December 5, 2025Dec 5 igrači su se našli između dve vatre.....o tome se radinije ništa novo da se neko nađe između dve vatre. ili može da se koristi onaj vojni termin......friendly firespecifičnost situacije se ogleda u Željku naravno i zato je teško porediti sa nečim drugim. dovoljno je bilo da su npr. stali iza Željka. čak i ako ih je boleo kurac suštinski za Željka i Partizan dovoljno je bilo da ih je neko poučio (recimo kapiten, menadžer) da je marketinški dobar potez da stanu iza Željka u ovom fajtu, javno, glasno i jasno. imali bi podršku kao nikad pre. koliko viidm igrači Makabija su stali iza trenera koji je ztrebao da bude nogiranovako su se našli nesnađeni u ratu između trenera i uprave (Ostoje), pri čemu je 95% navijača bezuslovno uz trenera, pa čak i ako su mu zamerali rezultate i igruveć sam rekao, ne bih im zviždao, al ni aplaudirao. bio bih uzdržan. Edited December 5, 2025Dec 5 by Ted
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, Milošica said:Uvek objektivni Vlade Đurović.AAAAaaa zato mi je poznata faca, ima taj emotikon.. pardon my ignorance. Znam da je cesto tu posle zvezdinih utakmica ali ga nikada nisam slusao.
December 5, 2025Dec 5 6 hours ago, Filozof manijak said:Upravo moja poenta je u tome. Zamislimo da niko ne ide na košarkaške (ili fudbalske) utakmice, gde bi se onda izduvavali bes i nakupljena frustracija svakodnevnim životom u naprednoj Srbiji? Nije džaba Žvalja toliko pažnje pridao sportu (ne samo zbog kontrole navijača)Kako onda objašnjavaš da je najmanje protesta bilo u periodu kada je KK Partizan sistematski uništavan od strane Vučića (prvih 6 godina vladavine, doduše prve 2 godine nije uspeo da uruši sve, a i fudbaleri su se držali 3 godine). Prvi značajniji protesti su bili 2016. godine. Plus, urušavanje Partizana nije čak ni nekakve navijačke proteste izrodio. Meni je samo jedan takav u glavi do pre nekog dana. Edited December 5, 2025Dec 5 by Facundo Orellana
December 5, 2025Dec 5 6 minutes ago, dacha said:Na Areni neki brkati prica o tome kako ga je danas malo dete zaustavilo u liftu i pitalo 'Ciko, zasto kada Tajrik da kos za nas, navijaci mu zvizde?'. Pita covek kako on to sada da objasni klincu, jer je 'decija suza najteza'Ne zajebavam seJ E B O T EEDIT: Evo sada druga prica kako je sreo nekog novinara u liftu. Koliko se on dnevno vozi liftovimaSta ce tek da kaze kad vidi dvoje ljudi da se jebu..
December 5, 2025Dec 5 11 minutes ago, garmonbozia said:Kako sam ovo napisao izađe mi tvitPutuj igumane!
December 5, 2025Dec 5 11 minutes ago, garmonbozia said:Kako sam ovo napisao izađe mi tvitPuca nesto ovde kod mene..u predelu medjunozja..Povedi Dzabarija sa sobom..najveci dobitak sezone bi to bio
December 5, 2025Dec 5 Desice se bukvalno najgori scenarioZeljko je otisaoAko se ovako nastavi sa odnosom navijaci/javnost vs igraci, tim ce se izgledno raspasti u svakom smislu (mislim, kao da je bio nesto neraspadnut i do sada), ali vrlo je verovatno da ce biti otkaza, prevremenih raskida sa pojedinim igracima, poraz od Zvezde za nedelju dana bi, rekao bih, mogao samo da ubrza tu lavinuI na kraju cemo ostati samo sa Ostojom do kraja sezone.
December 5, 2025Dec 5 U vezi onog da je Marinkovic "doveo igrace da ih navijaci postroje". Wtf, to je obicaj star decenijama na partizanovim utakmica, da igraci i navijaci zajedno pevaju posle utakmice. I u tom momentu nisu hteli igraci da idu do klupe zbog zvizdanja, vec jer su navijaci poveli "Obradovic Zeljko".
December 5, 2025Dec 5 14 minutes ago, Facundo Orellana said:Plus, urušavanje Partizana nije čak ni nekakve navijačke proteste izrodiojeste
December 5, 2025Dec 5 1 minute ago, Fins fleet said:U vezi onog da je Marinkovic "doveo igrace da ih navijaci postroje". Wtf, to je obicaj star decenijama na partizanovim utakmica, da igraci i navijaci zajedno pevaju posle utakmice. I u tom momentu nisu hteli igraci da idu do klupe zbog zvizdanja, vec jer su navijaci poveli "Obradovic Zeljko".Dobro ako cigani kazu da je bilo postrojavanje red je da im verujemo
December 5, 2025Dec 5 52 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Klub nema nikakve sanse da raskine ugovore na stetu igraca u ovom slucaju.Veoma brzo ćemo videti. Suština je da ni igračima ne odgovara da budu u klubu i da će rado raskinuti ugovore na obostrano zadovoljstvo. Manje je bitno da li ce razlog tome biti jutarnji treninzi, zvizdanje na tribinama, ili nemogucnost da se ludo provedu u separeu nocnog kluba bez da im neko jebe mater... uglavnom shvatili su poruku. Kad se ne skandira protiv Vučića navode se kao razlog naoruzani komandanti koji tako naoružani ulaze i na utakmice. E sad zamisli da zarađujes par miliona evra i da dodje da te postrojava naoruzani komandant. Imaju ljudi pametnija posla
December 5, 2025Dec 5 @kud u maglu Simoviću To je onda više od jednog, za cirka 10+ godina, plus doček Želimira na aerodromu od pre neki dan. Ukupno 3.
December 5, 2025Dec 5 On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minutaVašington 89-85 na terenu / 75-90 na klupi / razlika +19 (14u, 22mpg) / na terenu 6W0D8L / na klupi 3W0D11LT. Džons 84-85 / 79-90 / +9 (13u, 24mpg) / na terenu 5W2D6L / na klupi 3W1D9LParker 87-89 / 79-86 / +6 (10u, 22mpg) / na terenu 4W1D5L / na klupi 5W0D5LPokuševski 82-83 / 83-90 / +6 (11u, 11mpg) / na terenu 4W1D6L / na klupi 4W0D7LFernando 77-82 / 83-90 / +3 (8u, 15mpg) / na terenu 3W0D5L / na klupi 1W0D7LBraun 83-89 / 82-84 / -4 (14u, 29mpg) / na terenu 5W0D9L / na klupi 3W0D11LBonga 82-88 / 83-86 / -4 (14u, 27mpg) / na terenu 5W1D8L / na klupi 5W0D9LMarinković 81-88 / 85-88 / -4 (10u, 20mpg) / na terenu 3W1D6L / na klupi 3W0D7LKalates 78-87 / 82-84 / -7 (7u, 18mpg) / na terenu 3W0D4L / na klupi 2W0D5LMilton 76-86 / 89-86 / -12 (9u, 23mpg) / na terenu 2W0D7L / na klupi 4W1D4LOsetkovski 78-92 / 85-86 / -14 (12u, 17mpg) / na terenu 4W0D8L / na klupi 5W2D5L