Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

mitovi su u tvojoj glavi i potreba da guras prst u oko

to ocigledno nije bio klub u kojem postoji normalna komunikacija, i klub onakav kao sto treba da bude, pre svega jedinstven u svim strukturama koje ga vode

edit : ovo dragancetu pricam

Edited by cedo

• Replies 12.1k
  • Views 621.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

jbg. da je znao da će da ga buše ne bi ih selektirao. nije lud. gledali su se košarkaški kvaliteti i ono što stručnom štabu treba i što je dostupno na tržištu. sad, ispada da je greška što se očekivalo da će igrači da prihvate činjenicu da je trener glavni i da određuje šta će, kako i ko da igra. mislim helouuuuu, pa nego kako. neće valjda da bude glavna Sterlingova baba ili Džabarijev teča

problem je ovo što kaže Željkov Španac.......dosta igrača su naprosto beslovesni moroni koji nemaju blagu predstavu o okruženju u kojem treba da borave i rade. dobro, on je to rekao lepšim rečima

problem ne može da se reši dok ne odu oni koji treba da odu, a to su Ostoja, i to je (barem) pola rostera. otišao je onaj koji nije trebao, ostaju oni koji treba da lete. ta je situacije neprihvatljiva i ne može da se pegla nikako. pa taman Greg Popovič postao trener

Edited by Ted

5 minutes ago, cedo said:

ovo dragancetu pricam

Ne vredi brate. Ljubimac moderacije, kome su dozvoljene uvrede i sve.

nije trebalo da ode isljučivo zbog specifičnog konteksta koji podrazumeva auto-limara kriminalca na čelu klubu. u svakom drugom klubu bi dobio otkaz za ovakav fejl u selekciji i držanju kontrole nad ekipom. jednom bi kod nekih vlasnika klubova možda i preživeo na ime, drugi put kod nijednog. naravno da jeste greška trenera da izabere “boslovesne morone”, ne jednog nego 6-7, daš im milionske ugovore i izgubiš svaki autoritet nad njima.

prilicno sam siguran da je mormon okidac za gubljenje svlacionice

dovoljno (rekao bih sasvim) karakterno razlicit od obradovica, dovoljno skup da njegova neutilizacija kosta klub i najvaznije, dovoljno elokventan™ da okupi i usmeri druge

Crnački sindikat su Parker, Braun, Vašington i Džons?

ovde je irelevantno šta bi bilo u nekom drugom klubu, pošto ovo nije neki drugi klub, nego jedini klub sa kojim trener o kome pričamo ima vrlo specifičan odnos. izvlačenje paralele sa nekom drugom sredinom je bespredmetno, jer ovakva situacija može da postoji samo u jednoj sredini

a odnos među ljudima je uvek dvosmerna ulica. ovde se sada potencira kako je trener izgubio autoritet, što suštinski nije tačno, jer da bi ga izgubio morao je da ga ima. a verovatno ga nije imao ni u jednom trenutku odnosa sa ovim preduzetnicima. može svako da misli o Željku šta hoće (ni meni se neke njegove prakse i nastupi ne dopadaju naročito), ali autoritet u struci ne može da mu se spori. realno, samo beslovesni moron može da ima problem sa tim

siguran da sam da su svi bili slatki i puni razumevanja kad je trebalo da se potpiše ili produži ugovor, jer para je slatka i lepa. ali "naši" lepotani i veličine očito ne smatraju da su time preuzeli i bilo kakvu odgovornost. svaka selekcija je loša ako selektovani ne želi da mrdne dupe, pokaže malo volje za svojim poslom i na kraju prihvati i auteritet koji manje-više prihvata ceo svet. nije im traženo da prihvate monofizitsku jeres ili da se učlane u sektu i piju krv zaklane kokoške, nego da igraju za renomiranog trenera, u ozbiljnom takmičenju i za velike pare

Edited by Ted

12 minutes ago, Heaviside said:

nije trebalo da ode isljučivo zbog specifičnog konteksta koji podrazumeva auto-limara kriminalca na čelu klubu. u svakom drugom klubu bi dobio otkaz za ovakav fejl u selekciji i držanju kontrole nad ekipom. jednom bi kod nekih vlasnika klubova možda i preživeo na ime, drugi put kod nijednog. naravno da jeste greška trenera da izabere “boslovesne morone”, ne jednog nego 6-7, daš im milionske ugovore i izgubiš svaki autoritet nad njima.

