December 5, 2025Dec 5 Posle svega ovoga deluje da će Partizan a vrlo verovatno i Zvezda imati prilično problema da dovedu neke pristojne igrače, pogotovo Amere.
December 5, 2025Dec 5 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Vi ste svi kompletno poludeli koji opravdavate vređanje i zviždanje sopstvenim igračima, bez ikakvog čvrstog povoda. Ne mogu da verujem šta čitam
December 5, 2025Dec 5 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:i ja sam bio na tribini arene sinoćjel sam i ja stoka?apropo navijanja i navijača od sinoć, bio je mali detalj koji je promakao “najverniji” su isprozivani od većinske arene sa “marš u ćacilend”Mislio sam na ove što su jebali mater igračima
December 5, 2025Dec 5 Igrom slučaja sam se zadesio na evrokup utakmici Partizan - Virtus malo pre nego što je korona ugasila sezonu. Puna hala, vrhunski basket, vrhunsko navijanje i sjajna pobeda. Bilo je košarke i pre Željka, a biće i posle, pobogu. Koji vam je kurac
December 5, 2025Dec 5 Popular Post 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Igrom slučaja sam se zadesio na evrokup utakmici Partizan - Virtus malo pre nego što je korona ugasila sezonu. Puna hala, vrhunski basket, vrhunsko navijanje i sjajna pobeda. Bilo je košarke i pre Željka, a biće i posle, pobogu. Koji vam je kuracDa, ali da cemo ikad vise igrati tako dobro kao ove sezone
December 5, 2025Dec 5 12 minutes ago, smooth.Op said:Ovo je bilo dovođenje da se stvar između igrača i navijača završi. Nisam u kontaktima, ali pretpostavljam da je to bila Vanjina namera. Mogao ih je povesti u tunel odmah, bili bi izviždani i to je to. Mi ovde vidimo grupu igrača koja je definitivno u otporu i u nekom svom pravedničkom gardu.Pisao sam ranije kakve informacije od igrača imam. Da su domaći igrači ljuti na Željka. Preko njih se trenirala strogoća i histerisalo se, dok se glavnim igračima titrala jajca...Tako nešto se slomilo na Vanji. Bio je driblan za nešto što nije mogao da kontroliše. Pa mu je pukao film i popičkao se sa Žocom. Sad on fasuje porciju isto sa ovim likovima, ali šta da radiš. Što se tiče ugovora ne verujem da je bilo gde mogao da dobije pare koje ima u KKP. Jedino da je u Zvezdu otišao.Kako da ne budu u gardu kad su krenuli za kapitenom da pokušaju da smire situaciju s navijačima, nakon što su u onakvoj mučnoj atmosferi i pri konstantnom vređanju ipak uspeli da pobede, a ovi nastavili da im zvižde i pošto su prišli? Ne mogu da zamislim ikoga ko bi u takvim okolnostima digao ruke i aplauzom otpozdravljao. A i da mogu, to ne bi tretirao pohvalno, naprotiv.Pravo da ti kažem, meni sve ovo deluje poprilično senzacionalistički. Svi ti klanovi, privilegovani, povlašćeni i tlačeni postoje u svakom sportskom kolektivu i to nije nikakva unikatna stvar i ekskluziva, već je Žocov Partizan oblikovao kontekst u kome će sve da bude pod život/smrt upitnikom. Tako je i odlazak Madara kakvih ima na stotine svake godine proizveo totalni haos, ditto za Mirotića, o opravdanosti Karlikove flaše u glavu čitali smo ovde tirade. I još more fatalističkih izjava od Ostoje pa do Žoca, podilaženja navijačima, pravljenja od jebenog košarkaškog kluba božanstva i slične ritualne forme. Takav fanatizam u nekom trenutku bude produktivan, ali u sledećem udari sa leđa. Edited December 5, 2025Dec 5 by kralj
December 5, 2025Dec 5 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Vi ste svi kompletno poludeli koji opravdavate vređanje i zviždanje sopstvenim igračima, bez ikakvog čvrstog povoda. Ne mogu da verujem šta čitamUpravo isti osjećaj. Zviždi se igračima čitavu utakmicu, i to sve na osnovu nekih glasina (zapravo ničeg zvanicnog ni konkretnog) - i očekuje se da se poklone na kraju utakmice tim istim navijačima?!?Psihologija mase je nevjerovatna, svi su otkacili. 😁
December 5, 2025Dec 5 Igraci su hteli da podele troskove da dodje najbolji stilista i frizer da Zeljku isplete kikice. Ovaj to nije hteo, kao ne svidja mu se i evo dokle smo dosli
December 5, 2025Dec 5 Ocokoljic i Matovic na sledecu utakmicu dolaze sa kikicama. Od igraca i Kalates trazio da mu se ispletu
December 5, 2025Dec 5 @kralj Što se tiče ovog dela sa igračima na kraju utakmice, ja to mogu da shvatim sve što pričate i to je sve racionalno i realno. Ali ja lično ne mogu da gledam pojedine igrače, gade mi se. Možda sam glup, možda sam neandertalac, ali šta da radim. Kao što se kaže za Željka, pa mogao je ranije da digne ruke kad vidi sa čim ima posla itd. E pa mogli su i igrači lagano da odjebu u tri lepe i da igraju šta oni hoće i gde hoće. Nisu ni pod kakvom prisilom potpisali da igraju tu.Drugi pasus 10/10, apsolutno sve stoji. Sve dolazi na naplatu kad tad, a i zdravo je da se malo sruše mitovi neki koji su već dugo na klimavim nogama bili. Katabaza Katarza.
December 5, 2025Dec 5 Meni je iskreno žao što je Obradović otišao. Trebali su da paze pri skautiranju igrača i o psihološkom profilu.
December 5, 2025Dec 5 53 minutes ago, Filozof manijak said:Trener jeste veći i važniji od igrača, zna se ko je general. Problem nastaje kad igrač(i) pomisle suprotno, i ne žele da se povinuju autoritetu.U konačnici, to je opet krivica trenera koji to nije prepoznao, ili na vreme odreagovao i rešioNe.Ono sinoć je nešto saasvim novo u sportu uopšte: igru na terenu ne vodi više prognani trener već neko novo, još neimenovano, kolektivno telo: radnički savet, sindikat, pleum.... (nazovite po nahođenju).
December 5, 2025Dec 5 1 hour ago, smooth.Op said:Najjači je Džabulani majke mi. Došao kao baba neka na početak sezone, raspada se čovek.Popije zviždanje i kao, a ne ne zajebi ti ovo, ovo je nepoštovanje.sve kapiram ali ti / mi razmišljamo iz nekih uvreženih mitova i legendi prošlih vremena, koje ne važe danas u svetu korporacija, što bi rek'o ostojahi ja bih verovatno na njegovom mestu bio u fazonu, najjače da ću da stojim ovde nakon tekme koju sam dobio (ili izgubio) i da mi zvižde zato što oni misle da je tako košer.zašto bi ga bolela paja, ne piše mu u ugovoru da treba to da trpi, makar bio loš 300x
December 5, 2025Dec 5 6 minutes ago, MiddleClass said:Poku mjesec dana out. Distorzija skocnog zgloba4-6 nedeljaako nije ništa pokidano