December 14, 2025Dec 14 Kako nas krade ova stoka sudijska treba da udje sasa danilovic na teren i da im picke bezobrazne izlomi na licu mesta
December 14, 2025Dec 14 Baš tako šta su sve svirali kao faul, a kako na drugoj strani žmure na hrkljuš igrača efempea
December 14, 2025Dec 14 13 minutes ago, Kreator said:Milton mi deluje kao overthinking igrač, previše razmišlja umesto da bude konkretan.Milton deluje kao da je preplašen. ne znam zašto. takođe deluje kao da nije plej. nemam pojma dal jeste, ako jeste, onda nije baš najbolji, blago rečenoSterlig je jeziv, nemam pojma šta se sa njim dešava. prošle sezone smo gledali puno bolje partije od njegaDžabari deluje kao najgore pojačanje među top pojačanjima ikada. ako nije najgore, onda je pri vrhu. bukvalno "waste of money" treba da piše na dresu"Waste of money" means spending money foolishly on things that are useless, unnecessary, or bring no real value, like unused subscriptions, late fees, impulse buys, signing Jabari Parker or paying extra for things you don't need."
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, Profesionalac said:Šta je s Nikom? Ima neke obaveze u Geruziji?Odmara ga moc, tu su negde po godinama
December 14, 2025Dec 14 4 minutes ago, napadaj said:Šta bre vi gledate u 11 satiGde mi je daljinskiEvo ga ovaj derbi i Evropa navijač