December 20, 2025Dec 20 1 hour ago, Ratamahatta said:Dzabari ne ume da trci vise, moze ove suklencine u ABA eventualno da vacari i zajebava, u EL je zalutaoparker je u aba imao 1 dobru utakmicupavle nikolic ga je razbio u direktnom duelu
December 20, 2025Dec 20 Zna li se da li mastermajnd Ostoja dolazi na sledeću utakmicu ili ima opet neko skijanje?Mogao bi neki sastanak upravnog odbora ili tako nešto? Edited December 20, 2025Dec 20 by smooth.Op
December 20, 2025Dec 20 Popular Post 8 hours ago, smooth.Op said:Ajde bre Željko podnesi ostavku više, ne ide ovo brate...Jbg, ovo je i dalje njegov scenario. Svojeručno je zamesio pičvajz između kluba i navijača, koji se po svim poznatim zakonima neminovno projektuje na igru i rezultate. Ne zato da bi imao argument kako je on danas bolji trener od Ocokoljića ili sutra od Penjaroje, već iz čiste sujete velikog šampiona i sour losera koji sebe voli kud&kamo više od kluba, ma koliko se zaklinjao u suprotno.Nažalost sujetan je i predsednik, inače bi se povukao jer i slepac vidi da njegov ostanak blokira svaku vrstu terapije.
December 20, 2025Dec 20 Igraci se zajebavaju na terenu i lose igraju jer navijaci traže da ostoja ode, a sve po planu zeljka obradovica? Tajrika boli primicac jer je zeljko nesto zakuvao?
December 20, 2025Dec 20 Zanima me vaše mišljenje: da li smatrate da su loši odnosi u upravi kluba uticali na lošu igru tima od starta sezone?Ili da je loša igra i forma tima izazvala loše odnose u upravi kluba?
December 20, 2025Dec 20 Željko je okrenuo čitavu javnost, a naročito lako manipulisano stado protiv kluba, uključujući tu i Ostoju i igrače. Prirodno je da u takvom ambijentu igrači ne daju maksimum.Pritom, Tajrik Džons je u Partizanu isključivo zbog Željka, on ga je doveo sa tim istim primicačem u klub.Napisao sam jasno da mu ovo nije bio plan, ni namera, već da ne ume drugačije.
December 20, 2025Dec 20 15 minutes ago, kralj said:Željko je okrenuo čitavu javnost, a naročito lako manipulisano stado protiv kluba, uključujući tu i Ostoju i igrače. Prirodno je da u takvom ambijentu igrači ne daju maksimum.Pritom, Tajrik Džons je u Partizanu isključivo zbog Željka, on ga je doveo sa tim istim primicačem u klub.Napisao sam jasno da mu ovo nije bio plan, ni namera, već da ne ume drugačije.
December 20, 2025Dec 20 17 minutes ago, Filozof manijak said:Zanima me vaše mišljenje: da li smatrate da su loši odnosi u upravi kluba uticali na lošu igru tima od starta sezone?Ili da je loša igra i forma tima izazvala loše odnose u upravi kluba?Prvo je povuklo drugo.Loši odnosi između uprave i trenera su doveli do toga da u sezonu uđemo bez centra i rezervnog pleja, nakon čega dolazi i Karlikova povreda, što dovodi do par tesnih i neplaniranih poraza. Nakon toga prirodno raste pritisak i nervoza u timu i na kraju puca između Željka i igrača. Od tad ne igramo loše nego se blamiramo.
