December 20, 2025Dec 20 Pokojni Dru Gordon se ponasao kao dileja..zato se i krace zadrzao. Nije bio bezgresan sistem ali stavljao akcenat na karakter.
December 20, 2025Dec 20 1 minute ago, SNARC said:Pokojni Dru Gordon se ponasao kao dileja..zato se i krace zadrzao. Nije bio bezgresan sistem ali stavljao akcenat na karakter.Upravo tako. Ništa više od toga, niko od toga ne pravi mit.
December 20, 2025Dec 20 Ono što dodatno buni je da je većinu igrača koji ga "buše" Željko upoznao kroz prošlu sezonu, i ipak odlučio da ih zadrži. To je onda još veći fejl u proceni, pod uslovom da neko zaista buši nekoga.
December 20, 2025Dec 20 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Pravi se mit od te recenice. Sustina je da nekad pogodis, nekad promasis. Nije imao pojma Dule kakav je karakter Bo na primer, posto je ispalio Milt, nikad cuo za njega nije prethodno, ali ti hitno treba plej, pa uzimas i ne pitas kakav je. Uprkos partijanju, na terenu se to nije osetilo, pa je odustao od disciplinovanja. Sa Kinseyjem je vec bilo dosta problema. Bilo je i zestokih sukoba sa Pavlovicem. I kada je u pitanju 1 igrac, a ti si u klubu bog i batina, onda logicno tvoja ce biti zadnja. Ako se igraci udruze, a to mu se desilo u CSKA, onda nemas sanse.I danas jesu drugacija vremena jer su u svakom timu 80-90% stranci, siri su rosteri, mnogo je teze pronaci svima adekvatnu ulogu, a svako ko je nezadovoljan ima potencijal da te izbusi.ne mislim da je mit, već se radi o tome da to nije univerzalni odgovor ili rešenje za sve problemeklub bi trebao da bude hijerarshijska organizacija, gde se zna ko komanduje, a ko izvršava. dakle više liči na vojsku, a manje na dobrovoljno pevačko društvo. kkp je sada dobrovoljno pevačko društvo. to je neki koncept kojim je nemoguće upravljati jer sve zavisi od toga kako su individualne tanane dušice toga dana raspoložene i dal će nešto da im zasmeta. pri tome su zaštićeni, jer ono što se navodi i što čitam upućuje na to da je njihova jedina obaveza da se fizički pojave na treningu i da igraju utakmice. kako će da igraju, to nema nikakve veze, kao ni dal hoće ili neće da uvaže ono što im trener kaže. izmišljanje povreda je isto izgleda sasvim ok, čak i ako niko ne može da ih dijagnostifikuje i potvrdi. ako je tako, to je valjda jedini posao na svetu gde ti se čitava tvoja obaveza svodi na to da dođeš na posao, a potpuno je irelevantno dal ćeš nešto i kako da uradiš. kako kad bi se ja pojavio na suđenju i tražim da budem plaćen po osnovu što sam došao. to što sam ćutao sve vreme ili radio na štetu klijenta, neprimerano se ponašao prema sudiji, to nema veze. ja sam došo i moram da budem plaćen. ako niste zadovoljni nađite drugog, koji će da radi to isto1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Ono što dodatno buni je da je većinu igrača koji ga "buše" Željko upoznao kroz prošlu sezonu, i ipak odlučio da ih zadrži. To je onda još veći fejl u proceni, pod uslovom da neko zaista buši nekoga.iz onoga što smo čuli moglo je da se zaključi da je Željko hteo da zadrži Nilikinu i Majka, a ako sam dobro razumeo i Ramba, a dobio je Ostekovskog koga nije tražio. a niko od navedenih nije ostao, tako da je pitanje u kojoj meri je bilo bitno to što je on želeo Edited December 20, 2025Dec 20 by Ted
