December 12, 2025Dec 12 Inače smo videli kako tri sezone može da se igra EL da se pazi, sad se više ne pazi, pretvara se u ABA liga atmosferu, baklje se pale, ne može da se diše, još malo pa će ultra kop da se zagreva pred utakmicu.
December 12, 2025Dec 12 13 minutes ago, theanswer said:Apsolutno ne vidim kako mi možemo da dobijemo ovo. Ovo je kao da gledam da igramo sa Oklahomom, samo je pitanje kad će početi da igraju a mi bolje ne možemo. Jedino da ubacimo nešto preko ruke a ni to vidim kako.Gledao sam xxxx derbija u životu i uživo i ovako, nisam video da se neko usrao više od Miltona. Bongin ulazak u utakmicu je isto bio jeziv, poklonio im je 9:0 seriju. Kalates ne služi ničemu, Parker pokušava da dobije otkaz.Edit, dobra je Kristina brate ali svaki put kad se pojavi na ekranu mi deluje kao da pola ovog foruma nije dobru pičku videlo nigde osim na Desanci.Zvezda ne igra dobru utakmicu, da igra bila bi gotova vec u prvom.
December 12, 2025Dec 12 Miltonu nikad neće krenuti, taj je upitan i za evrokup. Kako je taj uopšte dobijao minute u nba.
December 12, 2025Dec 12 22 minutes ago, theanswer said:Gledao sam xxxx derbija u životu i uživo i ovako, nisam video da se neko usrao više od Miltona. Bongin ulazak u utakmicu je isto bio jeziv, poklonio im je 9:0 seriju. Kalates ne služi ničemu, Parker pokušava da dobije otkaz.Kako utakmica odmiče tako se ovaj post ostvaruje. Mnogo smo loši, očajnički nam treba jedan dobar spolja i jedan ispod koša.
December 12, 2025Dec 12 5 minutes ago, J-♣ said:Miltonu nikad neće krenuti, taj je upitan i za evrokup. Kako je taj uopšte dobijao minute u nba.Kakav bre Milton, kršina jedna, olupina teška. Neka ide u G ligu i igra se basketa dok ga ne pozove neka nba ekipa na ugovor od 10 dana. Za bolje i nije. Edited December 12, 2025Dec 12 by Kreator
December 12, 2025Dec 12 E, ljudi, pre 30 minuta sam prosao kolima pored Arene, 5 pauka u nizu nose sve redom. To je bilo u Z. Djindjica malo pre onog semafora sa Spanskih Boraca
December 12, 2025Dec 12 18 minutes ago, theanswer said:Neophodno je da mu neko lupi šamarčinu kad posle 2 dobra poteza uzme šut sa 9 metara bez ikakve potrebe iako pre toga ima sve što poželi u napadu. Ali ne istripuje se da je Durent. U tom momentu trener mu skrene pažnju, pa sledeći put, sportski direktor, treći put predsednik kluba mu kaže: aj ti nosi se u Westchester Knickse jebem ti mrtvu majku u pičku.E, to je za ovaj sut Sterlinga, bukvalno ovo.
December 12, 2025Dec 12 Just now, Кристофер Лумумбо said:Jel Poku povredjen?distorzija skz protiv bajerna4+ nedelje