Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 hour ago, sigurnost said:

Za zasluge od udbe dobio titulu doživotnog konzula u Trstu.

Sad sam pregledao sajt ministarstva i nema traga o tome što si napisao. Molio bih da mi daš bilo kakav link, ne znam odakle ti to, generalni konzul u Trstu je izvesna Ivana, ima i dva konzula za pojedinačne regije, obojica su Italijani.

1 hour ago, sigurnost said:

Ne moramo nikad više da živimo sa Slovencima i Hrvatima. Ako treba da podignemo i Kineski zid do neba.

Dragan Kićanović, 30. mart 1992.

Ovo je izvučeno iz teksta i nema ratnohuškačku konotaciju - upravo obrnuto. Tog momenta su Slo i Cro uveliko priznate države i on upravo prihvata tu realnost. Nije slučajno ispraćen iz Vlade posle godinu dana.

• Replies 12.1k
  • Views 621.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, Ted said:

ali kako se sudbina poigrava.....dovodimo igrača koji se preziva BOL .......

Payne

5 minutes ago, April said:

Sad sam pregledao sajt ministarstva i nema traga o tome što si napisao. Molio bih da mi daš bilo kakav link, ne znam odakle ti to, generalni konzul u Trstu je izvesna Ivana, ima i dva konzula za pojedinačne regije, obojica su Italijani.

Ovo je izvučeno iz teksta i nema ratnohuškačku konotaciju - upravo obrnuto. Tog momenta su Slo i Cro uveliko priznate države i on upravo prihvata tu realnost. Nije slučajno ispraćen iz Vlade posle godinu dana.

Bio je konzul u Trstu od 2013. godine do 2017. da ja znam... nikakav doživotni. Al to je sigurnost, uzme malo istine i onda doda malo više laži

13 minutes ago, uini said:

Payne

pa znam, al ga čitamo kao bol

nema veze, ako Bolni Kamerun uspe da poveže ovu raspuštenu bandu......biće čef

jel stvarno plej, nije od onih nisam, al mogu da pokušam?

On June 14, 2024, Payne was arrested in Scottsdale, Arizona, for not telling officers his real name as well as providing a false report to law enforcement, reportedly referring to himself as "Terry Johnson" according to police.[59] Payne was taken to Scottsdale City Jail and was later released.[60]

23 minutes ago, Ted said:

interesuju me dolasci, sve ok......al me još više interesuju odlasci......bilo gde, što dalje odavde/na kraj klupe/u disciplnsku kaznu/u Metalac, kako god, a u pičku materinu svakako

Ne interesuju me dolasci, a od odlazaka me interesuje samo jedan. Odlazak onoga koji ne može da ode i ne može da daje ugovore koji su duži od njegovog mandata.
Neophodna je promena koja za početak neće generisati nepoverenje između uprave kluba i navijača. Neophodan je neko ko će se prihvatiti novog ciklusa i krenuti u izgradnju novog KKP. Takav onda ima integritet da otera nekoga u Valjevo i da okrene par GM-ova i da ponudi neke igrače. Onaj koji je znao šta se dešava i posle svega pušta Moc-a pod voz dok minimum dva puta demantuje da je potpisao ugovor sa novim trenerom. Od te rekonstrukcije i discipline nema ništa. Kao i od marionete na mestu SD.

Just now, smooth.Op said:

Ne interesuju me dolasci, a od odlazaka me interesuje samo jedan. Odlazak onoga koji ne može da ode i ne može da daje ugovore koji su duži od njegovog mandata.
Neophodna je promena koja za početak neće generisati nepoverenje između uprave kluba i navijača. Neophodan je neko ko će se prihvatiti novog ciklusa i krenuti u izgradnju novog KKP. Takav onda ima integritet da otera nekoga u Valjevo i da okrene par GM-ova i da ponudi neke igrače. Onaj koji je znao šta se dešava i posle svega pušta Moc-a pod voz dok minimum dva puta demantuje da je potpisao ugovor sa novim trenerom. Od te rekonstrukcije i discipline nema ništa. Kao i od marionete na mestu SD.

načelno sve to stoji......ali mora nekako da se iznese ova sezona do kraja, kad kažem nekako mislim dostojanstveno u takmičarskom smislu. a ne da imamo 21 poraz do kraja sa prosečno 25 razlike

sve se ovo dešava u nevreme, ali koliko-toliko mora da ima u vidu i reputacija kluba

Pa? Šta od ovoga što sam naveo znači da se sezona neće privesti kraju kako treba?

11 violina ne čini orkestar a mi uzeli i dvanaestu....i novog dirigenta fantom

pa svakako se neće privesti kraju kako treba, ako se klub posle tri meseca sezone nalazi u ovakvom stanju. ali ne mora i da bude debakl

polazim od toga da od odlaska Ostoje do kraja sezone nema ništa, a naravno da bi najbolje bilo da ode koliko večeras. što znači da se nepoverenje na relaciji uprava-navijači neće rešiti dok kraja sezone. u tim okolnostima treba izneti sezonu

41 minutes ago, uini said:

Payne

tumblr-lop3oafl-Qe1qgtn0oo1-400.gif

Skocio mi pritisak kad sam vrteci prorezimske, a kakve druge, portale naleteo na uvijenu verziju vesti, tj. da Pejna "dovodi Jovan Mijailovic". Ne postoje reci kojima je moguce opisati njihovo neznanje, sem najjednostavnijih mogucih - glupi su k'o kurac.

Prilicno sam siguran da je Ostojin mali, koliko je glup, ubedjen da je uboo dzekpot sa jos jednom isluzenom ragom iz drugog NBA esalona, pa cemo vrv sa polu-mazohistickim uzivanjem gledati jos jaca napusavanja Ostoje i ove bande od igraca vec u narednih par nedelja. Kem Pejn je lik koji je u piku svoje karijere, iz cista mira umeo da ispali pa par air-ball-ova po tekmi, a nije svestan sta ga pride ceka kad ga savataju evropski beli bekovi terijeri na lopti - brze ce se vrati no sto je dosao. Kilavi Milt je bolji ballahandler od njega. Ovo je pojacanje ranga kvaliteta igara Dzabari Parkera...

Katastrofalno kakve budale nas vode na svakom nivou (.

Dodao bih za Kiću da se napušavao sa Čečenom Karadorđevićem tokom puta do Atine. To je za mene partizanski plus, a za sve ostalo neka glaba onu stvar pudlica Slobina.

55 minutes ago, Ted said:

On June 14, 2024, Payne was arrested in Scottsdale, Arizona, for not telling officers his real name as well as providing a false report to law enforcement, reportedly referring to himself as "Terry Johnson" according to police.[59] Payne was taken to Scottsdale City Jail and was later released.[60]

ne poštuje kerove, jak plus

Kakav je Penejora trener vidi se po rezlutatima i igri Barse otkako on nije tamo.