Trojica od cetvorice igraca koji figuriraju kao najveci problem su igraci iz prosle sezone, tesko da je tu bilo samo do selekcije. Prosle godine je verovatno bio veci procenat lojalnih igraca u odnosu na bundzije pa su ovi drugi morali da trpe, ove godine se promenio taj odnos u njihovu korist i stvar je eskalirala. Pretpostavljam da je Zeljko dugo nekako zonglirao s tim karakterima i da mu je vremenom dopizdelo. Karta sa ciscenjem celog tima izmedju sezona je vec jednom odigrana i verujem da je tacno ovo sto Zeljkov pomocnik govori, da Zeljko nije hteo ponovo da uvlaci klub u finansijsku dubiozu i da je na kraju odlucio da digne ruke. Pomoglo mu je da donese takvu odluku i to sto je uprava takva kakva jeste.

Sve u svemu, ako je tacno ovo sto njegov pomocnik govori, a verovatno jeste, da mu je sve ovo uticalo na zdravlje, ne bi me zacudilo da je jedva cekao da prelomi i ode. Verujem da bi se odavno spakovao da je u pitanju bio bilo koji drugi klub umesto Partizana.

Samo što galama i psovanje igrača više ne nosi vodu kod novijih generacija, pa još i preplaćenih stranaca koji misle da su vedete.

@Lancia , druze stari sa kanara (valjda sam pogodio ostrva) mozes li odvojiti dvadesetak minuta i preslusati ovo i dopuniti (eventualno ispraviti) navode ovde

40 minutes ago, cedo said:

@Lancia , druze stari sa kanara (valjda sam pogodio ostrva) mozes li odvojiti dvadesetak minuta i preslusati ovo i dopuniti (eventualno ispraviti) navode ovde

To je katalonski jezik.

Željko Obradović je pričao o raznim stvarima, ali je otkrio i tajnu šta traži od svakog igrača pre nego što uopšte i razmisli o njegovom dovođenju. On traži psihološki profil koji sasatavljaju profesionalni doktor.

- Uvek tražim psihološki profil za sve igrače koje dovodimo, tu se polazi od toga zbog čega se neko bavi sportom, kako reaguju na kritiku, na provokaciju, sve stoji u psihološkom profilu i ja mogu da znam u svakom momentu šta od koga mogu da očekujem. Deca uvek treba da se bave sportom kojim žele, niko ne treba da ih primorava na određeni sport. Dete samo treba da izabere, ali neuporedivo je bolje da se bavi sportom, nego da se bavi u stanu uređajima koji su im dostupni - istakao je Željko Obradović.

^neko predavanje obradovića iz decembra 2021.

a rekao je to u svakom drugom intervjuu u kojem su ga iole pitali o biranju igrača sa sve patern-uvodom, "svako može da prepozna danas dobrog igrača, treba znati karakter"

znači da se ili zajebo ili nije dovoljno vodio računa o onome što mu je jedan od glavnih aspekata pri akviziciji. još mu ostoja doveo dobrog čoveka osetkowskog : i

Edited by uini

Osetkovski je tu nekako i ne bas najveci problem.

Ove sto im se prijela neka govna a to ne kriju je valjalo prebaciti na rad sa mladjim kategorijama par nedelja pa da sami vide sta im je ciniti a ne da sve vreme ovo guramo pod tepih i otvoreno saznajemo mesec dana nakon sto je Obradovic otisao.

zato i pominjem osetkowskog, jer ga nije birao a ovi koje jeste, ispadose vecinski problem kids

Osetkovski nije problem sam po sebi, problem je što su na njega potrošene pare zbog čega onda nije bilo para za centra, pa je Nilitkina bio poslat u Olimpijakos i kasnilo se sa dovođenjem Bruna.

Osetkovski je sasvim solidan igrač, ali nama nepotreban u ovakvom rosteru.