December 7, 2025Dec 7 1 minute ago, Kreator said:Pravo da Vam kažem kolege forumaši, uživao sam posle dužeg vremena gledanje košarke bez ekstremno negativne energije.I da ne zaboravim : Ostoja marš iz Partizana !!!Hmmmmmm...Ne smem da izvučem deduktivni zaključak iz boldovanog...Možda kriviš pogrešnog čoveka?
December 7, 2025Dec 7 Just now, Filozof manijak said:Hmmmmmm...Ne smem da izvučem deduktivni zaključak iz boldovanog...Možda kriviš pogrešnog čoveka? Taj čovek je "pogrešan" u Partizanu od kada je oterao Trinkijerija time što mu nije isplatio nekoliko plata. Bio lopov, ostao lopov - samo se krio iza popularnosti Željka Obradovića 4 godine i skupo to naplaćivao.
December 7, 2025Dec 7 Ali kakve to veze ima sa izjavom da si najzad gledao košarku bez ekstremne negativne enargije?Šta se to promenilo u međuvremenu?
December 7, 2025Dec 7 9 minutes ago, Kreator said:Malopre čujem da je on bio pomoćnik i kod Mitrovića u Monaku. Pa onda je verovatno bio pomoćnik i Obradoviću u Monaku, jel tako? Pa Željku u Partizanu i na kraju glavni trener kao privremeno rešenje.Što se mene tiče neka ostane trener, ali Ostoju Mijailovića moramo smeniti.Ako ostane trener, Ocokoljiću obezbediti da bira makar dva igrača koja nam odavno fale (spoljnji i unutrašnji).pričao je Edin valjda u podcastu ili Miloš.....bio je pomoćnik Obradoviću u Monaku, pa kad je Obradović otišao trebalo je da bude varijanta kao sada u Partizanu, da vodi Monako neko vreme. ali su ipak izabrali nekog Gruzina (nemam pojma ko je, verovatno neki drugi pomoćnik), pa je i Ocokoljić otišaoOstoja mora da leti kako god, taman dobili sve utakmice do kraja sezoneizgledalo je i protiv Bajerna i večeras da ćemo da prodamo prednost i uđemo u standardno ludilo, ali smo oba puta uspeli da se iskontrolišemo i privedmo kraju kako trebas obzirom na stanje u klubu, ova serija gostovanja u januaru i igranje van Beograda uopšte ne moraju du budu loši. možda ode đubre do tada, pa da krenemo u neku normalu da ulazimo Edited December 7, 2025Dec 7 by Ted
December 7, 2025Dec 7 1 minute ago, Filozof manijak said:Ali kakve to veze ima sa izjavom da si najzad gledao košarku bez ekstremne negativne enargije?Šta se to promenilo u međuvremenu?Izvini pale mi se crvene lampice kada neko pokuša da "progura" ostoju u pozitivnom kontekstu.On je svakako OGROMAN krivac za negativnu energiju koja je nastala na tribinama. Pogotovo posle Željkove konferencije kada je skinut go pred javnošću kakav je napredni prevarant. A Željko je kriv za loše rezultate i šmekerski je preuzeo krivicu i otišao.Dokle god je u klubu BIĆE negativne energije na našim tribinama - on mora otići. Edited December 7, 2025Dec 7 by Kreator
December 7, 2025Dec 7 ma nema rasprave, đubre mora da ide......to je preduslov za bilo kakvu normalizacijuneka se ugleda na Željka, preuzme odgovornost i ode. ako se već krio iza njega
December 7, 2025Dec 7 Edit - bilo, nisam citao topic ko me jebe Edited December 7, 2025Dec 7 by lord_s
December 7, 2025Dec 7 12 minutes ago, Ted said:ma nema rasprave, đubre mora da ide......to je preduslov za bilo kakvu normalizacijuneka se ugleda na Željka, preuzme odgovornost i ode. ako se već krio iza njegaDa preuzme odgovornost za šta:a) lošu igru i rezultate tima?b) loše funkcionisanje kluba?c) izneverene nerealne nade navijača?DisklejmerMoram još jednom da naglasim, ne podržavam limara , štaviše. Nego mi je ideja da diskutujem o stavovima koleza forumsša
December 7, 2025Dec 7 El čita neko ovaj topik ili samo pišete?Pre x strana bilo:Mirko je prvo bio Džiletov učenik, pa pomoćni u 3 najbolje godine Azovmaša, pa trenirao repku sa klincima do 16, pa pomoćni u Asvelu 2 sezone, pa pomoćni u Monaku 4 sezone(zapravo 3 ipo). Poznaje Željkov sistem i ne mora da krene od nule, poznaje igrače, a i oni njega. Baš nam sad treba neki padobranac da krene sve od početka. Za tu lovu bolje da pazarimo Bizlija i da ga upoznamo sa našim glavnim sponzorom, ima tu mesta za razgovor.Imamo trenera, neb' ja tu ništa menjoA imamo i jedno pozitivno iskustvo iz slavnih dana KKPartizana: