December 8, 2025Dec 8 Odakle info ovom sjajnom analitičaru da odlazi Washington? I da dolazi neki Bizli?
December 8, 2025Dec 8 Kako god, od svih koji se nude za otkaz, baš je Wash taj? Čekali smo ga godinu ipo i dočekali i on je taj koji smeta? Imaš beznadežnog Miltona tu i biraš za šut kartu Wash-a jedinog beka koji sigurno isporučuje 20 poena po tekmi. Naročito sad kad se ušemio sa Kalatesom. Bizli jeste bolji, ali pričamo o igraču koji dugo nije u takmičarskom ritmu, koga izvesno čekaju sitne povrede I adaptacija na Evropu. Nije to mangulica, snaći će se on, ali dok ga mi čekamo, ode voz. Uzgred, zašto se i dalje šilji kurac na Dilanu?
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, Kreator said:Odakle info ovom sjajnom analitičaru da odlazi Washington? I da dolazi neki Bizli?pojma nemam. meni ovaj lik mnogo smešan, nekako ne mogu da shvatim ozbiljno bilo šta što on pričanaravno, to je samo lični utisak, moguće da čovek priča suvu istinu
December 8, 2025Dec 8 37 minutes ago, April said:Kako god, od svih koji se nude za otkaz, baš je Wash taj? Čekali smo ga godinu ipo i dočekali i on je taj koji smeta?Imaš beznadežnog Miltona tu i biraš za šut kartu Wash-a jedinog beka koji sigurno isporučuje 20 poena po tekmi. Naročito sad kad se ušemio sa Kalatesom.Bizli jeste bolji, ali pričamo o igraču koji dugo nije u takmičarskom ritmu, koga izvesno čekaju sitne povrede I adaptacija na Evropu. Nije to mangulica, snaći će se on, ali dok ga mi čekamo, ode voz.Uzgred, zašto se i dalje šilji kurac na Dilanu?Da, i za mene je Milton apsolutno kandidat broj jedan za otkaz, ako izuzmemo Parkera koji je preskup. Govor tela Miltona nam priča da, ne samo da je nesnađen u evropskoj košarci, već da se nikada neće ni snaći. Stalno se iščuđava otkud toliko kontakta u evropskoj košarci, kao da je zamišljao da dođe ovde da otalja posao. Njegov majndset je postavljen tako kao da je u Kini na nekom basket zezanju dok ga ne pokupi neki nba tim.
December 8, 2025Dec 8 Klasika za većinu igrača koji su prvi put u Evropi. Plus je ispao iz ritma zbog povrede. Sačekao bih još sa Miltonom.
December 8, 2025Dec 8 1 minute ago, smooth.Op said:Klasika za većinu igrača koji su prvi put u Evropi. Plus je ispao iz ritma zbog povrede.Sačekao bih još sa Miltonom.ma naravnokakvo crno basket zezanje u kini
December 8, 2025Dec 8 i ja bih rekao da je Milton neko ko bi mogao pozitivno da iznenadi u nastavku sezone. uopšte me ne bi čudilo da se samo pojavi u jednom trenutku. ne samo da je prvi put u Evropi nego, koliko sam pročitao negde, radi se o igraču koji u nba nije imao status nosioca igre, prve opcije i tome slično. da jeste, verovatno bi i ostao tamo. a sad se od njega ovde očekuje neka nova ulogabitno je da se pojavio Kalates. za njega nema nikakve dileme da je majstor zanata. na stranu šut sa distance, ako neko ima pregled igre i asistencije kao on, jebeš šut, ima ko će da šutira, a ovaj će da mu napravi situaciju da šutne. žao mi je što nije tu od početka sezone, verovatno ga nismo ni imali u vidu nego je došao silom prilika. hoću da kažem da smo možda trebali da ga pojurimo pre početka sezone. sa Karlikom i njim pozicija jedan pokrivena ful svih 40 minuta
December 8, 2025Dec 8 Kakav sad Penjarola, imamo mi trenera. Ne treba nam.Treba nam odlazak familije Mijailović. Porodica grebatora o Partizan.
December 8, 2025Dec 8 37 minutes ago, Ted said:koliko sam pročitao negde, radi se o igraču koji u nba nije imao status nosioca igre, prve opcije i tome slično. da jeste, verovatno bi i ostao tamo. a sad se od njega ovde očekuje neka nova ulogaimao je šejk par polu-sezona u 76ersima, gde su nešto bili svi ranjeni, pa je on u određenim periodima sezone upravo bio jedan od nosioca. to su naravno iznuđene situacije ali je lik definitivno navikao da igra sa loptom u rukama i sa puno usageaima utakmicu u kojoj je dao 39 pts i još cca 25 tekmi sa 20+ptshttps://www.landofbasketball.com/nba_players_stats/top_pts/shake_milton.htmima i 18 tekmi sa 7 ili više asistencijanaravno, nisu to sad neka postignuća ali je bio lik koji je u scrubs-kontekstu umeo da vozi u nba
December 9, 2025Dec 9 3 hours ago, smooth.Op said:Klasika za većinu igrača koji su prvi put u Evropi. Plus je ispao iz ritma zbog povrede.Sačekao bih još sa Miltonom.Slažem se, 5 tekmi zaredom u EL je propustio zbog povrede. Ali jebiga, sad je skoro sredina decembra a lik je idalje misterija. Pritom, on uopšte nije toliko loš šuter da uzme najčešće1 ili nijedan pokušaj za 3 tokom tekme. To mi je zapravo i najveća enigma oko njega, zašto nije napadački agresivniji. Čak i na ulaz kad ide, često nešto zaseče kao flouter , ređe do kraja pa neka i u meso ako treba. Kao da izbegava kontakt koliko god je to moguće.Kao doveli Paspalja pa da on dovede trenera. Vamo Ostojin sin pregovara sa Bizlijem, kakav su oni cirkus napravili od Partizana.... i ne odustaju. Naravno da tu morala nema. Ni Trinki nije lud, šta će mu to u životu, uostalom on valjda i sam zna gde je i šta je trulo. I naravno da niko neće da im dođe, možda je i bolje da ostave Ocokoljića nego da se izblamiraju kad izbunare ko zna koga za trenera.