Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 hour ago, Ted said:

nema veze, ako Bolni Kamerun uspe da poveže ovu raspuštenu bandu......biće čef

Uklopiće se ko puzzle last piece.

• Replies 12.1k
  • Views 621.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Fali Ayton.

29 minutes ago, Fanta said:

Kakav je Penejora trener vidi se po rezlutatima i igri Barse otkako on nije tamo.

Svi naslednici su zasenili prethodnike, Ćavi Paskval je na 5:1, Ocokolja na 50%, Laso kida Kokoškova, jedino je naš Saša poklekao da prejebe Pirlovih 100%.

Nakon Dzonsa, Vasingtona, Sterlinga i Parkera, u strajk gladju je stupio i Pejn jer je nezadovoljan situacijom u klubu

11 hours ago, April said:

Sad sam pregledao sajt ministarstva i nema traga o tome što si napisao. Molio bih da mi daš bilo kakav link, ne znam odakle ti to, generalni konzul u Trstu je izvesna Ivana, ima i dva konzula za pojedinačne regije, obojica su Italijani.

Ovo je izvučeno iz teksta i nema ratnohuškačku konotaciju - upravo obrnuto. Tog momenta su Slo i Cro uveliko priznate države i on upravo prihvata tu realnost. Nije slučajno ispraćen iz Vlade posle godinu dana.

Sigurno da ne postoji funkcija "doživotnog konzula". To je hiperbola upotrebljena na tvoje proglašavanje "državnog službenika" Dragana za svetitelja, opozita grešnicima Krstiću, Tomašević, Rebrači, Grboviću.

Ne vidim da je on radio išta drugo nego što oni rade u režimu sličnog karaktera.

Ako si hteo nekog da uzmeš kao suprotnost svemu ovome imao si Praju Dalipagića.

Što se tiče "ratnog huškanja".

Imao je na desetine takvih izjava novinarskim ekipama u skupštini. Tada nije bilo interneta pa nije lako do njih

A utakmica sa Makabijem u petak u 18h.
Da li je od povratka u EL neka utakmica bila u 18h?

5 minutes ago, sigurnost said:

Sigurno da ne postoji funkcija "doživotnog konzula". To je hiperbola upotrebljena na tvoje proglašavanje "državnog službenika" Dragana za svetitelja, opozita grešnicima Krstiću, Tomašević, Rebrači, Grboviću.

Ne vidim da je on radio išta drugo nego što oni rade u režimu sličnog karaktera.

Ako si hteo nekog da uzmeš kao suprotnost svemu ovome imao si Praju Dalipagića.

Što se tiče "ratnog huškanja".

Imao je na desetine takvih izjava novinarskim ekipama u skupštini. Tada nije bilo interneta pa nije lako do njih

Ne bih rekao da je bila hiperbola, ali svakako neću isterivati mak na konac, jer vidim da o obojici govoriš samo u okviru sopstvenih interpretacija.

35 minutes ago, smooth.Op said:

Taman posle utakmice idem u picarenje

23 minutes ago, April said:

Ne bih rekao da je bila hiperbola, ali svakako neću isterivati mak na konac, jer vidim da o obojici govoriš samo u okviru sopstvenih interpretacija.

Ne mogu govoriti drugačije nego iz sopstvenog viđenja tih ljudi i događaja u kojima su učestvovali o kojima znam samo posredno.

Ne znam da li je iko na ovom forumu direktni učesnik ili svedok.

1 hour ago, smooth.Op said:

Pa bolje da nas ispraše u prvom terminu da imamo vremena da bolje osmislimo petak veče

1 minute ago, ubibobi said:

Pa bolje da nas ispraše u prvom terminu da imamo vremena da bolje osmislimo petak veče

Go Go Go Fml GIF

Idemo

1 hour ago, smooth.Op said:

jebo ih termin

u najboljem slučaju sam u 19 u bgd

pas mater

Cat No GIF by Looney Tunes

17 minutes ago, ubibobi said:

Ne bi me čudilo da je namikereno tad kako bi moglo da se na miru prati u Izraelu.

:3ABEPA:

Edited by Valk

Ne. Makabijev tradicionalni termin za domaće utakmice je 20:05.