sezone 23/24 Really?? Biti 11. u EL u drugoj EL sezoni posle godins tavorenja i sredine tabele u ABA je strašan neuspeh? U kom to univerzumu?
December 22, 2025Dec 22 43 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ma nema veze sa vremenskom zonom Izraela. Mi ovu utakmicu nismo ni trebali da igramo u Areni, jer su radovi za vaterpolo obuhvatali i 26, pa je naknadno odobreno, ali pod uslovom da se odmah po zavrsetku utakmice krene sa uklanjanjem terena i sve ostalo sto sledi. To je kao kompromis..Realno, dovoljan nam je bio i Dom pionira u Šumicama. Ili Megina sala u Jerkoviću.
December 22, 2025Dec 22 3 minutes ago, Djolle said:@Mindaugas Žukauskas napisa pre nekoliko strana kako bi 99,9 % trenera dobilo otkaz posle sezone 23/24 Really?? Biti 11. u EL u drugoj EL sezoni posle godins tavorenja i sredine tabele u ABA je strašan neuspeh? U kom to univerzumu?Pogledaj matori kako trenere menjaju kao na traci nakon par loših rezultata. Prve EL sezone je overachievovao realno, i to ga je možda koštalo da sledeća sezona izgleda još lošije nego što je realno bila. Treća sezona u klubu, najbolji trener svih vremena, i umesto da se vidi neki kontinuitet rada, ne ulazi se u plejof i rasformira se čitav roster. U većini klubova bi se rasformirao trener.
December 22, 2025Dec 22 16 minutes ago, Djolle said:Kao da trenutno imamo 5% pobeda, a ne 35% . I uopšte postoji težnja da se rezultati u Žocovoj eri predtsvljau kao nekakva katastrofa i to od strane navijača tima koji nema pjeof pobedu u 10+ učešća u EL...I @Mindaugas Žukauskas napisa pre nekoliko strana kako bi 99,9 % trenera dobilo otkaz posle sezone 23/24 Really?? Biti 11. u EL u drugoj EL sezoni posle godins tavorenja i sredine tabele u ABA je strašan neuspeh? U kom to univerzumu?loljadni žoc, postoji jedna težnja!!! hahah
December 22, 2025Dec 22 2 minutes ago, Heaviside said:loljadni žoc, postoji jedna težnja!!!hahah Bez zezanja, na desetine Zvezdaša mi je objašnjavalo nakon ostavke kako su rezultati bili katastrofa i da trebada ode, a grobari su većinom bili za to da ostane. Nikad veće interesovanje i briga za rezultate rivalskog kluba...
December 22, 2025Dec 22 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pogledaj matori kako trenere menjaju kao na traci nakon par loših rezultata. Prve EL sezone je overachievovao realno, i to ga je možda koštalo da sledeća sezona izgleda još lošije nego što je realno bila. Treća sezona u klubu, najbolji trener svih vremena, i umesto da se vidi neki kontinuitet rada, ne ulazi se u plejof i rasformira se čitav roster. U većini klubova bi se rasformirao trener. Meni se naravno nije svidela odluka kluba (i trenera) da se promeni ceo roster. Ali i promena trenera zbog 11. mesta u EL koju realno ne bi ni igrao da nije tog trenera, to je tek sulud potez. I onda mag Ostoja crta ikseve po power point prezentaciji i objašnjava kako je on Bog marketinga i menadžemnta i obezbedio budžet i pare, al eto, sportski sektor zatajio. Ne znam kako iko sa 2 grama mozga popuši tu priču.
December 22, 2025Dec 22 32 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ostoja je ozbiljno potcenio navijace, misleci da ce se sve zaboraviti posle 1 ili 2 pobede. to se i desilo, samo su se malko podsetili kada ste opet izgubili.
