Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

lik ima 56 (!!) godina, trener je od 2006e (!!) i ne zna taj upotrebno-basketaški engleski prepun fraza koje se uče za otprilike metar dana??

to je baš sus.

takođe nešto i govori o tome koliki kontigent trenera je otkačio da uzme novac u aktuelnoj situaciji.

• Replies 12.1k
  • Views 620.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ko kaze da ne zna?

1 hour ago, goofs said:

treba biti talenat pa dovesti španskog trenera koji ne zna engleski u ekipu u kom nema nijedan Španac, ali ima 6 i po Amerikanaca i još par poliglota. I niko ne priča španski.

Парла лик енглески, није ни толико тешко проверити

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ko kaze da ne zna?

o tome se pisalo pola prethodne strane, pa sam zaključio da je to tačno. jel' laž&mimikrija?

Sarić napisa da dovodi prevodioca

Naravno da zna, ali se verovatno ne oseca uvek dovoljno komforno, kada treba da brzo misli i govori na engleskom, pa ima prevodioca jer mu je tako lakse..

Тако некако, зна кошаркашки енглески назовимо то тако. Можда није довољно сигуран да га прича и на конференцијама где треба да комуницира с новинарима и слично, нагађам сад.

Malo što smo najgoreg igrača doveli za najveće pare, sad mu dovodimo i njegovog trenera ne bi li proigrao nekako

Lik nije dunster, ako se neko brine za rezultate ove sezone. Najbitnije je da nije postavljen neko ko bi furao dvogodišnji-trogodišnji ciklus i krenuo već sa rebildingom rostera.

Ne znam kako da protumačim žalopojke na izbor trenera? Kao trebao je bolje ostoja? Ostoja mrš iz Partizana!

Procitao sam saopstenje, znaci dan nakon derbija kzs i predstavljanje novog trenera

Kako se ostoja pravi da je businesses as usual, a zna da vise ne sme da udje u halu.

Edited by Кристофер Лумумбо

Mene zanima dokle je stigao dete jovan u pregovorima sa bizlijem. Znam da je ovaj slao neke negativne signale, ali ne odustaju mijailovici tako lako

13 minutes ago, ZokiAsov said:

Mene zanima dokle je stigao dete jovan u pregovorima sa bizlijem. Znam da je ovaj slao neke negativne signale, ali ne odustaju mijailovici tako lako

zapelo oko novodišnjeg polona za decu. Amer traži u visini tri neoporeziva iznosa po Zakonu o porezu na dohodak građana, a dete Jovan nudi vaučere za DIS i popust za igraonicu u Kotežu

Edited by Ted

TV duel Želimira i Ostoje bi rešio mnoge nedoumice. Ovako je ostavljeno dosta prostora da se čita između redova i svako uklapa priču u svoj narativ. Za klub je bolje da se sve reši u što skorijem roku