December 6, 2025Dec 6 ovakvim fotkama, gde je zaokružen neki lik koji se jedva vidi ili je u mnoštvu, obično se dokazuje da je živ neko ko ne bi trebao da bude u tom trenutkuElvis Prisli Edited December 6, 2025Dec 6 by Ted
December 6, 2025Dec 6 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:vučićjel treba da se nasmejemo na foru?
December 6, 2025Dec 6 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel treba da se nasmejemo na foru?Nije fora brate, pogađam
December 6, 2025Dec 6 45 minutes ago, copkillah said:Da li prepoznajete ko je ovo? Gostovanje u Subotici 1990.Ovo je fotografija iz bliske buducnosti. Grobari u beogradskom metrou. Stoka nezahvalna ne zna da se ponasa
December 6, 2025Dec 6 Dupli post, mislio sam da vidim duplo jer sam pijan ko picka, ali nisam. Mislim jesam pijan ko picka, ali jos uvek ne vidim duplo. Nemam takve supermoci Edited December 6, 2025Dec 6 by shimpr
December 6, 2025Dec 6 16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Džoker bi bio među omiljenijim forumašima na topikuko je gospodin?
December 6, 2025Dec 6 38 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Džoker bi bio među omiljenijim forumašima na topikuOvaj išarani vrat deluje obećavajuće ko Mario Kasun.Bitno da pokušava da uvredi Vanju tako što ga naziva ženom. Edited December 6, 2025Dec 6 by Valk
December 6, 2025Dec 6 Alvarak Tokio, posle letošnje kupovine Ramba Dejvisa, sad dovodi i Frenka Kaminskog. Neka im jave da je Žoc slobodan, da imamo šta da gledamo.
December 6, 2025Dec 6 DirektnoSad smo sve videli: Marijan Rističević brani Ostoju i nap...Ni posle nedelju dana od ostavke legendarnog trenera Željka Obradovića, koji je napustio klupu Partizana, ne smiruje se situacija u Humskoj. Navijači su besni na predsednika kluba Ostoju Mijailovića,
December 6, 2025Dec 6 27 minutes ago, goofs said:Alvarak Tokio, posle letošnje kupovine Ramba Dejvisa, sad dovodi i Frenka Kaminskog. Neka im jave da je Žoc slobodan, da imamo šta da gledamo.Sa Brendonarom se nisu zajebali za taj nivo, momčina ima šajbu, ali sa krakatim, usporenim, kratkorukim rekreativcem će se baš usrećiti. Verovatno najlošiji NBA igrač, koji je proveo više od 5 tekmi u najjačoj ligi.