December 22, 2025Dec 22 5 minutes ago, Djolle said:Bez zezanja, na desetine Zvezdaša mi je objašnjavalo nakon ostavke kako su rezultati bili katastrofa i da trebada ode, a grobari su većinom bili za to da ostane. Nikad veće interesovanje i briga za rezultate rivalskog kluba...Rezultati jesu bili loši, ali glupo je da vam cigani objašnjavaju šta je dobro za kkp i da li trener treba da se menja ili ne. Vi bolje znate šta želite od kluba, a rezultati uopšte ne moraju da budu primarni.Napisano je više puta da je osnovni cilj bio da Žoc sačuva klub od urušavanja i to mi ima logike jer sada kada otac i sin Mijailović imaju otvoren teren za svoje ideje samo nebo je granica za sve egzibicije.
December 22, 2025Dec 22 21 minutes ago, Djolle said:Bez zezanja, na desetine Zvezdaša mi je objašnjavalo nakon ostavke kako su rezultati bili katastrofa i da trebada ode, a grobari su većinom bili za to da ostane. Nikad veće interesovanje i briga za rezultate rivalskog kluba...Jednostavno bolji su ljudi od nas. Uvek tu da pruze toplu rec i iskrenu podrsku
December 22, 2025Dec 22 18 minutes ago, Djolle said:Meni se naravno nije svidela odluka kluba (i trenera) da se promeni ceo roster. Ali i promena trenera zbog 11. mesta u EL koju realno ne bi ni igrao da nije tog trenera, to je tek sulud potez. I onda mag Ostoja crta ikseve po power point prezentaciji i objašnjava kako je on Bog marketinga i menadžemnta i obezbedio budžet i pare, al eto, sportski sektor zatajio. Ne znam kako iko sa 2 grama mozga popuši tu priču.I ja sam ranije napisao da je specifična situacija, i da je u redu da je Željko dobio novi roster, na ime i reputaciju. Nema neslaganja među nama rekao bih, ja samo tvrdim da bi većina klubova menjala trenera u toj situaciji, ili čak i ranije.
December 22, 2025Dec 22 34 minutes ago, Djolle said:Bez zezanja, na desetine Zvezdaša mi je objašnjavalo nakon ostavke kako su rezultati bili katastrofa i da trebada ode, a grobari su većinom bili za to da ostane. Nikad veće interesovanje i briga za rezultate rivalskog kluba...Prosecan Zvezdas posle svake izgubljene utakmice menja trenera, pola tima i okapava po skauting izvestajima u potrazi za novim pojacanjima, taj za koliko je kupio za toliko i prodaje. Zvezdasi koji vide siru sliku su svi redom bili za to da Obradovic ostane u Partizanu po svaku cenu jer shvataju da i njihov klub od toga ima samo koristi.
December 22, 2025Dec 22 46 minutes ago, Djolle said:Bez zezanja, na desetine Zvezdaša mi je objašnjavalo nakon ostavke kako su rezultati bili katastrofa i da trebada ode, a grobari su većinom bili za to da ostane. Nikad veće interesovanje i briga za rezultate rivalskog kluba...Naravno da je nikad veće interesovanje kada se desi ovakav potres i sasvim je normalno da će biti i bockanja i da komšiji crkne krava sentimenta jer je to sastavni deo svih velikih sportskih rivalstava. Ono što možda i nije sasvim normalno je da se u moj stav da je napredak sa novim trenerom moguć, misleći na trenutno stanje u kome se od kandidata za plej-in kući gubi 20 a u gostima 40 razlike, učitava maliciozno nipodaštavanje učinka gosn Obadovića od 35% pobeda.
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Pogledaj matori kako trenere menjaju kao na traci nakon par loših rezultata. Prve EL sezone je overachievovao realno, i to ga je možda koštalo da sledeća sezona izgleda još lošije nego što je realno bila. Treća sezona u klubu, najbolji trener svih vremena, i umesto da se vidi neki kontinuitet rada, ne ulazi se u plejof i rasformira se čitav roster. U većini klubova bi se rasformirao trener.Exum i PPP su bili majstorske akvizicije. Ovog prvog nije mogao da brani u postu niko, drugi je glue guy bolji od Kalenica