December 8, 2025Dec 8 On 5. 12. 2025. at 22:44, Ted said:ne može......1000 će da dobiju Grobari Prislonica i Grobari koji samo hoće da navijaju
December 8, 2025Dec 8 Ocekuje se zajednicka podrska Tajriku Dzonsu prilikom izvodjenja slobodnih bacanja
December 8, 2025Dec 8 8 minutes ago, dragance said:Ocekujem da nas razbijete od besa i muke.Ima nesto i do uzivanja.
December 8, 2025Dec 8 Očekujem da će opet nakoti da bacaju sa tribine baklje na decu ispod njih, a da će mrtvi kerovi to samo da gledaju i kuliraju.
December 8, 2025Dec 8 Ja ocekujem da dodje naredjenje sa vrha da nas puste da pobedimo..jer ako nekako i nasi pobede, svakako ce da se prica da je sredjeno unapred.
December 8, 2025Dec 8 16 minutes ago, SNARC said:Ja ocekujem da dodje naredjenje sa vrha da nas puste da pobedimo..jer ako nekako i nasi pobede, svakako ce da se prica da je sredjeno unapred.Ma kada izgubite - stiglo je naredjenje. Kada pobedite - stiglo je naredjenje. win-win za vas svakako!
December 8, 2025Dec 8 Kad smo mi to po naredjenju izgubili ? Ne mogu da zamislim da bi se Zeljko ili Dule igrali tako necega..
December 8, 2025Dec 8 Just now, SNARC said:Kad smo mi to po naredjenju izgubili ? Ne mogu da zamislim da bi se Zeljko ili Dule igrali tako necega..Ne po naredjenju izgubili, vec da su vas busili. Pantela je vec imao slicne ispade.
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, copkillah said:Očekujem da će opet nakoti da bacaju sa tribine baklje na decu ispod njih, a da će mrtvi kerovi to samo da gledaju i kuliraju.Opet pevate da umru deca
December 8, 2025Dec 8 21 minutes ago, Milošica said:Ćelava prevara?Pa ako tražimo logiku kod debila, jedino što ima smisla mi je to što je dobar sa Vanjom i što je trenirao Džabarija prošle sezone. Plus verovatno pristaje na ugovor do kraja sezone. Za razliku od Lasa i Trinkija koji nema šanse da bi uzimali bez cele naredne sezone.