Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Pljuc

-5 je jos i odlicno kakav hrkljus igramo

• Replies 12.1k
  • Views 620.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Duane uzeo 9 suteva za 7 minuta. Nije se za dzabe radovao posle odlaska Zeljka, sad moze da radi sta hoce..

2 minutes ago, Lord Stef said:

Pljuc

-5 je jos i odlicno kakav hrkljus igramo

-4

manje više egal utakmica

i sad ona otrcana fraza, ko bude manje grešio…

Kristina bukvalno gori.

Bonga hteo još pitanja

Apsolutno ne vidim kako mi možemo da dobijemo ovo. Ovo je kao da gledam da igramo sa Oklahomom, samo je pitanje kad će početi da igraju a mi bolje ne možemo. Jedino da ubacimo nešto preko ruke a ni to vidim kako.

Gledao sam xxxx derbija u životu i uživo i ovako, nisam video da se neko usrao više od Miltona. Bongin ulazak u utakmicu je isto bio jeziv, poklonio im je 9:0 seriju. Kalates ne služi ničemu, Parker pokušava da dobije otkaz.

Edit, dobra je Kristina brate ali svaki put kad se pojavi na ekranu mi deluje kao da pola ovog foruma nije dobru pičku videlo nigde osim na Desanci.

Edited by theanswer

Mi 5 asistencija i 6 izgubljenih, oni 11 ass i 4 il. Da je Zvezda ubacila pola onih otvorenih suteva, vec bi bila ubedljiva dvocifrena prednost za njih..

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Duane uzeo 9 suteva za 7 minuta. Nije se za dzabe radovao posle odlaska Zeljka, sad moze da radi sta hoce..

on je takav igrac, microwave; na stranu sto je to radio i kod zejka

1 minute ago, uini said:

on je takav igrac, microwave; na stranu sto je to radio i kod zejka

Apsolutna stetocina.

ma takav igrac je neophodan, druga je tema sta rade glavnije poluge

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Mi 5 asistencija i 6 izgubljenih, oni 11 ass i 4 il. Da je Zvezda ubacila pola onih otvorenih suteva, vec bi bila ubedljiva dvocifrena prednost za njih..

Zajebavas da samo 6 izgubljenih imamo, ubedjen sam bio da smo vec dvocifreni

Just now, uini said:

Nema ih, on je preuzeo da bude glavni baja..

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Njega je bar znao od prosle sezone. I zadrzao ga.

I sta je jbt sa Dilanom, nije valjda da ne moze ni minut da dobije, gori od Jabarija ne moze da bude

1 minute ago, uini said:

Neophodno je da mu neko lupi šamarčinu kad posle 2 dobra poteza uzme šut sa 9 metara bez ikakve potrebe iako pre toga ima sve što poželi u napadu. Ali ne istripuje se da je Durent. U tom momentu trener mu skrene pažnju, pa sledeći put, sportski direktor, treći put predsednik kluba mu kaže: aj ti nosi se u Westchester Knickse jebem ti mrtvu majku u pičku.

Željko ga je doveo jbg, to vidite s njim. Hajde da izvučemo maksimum iz situacije.

Meni deluje da ovo može da ode na obe strane. Igrači su nervozni, puno se greši, laseri ubijaju u pojam. Sterling mora da se pojavi, a i Bonga bogami da se debelo sabere.