December 22, 2025Dec 22 4 minutes ago, Ted said:trenutno me zabole za washingtona......zapravo, navijam da da po 50 na narednih nekoliko utakmica i da ga zavaljamo negde što preon da bi bio od neke koristi morao bi ovo da radi konstantno, ko Jokićdaleko korisnije pre njega zavaliti:1. Milton2. Sterling3. Tajrik4. Osetkovski5.Džaba6.Bruno7.Finac8.Vanja9.Pokuševski10. ... po izboru
December 22, 2025Dec 22 Just now, Midžeta said:Dujane ne idiDa ponovim18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Washingtonu dozivotni ugovor odmah sadaI dodam da sam napise cifru, zasluzio je..
December 22, 2025Dec 22 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:I dodam da sam napise cifru, zasluzio je..Jel čuješ ovo Drčela ,napadaj
December 22, 2025Dec 22 Pevanje sa igračima, skandiranje Žocu, skandiranje Ostoji...navijači su pokrili sve baze
December 22, 2025Dec 22 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pevanje sa igračima, skandiranje Žocu, skandiranje Ostoji...navijači su pokrili sve bazewhy not both? ste avangarda ili niste?
December 22, 2025Dec 22 Kakav je čovek igrač za razne Krke, Mornare i Spartake. Ok, i za Zvezdu nije loš.
December 22, 2025Dec 22 imamo Kobija bre......dajte loptu i sklonite se dole u reket da hvatate ako treba.....a neće puno da trebaproblem je kad nije u seriji, što je recimo u 90% utakmica, kad ga udvajaju ili mu ne ide šut
December 22, 2025Dec 22 Kada bude jednom pricao unucima kako je dao 48 poena Krki. A unuci ne veruju - a jeste deda, u dvorani Leon Stukelj..Nije bilo u Stukelju, nego u Tivoliju. A pa to nije isto deda..