December 12, 2025Dec 12 Kako se priblizava pocetak utakmice, tako sam sve veci optimista. Eno jutros sam mislio da gubimo 20 razlike, a sad mislim da gubimo sa manje od 10 razlike. U sportu je kao i u zivotu. Uvek treba gledati pozitivno na bilo kakvu situaciju. Ako ovako nastavim tamo oko 19h cu se ponadati da izgubimo trojkom sa pola terena u poslednjoj sekundi. Recimo, Kalina da nam ga rkne
December 12, 2025Dec 12 1 hour ago, shimpr said:Kako se priblizava pocetak utakmice, tako sam sve veci optimista. Eno jutros sam mislio da gubimo 20 razlike, a sad mislim da gubimo sa manje od 10 razlike. U sportu je kao i u zivotu. Uvek treba gledati pozitivno na bilo kakvu situaciju. Ako ovako nastavim tamo oko 19h cu se ponadati da izgubimo trojkom sa pola terena u poslednjoj sekundi. Recimo, Kalina da nam ga rkneCrko dabogda
December 12, 2025Dec 12 Zadremao sam malo na poslu i sanjao da smo pobedili trojkom Kaline u poslednjoj sekundi sa pola terena. Sutnuo covek na pogresan kos
December 12, 2025Dec 12 Verujem da mozemo da pobedimo i to ne u produzetku nego u regularnom toku utakmice
December 12, 2025Dec 12 Izostanak Dobrića je dosta veliki hendikep za Zvezdu. U toj njihovoj agresivnoj odbrani na igračima sa loptom on je bitan kako u ulozi flastera, tako i u defanzivnoj rotaciji na strani pomoći. Dosta je bitno to koliko će uspeti da nas iseku udvajanjem Vašingtona i Miltona... Naravno onda, bitno je koliko će Kalates biti peoduktivan u napadu, jer u tom balansu leži ključ. Defanzivna tranzicija je pod moranje. Počinje od discipline i plana nakon šuta u napadu. Ne znam koliko su igrači spremni to da sprovedu. To je veliki znak pitanja. Zatim odbrana u pozicionom napadu i otvorene trojke sa krilnih pozicija. Ako to bude upadalo biće problem. Izundu će biti faktor.
December 12, 2025Dec 12 Bogdan o derbiju 30 minuta: https://www.youtube.com/watch?v=tO3nE30UaDY Oko 18. minuta prica o legendarnoj utakmici sa Barsom 2010, kaze da je bio na tribinama. Suzu sam pustio.Se igra danas neka utakmica?
December 12, 2025Dec 12 Dao bih ti ja, al nisam grobar... https://cdn.livetv869.me/webplayer2.php?t=alieztv&c=243695&lang=en&eid=322437260&lid=2879669&ci=41&si=3