December 20, 2025Dec 20 Osnovni problem je što onaj, čije ime se ne pominje, koji je Obradoviću dao garancije 2021. sada nije hteo da ih da.Posle datih garancija 21. Obradoviću nije bio potreban ugovor:„Ja ću sada da vam kažem – ja nemam ugovor sa Partizanom. Nisam potpisao ugovor sa Partizanom zato što meni ne treba ugovor sa Partizanom. Gospodin Ostoja Mijailović je čovek kome ja verujem. Pitao sam ga ‘Je l’ ti meni veruješ’, odgovorio je ‘Verujem’ i ja verujem tebi. Kraj. Da li ću da ga potpišem sutra – nemam pojma. Mnogo mi je važnije da mi budu svi igrači na treningu, to mi je neuporedivo važnije od svega. Dogovorili smo se da saradnja traje tri godine, to je tako, moja reč je važnija od bilo kakvog potpisa. Trebalo bi da provedemo najmanje tri godine zajedno."'25. nema garancija, problem je ugovor.
December 20, 2025Dec 20 4 minutes ago, goofs said:Prvo je povuklo drugo.Loši odnosi između uprave i trenera su doveli do toga da u sezonu uđemo bez centra i rezervnog pleja, nakon čega dolazi i Karlikova povreda, što dovodi do par tesnih i neplaniranih poraza. Nakon toga prirodno raste pritisak i nervoza u timu i na kraju puca između Željka i igrača. Od tad ne igramo loše nego se blamiramo.Vrtim film unazad, i koliko mi se čini, ispada da je Karlikova povreda bukvalno upropastila sezonu, i dovela do pucanja kluba.U smislu onog leptira koji svojom težinom izazove kolaps nestabilne kuće Edited December 20, 2025Dec 20 by Filozof manijak
December 20, 2025Dec 20 treba znati gde si došao. to ne znači da treba da poznaješ istoriju kkp ili da budeš zagriženi fan od detinjstva. ne. dovoljno je da imaš profesionalan pristup i da si baram malo čovek, pa da te neke stvari pokreću da pružiš i više. dovoljno je da poštuješ sredinu u kojoj si, da je razumeš barem elementarno. to je i svar pristojnosti, kao što nećeš da odeš u goste i preturaš po frižideru i plakarima i izjaviš da jedeš samo parfe od marakujea koje su to stvari bile? pa recimo, nije bilo nimalo teško uočiti da si u sredini gde postoji neuobičajena povezanost između trenera i kluba i njegovih navijača (velike većine). takav zaključak si mogao da izvučeš i pre no što si sleteo u Bgd i otišao na prvi trening, vozeći malo po netu i iz razgovora sa košrakaškim ljudima oko tebe, ako ti već nije bilo poznato. dakle mogao si kao izvesno da uzmeš da ćeš imati neverovatnu podršku sa tribina i da ćeš igrati EL u idealnim uslovima. da bi se to ostvarilo, kada bi neko malo razmišljao, investicija sa moje strane treba da bude profesionalan pristup i poštovanje. treba da dam svoju najbolju verziju, da igram najbolje što mogu i voleće me sredina u kojoj sam, igraću u uslovima koji se retko sreću, to će mi dati motiv da možda idem i preko granice.ali ne, ovde izgleda imamo previše ljudi koji imaju stav da se sunce vrti baš oko njih, da su oni u centru univerzuma i da su njihovi individualni prohtevi u rangu prirodnog zakona. takvi igrači treba da biraju sredine gde je svima sve jedno, gde navijača nema ili su više zainteresovani za burger i pepsi umesto za dešavanja na parketu. ako Mančester Siti zaista formira kk trebalo bi da možemo da im uvalimo više od pola ovog rostera Edited December 20, 2025Dec 20 by Ted
December 20, 2025Dec 20 Sve to stoji, ali zato se onda vrlo pažljivo pravi selekcija igrača koje ćeš dovesti u klub, i to ne samo po igračkim kvalitetima.
December 20, 2025Dec 20 35 minutes ago, Filozof manijak said:Sve to stoji, ali zato se onda vrlo pažljivo pravi selekcija igrača koje ćeš dovesti u klub, i to ne samo po igračkim kvalitetima.Dule je prvo ovo gledao i retko kada je promašivao.Isto tako, to su bila i drugačija vremena, manje stranaca je igralo, pa je i selekcija bila oštrija. Edited December 20, 2025Dec 20 by copkillah