December 20, 2025Dec 20 ništa od toga nije bitno više, pošto je taj voz prošaosad nam je ostala uprava koja je savršeno radila, a i igrači su se rasteretili pošto je uzrok problema nestao. činjenice govore da bi trebalo da procvetamo. da ne bude sve savršeno, tu su i navijači koji većinski ne propoznaju prave vrednosti. ali nema problema ni tu, ako ne procvetamo, okrivićemo navijače. uprava i dalje radi dobro, igrači ispunjavaju marljivo ugovorne obaveze, ali navijači su naprosto nemogući Edited December 20, 2025Dec 20 by Ted
December 20, 2025Dec 20 2 minutes ago, Ted said:ne mislim da je mit, već se radi o tome da to nije univerzalni odgovor ili rešenje za sve problemeNaravno da to nije resenje za sve probleme, zato je besmisleno iznova i iznova citirati mudre Duletove reci od pre 15-ak godina, jer i onda kao i danas ne mozes da imas 12 besprekornih igraca. Samo sto je u Duletovom Partizanu zbog hronicnog nedostatka para bio tek poneki jeftini stranac, danas svi imaju po 5-6 Amera i jos toliko drugih stranaca. Dobru atmosferu i hemiju u timu nije nikad bilo lako uspostaviti, sada je jos teze. Ako pri tom i atmosfera u klubu nije dobra i postoji sukob izmedju gazde i trenera, to se takodje neminovno odrazava na tim. Cak i kad ne postoji politicka pozadina, eto u Denveru je izbio sukoba izmedju GM-a i trenera, nisu prakticno pricali, stvari se gurale pod tepih dok vise nije moglo, a reflektovalo se na ekipu negativno. I onda dodju ljudi i pitaju "a sta je krivica Ostoje i zasto navijaci traze da ode". Verovatno mu zavide na fenomenalnim finansijskim rezultatima. Taman posla da je zbog toga sto je radio stvari na svoju ruku oko tima i nema normalnu komunikaciju sa trenerom i SD-om..
December 20, 2025Dec 20 i zbog ovoga se moze odbiti od platehttps://www.instagram.com/reel/DSdVSmzCDMG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadingkomentator hrvatskog izdanja „Sportkluba“„Brže trči Vasikiki Caruha, sutkinja, nego što trče igrači Partizana“
December 20, 2025Dec 20 Da budemo realni, smena Ostoje se tražila i pre nego što je Željko ponudio pikanterije i svoju verziju događaja. Ja ne pitam zašto Ostoja treba da leti, nego zašto treba da leti tek sad? Pošumljenog populistu polivam već godinama, dok su se ovde mogli čitati postovi o sjajnom poslovanju i besprekornoj crno-beloj simfoniji baš od likova koji sada pene najviše.Za mene je priča o Željku i Ostoji slična onoj koja se potegne na politici oko EU i Istoka. Od EU daleko više očekujem i srazmerno tome sam više ljut svaki put kad nas ostave na cedilu. Ostoja je jeftini manipulator, prodavac magle, pilićar, prolazna kategorija. Željko (bar kako on tvrdi) živi i krvari Partizan, je legenda kluba i od njega imam daleko veća očekivanja u kakvo stanje će dovesti Partizan, i u kakvom će ga ostaviti. Ostavka i bacanje koske navijačima, igračima i upravi da je glođu je nešto što me ne impresionira, ma koliko tvrdili kako je to moralni čin. Opet ponavljam, pišem to iz vizure šta bi Željko trebao da predstavlja.
December 20, 2025Dec 20 1 hour ago, copkillah said:Ne, uopšte se ne radi o pravljenju mita, već prosto o načinu na koji se tada radilo. Bilo je malo jednostavnije vreme, da se tako izrazim.Bilo je mnogo jednostavnije vreme, neuporedivo. Mnogo manji broj utakmica ti je dopuštao kraće rotacije, pa samim tim i domaće/višegodišnje osnove koju bi dopunjavao sa par akvizicija, nije bilo ove vrteške koju gledamo danas. Plus je liga bila prepuna raznoraznih Diamantidisa, Spanulisa, Ljulja, Kecmana i sličnih, generali na terenu, sad ne znam dal ima tri takva lika u EL.
