December 21, 2025Dec 21 1 hour ago, Ted said:nema veze, ako Bolni Kamerun uspe da poveže ovu raspuštenu bandu......biće čefUklopiće se ko puzzle last piece.
December 21, 2025Dec 21 29 minutes ago, Fanta said:Kakav je Penejora trener vidi se po rezlutatima i igri Barse otkako on nije tamo.Svi naslednici su zasenili prethodnike, Ćavi Paskval je na 5:1, Ocokolja na 50%, Laso kida Kokoškova, jedino je naš Saša poklekao da prejebe Pirlovih 100%.
December 22, 2025Dec 22 Nakon Dzonsa, Vasingtona, Sterlinga i Parkera, u strajk gladju je stupio i Pejn jer je nezadovoljan situacijom u klubu
December 22, 2025Dec 22 11 hours ago, April said:Sad sam pregledao sajt ministarstva i nema traga o tome što si napisao. Molio bih da mi daš bilo kakav link, ne znam odakle ti to, generalni konzul u Trstu je izvesna Ivana, ima i dva konzula za pojedinačne regije, obojica su Italijani.Ovo je izvučeno iz teksta i nema ratnohuškačku konotaciju - upravo obrnuto. Tog momenta su Slo i Cro uveliko priznate države i on upravo prihvata tu realnost. Nije slučajno ispraćen iz Vlade posle godinu dana.Sigurno da ne postoji funkcija "doživotnog konzula". To je hiperbola upotrebljena na tvoje proglašavanje "državnog službenika" Dragana za svetitelja, opozita grešnicima Krstiću, Tomašević, Rebrači, Grboviću.Ne vidim da je on radio išta drugo nego što oni rade u režimu sličnog karaktera.Ako si hteo nekog da uzmeš kao suprotnost svemu ovome imao si Praju Dalipagića.Što se tiče "ratnog huškanja".Imao je na desetine takvih izjava novinarskim ekipama u skupštini. Tada nije bilo interneta pa nije lako do njih
December 22, 2025Dec 22 A utakmica sa Makabijem u petak u 18h.Da li je od povratka u EL neka utakmica bila u 18h?
December 22, 2025Dec 22 5 minutes ago, sigurnost said:Sigurno da ne postoji funkcija "doživotnog konzula". To je hiperbola upotrebljena na tvoje proglašavanje "državnog službenika" Dragana za svetitelja, opozita grešnicima Krstiću, Tomašević, Rebrači, Grboviću.Ne vidim da je on radio išta drugo nego što oni rade u režimu sličnog karaktera.Ako si hteo nekog da uzmeš kao suprotnost svemu ovome imao si Praju Dalipagića.Što se tiče "ratnog huškanja".Imao je na desetine takvih izjava novinarskim ekipama u skupštini. Tada nije bilo interneta pa nije lako do njihNe bih rekao da je bila hiperbola, ali svakako neću isterivati mak na konac, jer vidim da o obojici govoriš samo u okviru sopstvenih interpretacija.
December 22, 2025Dec 22 35 minutes ago, smooth.Op said:A utakmica sa Makabijem u petak u 18h.Da li je od povratka u EL neka utakmica bila u 18h?Taman posle utakmice idem u picarenje
December 22, 2025Dec 22 23 minutes ago, April said:Ne bih rekao da je bila hiperbola, ali svakako neću isterivati mak na konac, jer vidim da o obojici govoriš samo u okviru sopstvenih interpretacija.Ne mogu govoriti drugačije nego iz sopstvenog viđenja tih ljudi i događaja u kojima su učestvovali o kojima znam samo posredno.Ne znam da li je iko na ovom forumu direktni učesnik ili svedok.
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, smooth.Op said:A utakmica sa Makabijem u petak u 18h.Da li je od povratka u EL neka utakmica bila u 18h?Pa bolje da nas ispraše u prvom terminu da imamo vremena da bolje osmislimo petak veče
December 22, 2025Dec 22 1 minute ago, ubibobi said:Pa bolje da nas ispraše u prvom terminu da imamo vremena da bolje osmislimo petak veče
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, smooth.Op said:A utakmica sa Makabijem u petak u 18h.Da li je od povratka u EL neka utakmica bila u 18h?jebo ih terminu najboljem slučaju sam u 19 u bgdpas mater
December 22, 2025Dec 22 17 minutes ago, ubibobi said:Pa bolje da nas ispraše u prvom terminu da imamo vremena da bolje osmislimo petak večeNe bi me čudilo da je namikereno tad kako bi moglo da se na miru prati u Izraelu.:3ABEPA: Edited December 22, 2025Dec 22 by Valk