December 21, 2025Dec 21 Just now, kud u maglu Simoviću said:džabari Edited December 21, 2025Dec 21 by Milošica
December 21, 2025Dec 21 Just now, Midžeta said:kerpogrešan odgovort+ Edited December 21, 2025Dec 21 by Ted
December 21, 2025Dec 21 16 hours ago, April said:Plašim se da kolektivno precenjujemo karaktere tzv.legendi. Posle nas iznenade grbovići, tomaševići, rebrače i krstići. Jedan je Dragan Kićanović.Apsolutno verujem u Duletovu priču o Paspaljevoj sabotaži u drugom mandatu, kao i u Kićin odnos prema Paspalju.Posle avanture sa SPS-om i on se ispisao, makar kod mene.
December 21, 2025Dec 21 12 minutes ago, nbg1 said:Posle avanture sa SPS-om i on se ispisao, makar kod mene.Bio je predsednik JOK i ministar kod Mirka M., ali nije se nešto izbrukao, ne da ja pamtim. Na tu temu, isečak iz Vremena:
December 21, 2025Dec 21 12 minutes ago, April said:Bio je predsednik JOK i ministar kod Mirka M., ali nije se nešto izbrukao, ne da ja pamtim. Na tu temu, isečak iz Vremena:Covic The Kingmaker.
December 21, 2025Dec 21 2 minutes ago, harper lee said:Covic The Kingmaker.Vala baš.Masoni govna da jedu.
December 21, 2025Dec 21 23 minutes ago, April said:Bio je predsednik JOK i ministar kod Mirka M., ali nije se nešto izbrukao, ne da ja pamtim. Na tu temu, isečak iz Vremena:Bio je ministar u 2 vlade: Dragutina Zelenovića i Radomana Božović.Kao predsednik JOK sabotirao izbor Divca u MOK.Za zasluge od udbe dobio titulu doživotnog konzula u Trstu.početkom rata imao par baš gladnih izjavaNe moramo nikad više da živimo sa Slovencima i Hrvatima. Ako treba da podignemo i Kineski zid do neba.Dragan Kićanović, 30. mart 1992. Edited December 21, 2025Dec 21 by sigurnost
December 21, 2025Dec 21 bio je ministar u vladi radomana bozovica, pa ga je zamenio vladimir cvetkoviću prvoj zelenovićevoj vladi je bio goran trivan ministar za omladinu i sport
December 21, 2025Dec 21 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:bio je ministar u vladi radomana bozovica, pa ga je zamenio vladimir cvetkoviću prvoj zelenovićevoj vladi je bio goran trivan ministar za omladinu i sportOn je kod Zelenovića zamenio Trivana u rekonstrukcij leta 1991.u kojoj su u vladu ušli i Vladislav Jovanović, Budimir Košutić i osnovano Ministarstvo odbrane Srbije.Započeo je i kod Radomana Božovića gde ga je u septembru 1992. zamenio Cvetković.Cvetković je ostao ministar sve do osnivanja crveno-crne vlade 1998.