December 10, 2025Dec 10 lik ima 56 (!!) godina, trener je od 2006e (!!) i ne zna taj upotrebno-basketaški engleski prepun fraza koje se uče za otprilike metar dana??to je baš sus.takođe nešto i govori o tome koliki kontigent trenera je otkačio da uzme novac u aktuelnoj situaciji.
December 10, 2025Dec 10 1 hour ago, goofs said:treba biti talenat pa dovesti španskog trenera koji ne zna engleski u ekipu u kom nema nijedan Španac, ali ima 6 i po Amerikanaca i još par poliglota. I niko ne priča španski.
December 10, 2025Dec 10 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ko kaze da ne zna?o tome se pisalo pola prethodne strane, pa sam zaključio da je to tačno. jel' laž&mimikrija?
December 10, 2025Dec 10 Naravno da zna, ali se verovatno ne oseca uvek dovoljno komforno, kada treba da brzo misli i govori na engleskom, pa ima prevodioca jer mu je tako lakse..
December 10, 2025Dec 10 Тако некако, зна кошаркашки енглески назовимо то тако. Можда није довољно сигуран да га прича и на конференцијама где треба да комуницира с новинарима и слично, нагађам сад.
December 10, 2025Dec 10 Malo što smo najgoreg igrača doveli za najveće pare, sad mu dovodimo i njegovog trenera ne bi li proigrao nekako
December 10, 2025Dec 10 Lik nije dunster, ako se neko brine za rezultate ove sezone. Najbitnije je da nije postavljen neko ko bi furao dvogodišnji-trogodišnji ciklus i krenuo već sa rebildingom rostera. Ne znam kako da protumačim žalopojke na izbor trenera? Kao trebao je bolje ostoja? Ostoja mrš iz Partizana!
December 10, 2025Dec 10 Procitao sam saopstenje, znaci dan nakon derbija kzs i predstavljanje novog treneraKako se ostoja pravi da je businesses as usual, a zna da vise ne sme da udje u halu. Edited December 10, 2025Dec 10 by Кристофер Лумумбо
December 10, 2025Dec 10 Mene zanima dokle je stigao dete jovan u pregovorima sa bizlijem. Znam da je ovaj slao neke negativne signale, ali ne odustaju mijailovici tako lako
December 10, 2025Dec 10 13 minutes ago, ZokiAsov said:Mene zanima dokle je stigao dete jovan u pregovorima sa bizlijem. Znam da je ovaj slao neke negativne signale, ali ne odustaju mijailovici tako lakozapelo oko novodišnjeg polona za decu. Amer traži u visini tri neoporeziva iznosa po Zakonu o porezu na dohodak građana, a dete Jovan nudi vaučere za DIS i popust za igraonicu u Kotežu Edited December 10, 2025Dec 10 by Ted
December 10, 2025Dec 10 TV duel Želimira i Ostoje bi rešio mnoge nedoumice. Ovako je ostavljeno dosta prostora da se čita između redova i svako uklapa priču u svoj narativ. Za klub je bolje da se sve reši u što skorijem roku