December 21, 2025Dec 21 a i penjarojal tea sa njimvat kud go rong, dovodi se 31ogodišnji amer koji nikad nije igrao u evropi za koga nije bilo para kad je bio tu željko Edited December 21, 2025Dec 21 by garmonbozia
December 21, 2025Dec 21 penjarojal tea je jakonije mislim stvar para sa payneom, već se nadao da će naći gažu u nbau svakom slučaju, lik je legit nba igrač, ne vidim zašto ne bi prosperirao u evropi.nije ni u čemu fantastičan ali mislim da je za evropu u svemu napadački dobar
December 21, 2025Dec 21 1 minute ago, uini said:u svakom slučaju, lik je legit nba igrač, ne vidim zašto ne bi prosperirao u evropi.Ne vidim da veteran Ameri mogu da doprinesu u EL, jebem li ga. Baš ne znam mnogo primera veterana iz NBA koji su prvi put igrali u EL i dobro se pokazali
December 21, 2025Dec 21 on je veteran po nba logici ali sa 31 godinom je zapravo u prajmu.pri tome, uvek je bio lik za 15-20mins, nije kao da je imao bog-zna-kakvu karijeru i uzeo goleme pare, pa da se brineš kakva će mu biti motivacija da igra u narednih 3-4-5 godina
December 21, 2025Dec 21 3 hours ago, sigurnost said:Bio je ministar u 2 vlade: Dragutina Zelenovića i Radomana Božović.Kao predsednik JOK sabotirao izbor Divca u MOK.Za zasluge od udbe dobio titulu doživotnog konzula u Trstu.početkom rata imao par baš gladnih izjavaNe moramo nikad više da živimo sa Slovencima i Hrvatima. Ako treba da podignemo i Kineski zid do neba.Dragan Kićanović, 30. mart 1992.Kada je jedna "legenda" iz sveta sporta otisla u penziju, Kicanovic mu je porucio kako je posao konzula idealan, nista ne radis, a kaplje lova. Kicanovic je nekako uvek prolazio ispod radara, uvek je bio uz govna sps-ovska, redovno nagradjivan, a gotovo nikada kritikovan, cini mi se jedino oko izbora Divca...
December 21, 2025Dec 21 interesuju me dolasci, sve ok......al me još više interesuju odlasci......bilo gde, što dalje odavde/na kraj klupe/u disciplnsku kaznu/u Metalac, kako god, a u pičku materinu svakako
December 21, 2025Dec 21 ali kako se sudbina poigrava.....dovodimo igrača koji se preziva BOL .......ne daj Bože da se preziva sreća, radost, veselje, pobeda
December 21, 2025Dec 21 1 minute ago, Ted said:ali kako se sudbina poigrava.....dovodimo igrača koji se preziva BOL .......ne daj Bože da se preziva sreća, radost, veselje, pobedaBol Bol? Edited December 21, 2025Dec 21 by arheolog1981