December 22, 2025Dec 22 to samo govori koliko ste neatraktivan protivnik. da završimo sa partizanom do cca 8, pa da pijemo hanuku i jedemo menore
December 22, 2025Dec 22 4 minutes ago, uini said:to samo govori koliko ste neatraktivan protivnik. da završimo sa partizanom do cca 8, pa da pijemo hanuku i jedemo menoreVi igrate u 2 posle ponoci, prenos je na Palmi. Ron Dzeremi i Roko Sifredi su vam protivnici
December 22, 2025Dec 22 5 minutes ago, uini said:šalim se, ja obožavam tekme u 18h, 19h topsI ja sam se salio
December 22, 2025Dec 22 1 minute ago, shimpr said:Vi igrate u 2 posle ponoci, prenos je na Palmi. Ron Dzeremi i Roko Sifredi su vam protivniciznači mi smo lepi i više uživamo, to je stravinsky.
December 22, 2025Dec 22 Voleo bih da nekad Partizan i Zvezda igraju u terminu od 18h, a ne u 2 posle ponoci
December 22, 2025Dec 22 18 minutes ago, smooth.Op said:Ne. Makabijev tradicionalni termin za domaće utakmice je 20:05.Izrael je +2 u odnosu na nas što je taman tako.
December 22, 2025Dec 22 Ma nema veze sa vremenskom zonom Izraela. Mi ovu utakmicu nismo ni trebali da igramo u Areni, jer su radovi za vaterpolo obuhvatali i 26, pa je naknadno odobreno, ali pod uslovom da se odmah po zavrsetku utakmice krene sa uklanjanjem terena i sve ostalo sto sledi. To je kao kompromis.. Edited December 22, 2025Dec 22 by Jimmy Kowalski
December 22, 2025Dec 22 Baš me zanima kako će se Penjaroja snaći. Lik prvi put izlazi iz Španije i ne ide u neki sređeni Bajern ili Žalgiris već dolazi u ovaj haos da se nosi sa 1500 problema i izazova.Vidim tips najavljuje još jednog igrača pored Pejna. GM Joca Mijailović radi kao singerica. Edited December 22, 2025Dec 22 by Nikodije
December 22, 2025Dec 22 ocekivanja su toliko bedna nakon zeljkovog burnouta, da u sustini ne moze da ispadne lose.kapiram da bih i ja mogao neki boljitak da proizvedem a kamo profi trener, makar kratkorocno.
December 22, 2025Dec 22 Duda Ivkovic i Aca Nikolic da vaskrsnu ne bi doneli boljitak ovde..Ovaj Hispaneros mi samo deluje kao alibi za neki naredni delulu potez.
December 22, 2025Dec 22 Ne bih se složio jer bi pristojna igra uz 40% pobeda ovde bila ogroman boljitak, a to nije nedostižno. Dolazi kompletno nov stručni štab i igrači će kao i uvek pozitivno reagovati na to. Jesu dripci, ali i iskusni porfesionalni košarkaši koji znaju da su i njihove karijere na kocki.Za Penjaroju ovo jeste veliki izazov i videćemo kako će se snaći, samo što ni on nije od juče i ne bi bi dolazio da nema ideju šta bi trebalo uraditi. Edited December 22, 2025Dec 22 by Heaviside