Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 hour ago, Ted said:

ovakvim fotkama, gde je zaokružen neki lik koji se jedva vidi ili je u mnoštvu, obično se dokazuje da je živ neko ko ne bi trebao da bude u tom trenutku

Elvis Prisli

Elvis Prisli propo

Screenshot_20251206_223139_Chrome.jpg

• Replies 12.1k
  • Views 620.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ko je gospodin?

Eminentni mma fighter, očigledno pobornik stava 'šamaraj i postrojavaj žocove izdajnike'. Uveden kao kontrateža Rističeviću na topik.

Screenshot_20251207_074726_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Edited by Mindaugas Žukauskas

Ne cudi sto oni koji misle kao Marijan citiraju MMA borce. To je taj nivo..

I vica verse fantom

prilično je jasno.....uprava ima strategiju da iz ove krize može da izađe samo rezultatuma na terenu, trebaju im pobede, treba im trener sa imenom, možda neki masniji potpis i dodatak rosteru. ako bi se to desilo, ekipa krene da pobeđuje i vrati se u kakvu takvu konkurentnost za top 10, ideja je da će vremenom sve da legne, padne u zaborav, otupi, utihne i na kraju zamre, te da će ovaj mandat da se privede kraju u kakvom takvom miru. pa će onda cela priča oko nove uprave i predsednika da se preseli u sledeću godinu i podvede pod redovan tok stvari, istekao mandat, biramo nove, sve ok, sve kako treba, ako odemo otišli smo jer je istekao mandat, a ne što smo nešto loše uradili, ostavljamo novima dobre temelje ili eventualno niko neće pa mi nastavljamo dalje, da se ne bi sve raspalo

tu se naravno igra i na rascep među navijačima, jer svakao nije normalno da se zviždi svojim igračima, da se ne želi dobar rezultat, pobeda itsl. poruka je poslata sa tribina, ali nije baš realno da takva atmosfera bude konstantno, osim ako ekipa ne bi ušla u neku seriju poraza i katastrofalnih rezultata. pored toga tu je i organizovana tribina koja je, i bez dešavanja oko Željka, u latentonom sukobu sa ostatkom (većinskim Bogu hvala) Arene po ćaci liniji

mislim da je Željko uradio koliko je mogao na tome da ne dođe do velikog sukoba na relaciji roster-navijači, a uradio je to tako što je prećutao, odnosno nije iznosio detalje problema. da ih je izneo, verovatno da jedan deo reostera ne bi smeo ni da je pojavi u hali, a ne daj Bože da zaigra. pozvao je da se podrži tim, za jednog igrača je samo ekslpicitno rekao da mu je doveden bez njegovog amina, a i za tog igrača se izrazio pozitivno, u smislu da se radi o dobrom momku, odnosno nije ga označio kao problematičnog itsl

jasno, problem je u tome što sad svi znaju da ima igrača koji su direktno ignorisali Željka i doprineli da donese odluku kakvu je doneo, pri čemu je nebitno dal su radili svesno, odnosno sa namerom da ga oteraju ili nisu imali takvu nameru, već su ga jednostavno ignorisali jer im ne leži po nekoj osnovi. takva situacija nije održiva na duži rok, niti je navijačimo koji stoje bezuslvno iza Željka mnogo bitno dal su ovi to radili svesno (bušili) ili ga naprosto nisu poštovali jer ih boli kurac i za Željka i Partizan. oni su na šljaci koja je fino plaćena, dal je Partizan, Žalgiris, Armani itd. njih zabole

debelo se omanulo sa procenom igrača i to je naravno i deo Željkove krivice. kvalitet je jedna strana priče, ali nije jedina. koga boli kurac što Džabari ima fenomenalan kvalitet kad ništa od toga ne možemo da vidimo. mi smo imali istoriju u kojoj smo nedostatak objektivnog kvaliteta nadomešćivali nekim drugim faktorima, kao što je motiv, borbenost, veza sa klubom, veza između navijača i rostera, koja posledično dovode i da zajebanog domaćeg terena gde i favoriti moraju da ogule kolena i propište majčino mleko. toga više nema, Arena je ko Maxi, dođeš i nabaviš šta ti treba. ja zato tvrdim da bi ekipa bolje igrala sa npr. Dimitrijevićem umesto Šejka i Tanaskovićem umesto Džabarija (da ne pričam koliko bi manje koštali). Kalates je npr. dobra akvizicija jer je on faktički Evropljanin i zna gde dolazi i šta treba da radi (a kod nas je igrom slučaja, a ne kao izbor), Karlik je isto dobra akvizicija pošto se uklopio u model i postao lider. sa takvim izborom igrača verovatno bi mogli da zaboravimo na f4 kao cilj, ali to nije ni mnogo bitno (kao da ćemo i sa ovima da vidimo f4), jer ne bi smo imali ovakav raspad kome prisustvujemo, a vrlo verovatno bi na domaći teren sakupili i dosta pobeda nad favoritima. pa kad se poklope neke kockice možda bi i mogli da napadnemo nešto visoko. kapiram da bi mogli da budemo zajeban evroligaš iz sredine tabele koji kad izludi, može da ode i mnogo više od projektovanog

Edited by Ted

NOVA portal
No image preview

SAZNAJEMO Partizan u pregovorima sa velikom NBA zvezdom,...

Partizan prolazi kroz jedan od najturbulentnijhih perioda u svojoj istoriji.

Klub finansijski prodisao. Ostoja Jr pregovara. Palja ikebana..

pa njemu je ova zemlja kladionica sjajan izbor

u svakom slucaju, opasan igrac za evropske prilike

Just now, uini said:

u svakom slucaju, opasan igrac za evropske prilike

Ostoja Jr?

• Author

Procitala sam na pomolu transfer blama umesto bomba isuse

7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ostoja Jr?

malik bizli

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:
NOVA portal
No image preview

SAZNAJEMO Partizan u pregovorima sa velikom NBA zvezdom,...

Partizan prolazi kroz jedan od najturbulentnijhih perioda u svojoj istoriji.

Klub finansijski prodisao. Ostoja Jr pregovara. Palja ikebana..

Odlazak Bogdana Diklića iz uprave ne oseća se za sad

Bogdan Ostoji pre neki dan: "svi su mi govorili da si kurva, ja im nisam verovao"

53 minutes ago, uini said:

malik bizli

Taman da zauzme mesto predsednika sindikata fantom