Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 hours ago, Ted said:

treba iskoristiti okolnosti da se iskorene još neke negativne pojave. kad se menja, onda do kraja

recimo, treba kupiti neki normalan parket ili kako se već zove ta podloga i izbaciti ovo govno. izbegavati šaranje po parketu onom ljubičastom ili nekim pederskim bojama

smanjiti potrošnju soli u kokicama

cene svesti sa nivoa Davosa (ili Ade Ciganlije, to je to okvirno) npr. na nivo nekog Pariza, Madrida.....za početak

Nas Jaksice boli djoka..provalilo sam kako u detetovoj jakni da prosvercujem vodu..Duvajte ga Ostoja, Dzabari i ostale preplacene jajare.

Od nas dobijate duvaljku.

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

12 hours ago, Facundo Orellana said:

Kako onda objašnjavaš da je najmanje protesta bilo u periodu kada je KK Partizan sistematski uništavan od strane Vučića (prvih 6 godina vladavine, doduše prve 2 godine nije uspeo da uruši sve, a i fudbaleri su se držali 3 godine). Prvi značajniji protesti su bili 2016. godine. Plus, urušavanje Partizana nije čak ni nekakve navijačke proteste izrodio. Meni je samo jedan takav u glavi do pre nekog dana.

Nisi me razumeo, ne mislim na proteste navijača Partizana zbog urušavanja kluba (klubova). Nego na proteste uopšte, posebno ove u poslednjih godinu dana.

Ciljao sam na nelagodu i neizdrž pojedinca koju oseća zbog ovog i ovakvog života u naprednoj Srbiji, koju na kratko isprazni i olakša urlanjem na tribinama, jebanjem majke sudijama, protivničkim igračima (ili svojim) i nuđenjem oralnog sexa predsedniku. Pa posle svega, hajd polako izduvan natrag u svoju realnost.

Možda, kažem možda bi bilo malkice drugačija situacija danas u društvu kada tog izduvnog ventila ne bi bilo. Jebalo nas navijanje i klupska ostrašćenost, koja odrasle ljude pretvara u iracionalne asolescente.

10 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Valjda ce sa odlaskom Ostoje doci predsednik koji se nece mesati u dizajn, pa da opet imamo pristojni dres.

images?q=tbn:ANd9GcTB06LS--RS1wN--AWnHH9

23 hours ago, Nikodije said:

Srećom, pošto jedva sklapa rečenice, nije tako elokventan i šarmantan kao Ostoja i svestan je toga. Jedini naprednjak koji je svestan svojih ograničenja.

Svi su oni "svesni mana" dok koks i kurve ne počnu da preuzimaju mozak...

A sad malo ozbiljno. Sto se mene tice Dzabari, Vasington i Sterling mogu ne da odu iz Partizana, nego da se nose u tri picke lepe svoje materine. Zvizdanje igracima je van svake pameti i to je nesto neobjasnjivo, ali da im smeta sto se skandira Zeljku i jos onakva reakcija. Navijacima je najbolje odgovorio Tajrik svojom partijom. A ovoj trojici ne treba nista ni objasnjavati, takvi nam ni trebaju

Crne kose niko ne miluje

Screenshot_2025-12-06-10-11-55-749_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

32 minutes ago, shimpr said:

A sad malo ozbiljno....

Au, zadnje vreme došlo ph34r

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Au, zadnje vreme došlo ph34r

ja sve cekam sa spremljenim osmehom, neki delivery izrastao iz plot twista, kad ono stvarno ozbiljno :i

13 minutes ago, shimpr said:

Crne kose niko ne miluje

Screenshot_2025-12-06-10-11-55-749_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Dobro me podseti..Treba da proverim sa matorim da li su mu bili odzacari.

8 hours ago, SNARC said:

Nas Jaksice boli djoka..provalilo sam kako u detetovoj jakni da prosvercujem vodu..Duvajte ga Ostoja, Dzabari i ostale preplacene jajare.

Od nas dobijate duvaljku.

Dacu ti ja flasu vinjaka pred derbi

1 hour ago, ZokiAsov said:

Dacu ti ja flasu vinjaka pred derbi

Dao ti Bog zdravlja..za malog cokanjce ako moze , da se ne polije.

Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, vrhunski bek je na pragu crno-belih i pored činjenice da još uvek nije pronađen trener koji će naslediti Željka Obradovića.

Na centarskim pozicijama sada nije potrebno dovoditi pojačanja prema mišljenju trenutnog stručnog štaba, jer bi to samo dodatno opteretilo budžet, ali bi problem mogao da nastane u slučaju povreda Tajrika Džonsa ili Bruna Fernanda jer je očigledno da se sve manje poverenja ima u Dilana Osetkovskog. 

Sportske.net
No image preview

Sportske.net - Partizan - Da li je vreme za pojačanja?

Crno-beli rešavaju pitanje trenera, ali pored toga rade i na pojačanjima.

Konačno Željko dobija tog beka

Čarter za Rumuniju. A sve se nema fantom

5 minutes ago, MiddleClass said:

Čarter za Rumuniju. A sve se nema fantom

Željko je sad značajno rasteretio budžet. Biće za beka, četvorku, čartere i mazaće se pašteta na pršutu.