December 7, 2025Dec 7 Dobro funkcionišu zajedno na terenu kalates, wash, bonga, tajrik . Njih četvorica - a petog kombinovati. Fernando na 5 Bonga na 3 ili niža varijanta Vanja na 3 Bonga na 4. Edited December 7, 2025Dec 7 by Kreator
December 7, 2025Dec 7 E da, Ocokoljić dobar ova 2 meča, sviđa mi se njegov rad. Zvezda je bolja pa neću biti razočaran ako tu izgubimo, mada bi bilo lepo da dobijemo.
December 7, 2025Dec 7 Sjajna publika u Klužu. Pravo osveženje u aba ligi. Nadam se da će dugo ostati u aba ligi. Bravo, svaka čast!
December 7, 2025Dec 7 Malopre čujem da je on bio pomoćnik i kod Mitrovića u Monaku. Pa onda je verovatno bio pomoćnik i Obradoviću u Monaku, jel tako? Pa Željku u Partizanu i na kraju glavni trener kao privremeno rešenje.Što se mene tiče neka ostane trener, ali Ostoju Mijailovića moramo smeniti.Ako ostane trener, Ocokoljiću obezbediti da bira makar dva igrača koja nam odavno fale (spoljnji i unutrašnji).
December 7, 2025Dec 7 8 minutes ago, Kreator said:Sjajna publika u Klužu. Pravo osveženje u aba ligi. Nadam se da će dugo ostati u aba ligi. Bravo, svaka čast!Bolje igrati u FMP Areni protiv Dinamika.
December 7, 2025Dec 7 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:U Klužu nba atmosfera, niko nikom ne jebe mater. Čudni ljudiVrhunska atmosfera, da ponovim. I gostujući igrači dočekani aplauzom. Pa da, fini, neiskvareni. Gledaš basket, fokusiraš se na basket, vidim i našim košarkašima prijala ovakva atmosfera nejebanje majke, urlanje itd.. Čak je Parker uspeo da istrči nazad i lupi rampu . Ali opet je krš i moramo da vidimo da li postoji neka mogućnost da ga utopimo u Kinu. I njega i nesrećnog Miltona mlitavca.Pravo da Vam kažem kolege forumaši, uživao sam posle dužeg vremena gledanje košarke bez ekstremno negativne energije.I da ne zaboravim : Ostoja marš iz Partizana !!!