Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 minute ago, Kreator said:

Pravo da Vam kažem kolege forumaši, uživao sam posle dužeg vremena gledanje košarke bez ekstremno negativne energije.

I da ne zaboravim : Ostoja marš iz Partizana !!!

Hmmmmmm...

Ne smem da izvučem deduktivni zaključak iz boldovanog...

Možda kriviš pogrešnog čoveka? evil_purple

• Replies 12.1k
  • Views 620.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Just now, Filozof manijak said:

Hmmmmmm...

Ne smem da izvučem deduktivni zaključak iz boldovanog...

Možda kriviš pogrešnog čoveka? evil_purple

Taj čovek je "pogrešan" u Partizanu od kada je oterao Trinkijerija time što mu nije isplatio nekoliko plata.

Bio lopov, ostao lopov - samo se krio iza popularnosti Željka Obradovića 4 godine i skupo to naplaćivao.

Ali kakve to veze ima sa izjavom da si najzad gledao košarku bez ekstremne negativne enargije?

Šta se to promenilo u međuvremenu?

9 minutes ago, Kreator said:

Malopre čujem da je on bio pomoćnik i kod Mitrovića u Monaku. Pa onda je verovatno bio pomoćnik i Obradoviću u Monaku, jel tako? Pa Željku u Partizanu i na kraju glavni trener kao privremeno rešenje.

Što se mene tiče neka ostane trener, ali Ostoju Mijailovića moramo smeniti.

Ako ostane trener, Ocokoljiću obezbediti da bira makar dva igrača koja nam odavno fale (spoljnji i unutrašnji).

pričao je Edin valjda u podcastu ili Miloš.....bio je pomoćnik Obradoviću u Monaku, pa kad je Obradović otišao trebalo je da bude varijanta kao sada u Partizanu, da vodi Monako neko vreme. ali su ipak izabrali nekog Gruzina (nemam pojma ko je, verovatno neki drugi pomoćnik), pa je i Ocokoljić otišao

Ostoja mora da leti kako god, taman dobili sve utakmice do kraja sezone

izgledalo je i protiv Bajerna i večeras da ćemo da prodamo prednost i uđemo u standardno ludilo, ali smo oba puta uspeli da se iskontrolišemo i privedmo kraju kako treba

s obzirom na stanje u klubu, ova serija gostovanja u januaru i igranje van Beograda uopšte ne moraju du budu loši. možda ode đubre do tada, pa da krenemo u neku normalu da ulazimo

Edited by Ted

1 minute ago, Filozof manijak said:

Ali kakve to veze ima sa izjavom da si najzad gledao košarku bez ekstremne negativne enargije?

Šta se to promenilo u međuvremenu?

Izvini pale mi se crvene lampice kada neko pokuša da "progura" ostoju u pozitivnom kontekstu.

On je svakako OGROMAN krivac za negativnu energiju koja je nastala na tribinama. Pogotovo posle Željkove konferencije kada je skinut go pred javnošću kakav je napredni prevarant. A Željko je kriv za loše rezultate i šmekerski je preuzeo krivicu i otišao.

Dokle god je u klubu BIĆE negativne energije na našim tribinama - on mora otići.

Edited by Kreator

ma nema rasprave, đubre mora da ide......to je preduslov za bilo kakvu normalizaciju

neka se ugleda na Željka, preuzme odgovornost i ode. ako se već krio iza njega

ratne sekire su zakopane

mir, mir, mir

niko nije kriv

ava, ava, ava

viola je krava

Edit - bilo, nisam citao topic ko me jebe

Edited by lord_s

Na šta smo spali kad nas Rumuni uče navijanju.

12 minutes ago, Ted said:

ma nema rasprave, đubre mora da ide......to je preduslov za bilo kakvu normalizaciju

neka se ugleda na Željka, preuzme odgovornost i ode. ako se već krio iza njega

Da preuzme odgovornost za šta:

a) lošu igru i rezultate tima?

b) loše funkcionisanje kluba?

c) izneverene nerealne nade navijača?

Disklejmer

Moram još jednom da naglasim, ne podržavam limara , štaviše. Nego mi je ideja da diskutujem o stavovima koleza forumsša

El čita neko ovaj topik ili samo pišete?

Pre x strana bilo:

Mirko je prvo bio Džiletov učenik, pa pomoćni u 3 najbolje godine Azovmaša, pa trenirao repku sa klincima do 16, pa pomoćni u Asvelu 2 sezone, pa pomoćni u Monaku 4 sezone(zapravo 3 ipo).

Poznaje Željkov sistem i ne mora da krene od nule, poznaje igrače, a i oni njega. Baš nam sad treba neki padobranac da krene sve od početka.

Za tu lovu bolje da pazarimo Bizlija i da ga upoznamo sa našim glavnim sponzorom, ima tu mesta za razgovor.

Imamo trenera, neb' ja tu ništa menjo

A imamo i jedno pozitivno iskustvo iz slavnih dana KKPartizana:

Kime.jpg

Kime "one time wonder" Bogojevic

jel pre njega bio muta

mutu bušio čubrilo

running-dodging.gif

@1n54jd3r