December 20, 2025Dec 20 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Da budemo realni, smena Ostoje se tražila i pre nego što je Željko ponudio pikanterije i svoju verziju događaja. Ja ne pitam zašto Ostoja treba da leti, nego zašto treba da leti tek sad? Pošumljenog populistu polivam već godinama, dok su se ovde mogli čitati postovi o sjajnom poslovanju i besprekornoj crno-beloj simfoniji baš od likova koji sada pene najviše.Za mene je priča o Željku i Ostoji slična onoj koja se potegne na politici oko EU i Istoka. Od EU daleko više očekujem i srazmerno tome sam više ljut svaki put kad nas ostave na cedilu. Ostoja je jeftini manipulator, prodavac magle, pilićar, prolazna kategorija. Željko (bar kako on tvrdi) živi i krvari Partizan, je legenda kluba i od njega imam daleko veća očekivanja u kakvo stanje će dovesti Partizan, i u kakvom će ga ostaviti. Ostavka i bacanje koske navijačima, igračima i upravi da je glođu je nešto što me ne impresionira, ma koliko tvrdili kako je to moralni čin. Opet ponavljam, pišem to iz vizure šta bi Željko trebao da predstavlja.ova dva bolda su ti kontradiktorna
December 20, 2025Dec 20 1 minute ago, cedo said:ova dva bolda su ti kontradiktornaNe nadovezao sam se na Džimija koji navodi pikanterije iz Željkovog obraćanja kao materijal za ostavku Ostoje. Ja samo govorim da su povici 'Ostoja out' počeli čim je Željko podneo ostavku, par dana pre obraćanja. Tada se nije znalo ni za Osetkovskog, ni za miskomunikaciju™
December 20, 2025Dec 20 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Ne nadovezao sam se na Džimija koji navodi pikanterije iz Željkovog obraćanja kao materijal za ostavku Ostoje. Ja samo govorim da su povici 'Ostoja out' počeli čim je Željko podneo ostavku, par dana pre obraćanja. Tada se nije znalo ni za Osetkovskog, ni za miskomunikaciju™pusi kurac ostoja nije postojalo pre togani vucicu pederueh taj regler
December 20, 2025Dec 20 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Da budemo realni, smena Ostoje se tražila i pre nego što je Željko ponudio pikanterije i svoju verziju događaja. Ja ne pitam zašto Ostoja treba da leti, nego zašto treba da leti tek sad? Pošumljenog populistu polivam već godinama, dok su se ovde mogli čitati postovi o sjajnom poslovanju i besprekornoj crno-beloj simfoniji baš od likova koji sada pene najviše.zato što je sada isplivalo ono što se guralo pod tepihšto se mene tiče, ja se nisam puno interesovao za funkcionisanje kluba iznutra i bio sam under the impression da je to manje-više regularno, nit me interesovalo, nit sam imao indicije o sukobu na relaciji uprava-struka. Ostoja je naprednjački tajkun, šta tu ima puno da se mozga, neka varijanta nužnog zla u ovom okolnostima. otuda je išao moj utisak da je Željko grdno zabagovao i da mu se nešto dogodilo, da je izgubio oštricu i fokus. gledao sam rezultate i igre, mada ni utakmice nisam baš redovno pratio, većinu naknadno, kad stignem, imam vremenaonda je ispalo da je situacija kanda malo složenija, pošto je počelo da isplivava sve i svašta. Željko naravno nije lišen odgovornosti, ali čitava priča definitivno nije samo na nivou da on ne može sa igračima koje je lično izabrao. to je fino obrazloženje za one koji bi da ostanu nakon njega, ali svakako nije cela priča. a i ovo što je do nas došlo, došlo je jer je moralo i sigurno ima još puno detalja koja ne znamo ili ćemo saznati za koju godinu Edited December 20, 2025Dec 20 by Ted
December 20, 2025Dec 20 1 hour ago, Ted said:kako kad bi se ja pojavio na suđenju i tražim da budem plaćen po osnovu što sam došao. to što sam ćutao sve vreme ili radio na štetu klijenta, neprimerano se ponašao prema sudiji, to nema veze. ja sam došo i moram da budem plaćen. ako niste zadovoljni nađite drugog, koji će da radi to istoOvo je dosta gore jer su oni uzeli unapred ogromne iznose za celu sezonu i ne postoji mogućnost raskida ugovora sem na štetu kluba