Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

malo o relaciji “navijači” vs. igrači

lepo je kad ti bustuju ego i motiv da daš više nego što si trenutno u mogućnosti, e pa ima i druga strana medalje

a i tu drugu stranu medalje ne bi ni video da si samo pokazao želju da ti je stalo igrom u odbrani

tzv krvava kolena

ok neće te šut, gruneš o obruč sam kao duh na zakucavanju. nije problem, al ne možeš uz takvu igru u napadu da glumiš saobraćajni znak u odbrani. ne ide

na stranu to šta mislim o “postrojavanju”

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

36 minutes ago, Uskebasi said:

Ajd da vidimo problematične igrače, Vašington i Sterling imaju jutarnju tuču u kafiću, što je lagan razlog za raskid.

Osim što nije Vašington nego Karlik zavalio nekoga flašom u glavu, ali Karlik se ne razmatra za raskid ugovora jer je nosilac ekipe.

35 minutes ago, Uskebasi said:

Ugovor stvara obaveze za obe strane. Ili mislis da kad potpises ugovor sa nekim imas pravo samo da tražis da ti isplate ugovor, a nemaš obavezu ti da obaviš posao koji je ugovoren.

Ajd da vidimo problematične igrače, Vašington i Sterling imaju jutarnju tuču u kafiću, što je lagan razlog za raskid. Tajrik odbio da igra uprkos tome što je medicinski tim dao zeleno svetlo, opet razlog za raskid ugovora. Parker igra kao rekreativac, ne poštuje navijače (da, koji mu zvižde), ne poštuje trenera... Za svakog od njih bi se našao razlog, a njima svakako nije u interesu da nastave karijeru kao igrači koji su oterali Željka Obradovića, jer kako god da se ovo završi njima će biti teško da pronađu ozbiljan klub posle ovoga što se desilo.

od svega ovoga sto si naveo, cenim da je jedino navodna tuca nekakav validan potencijal za raskid, verovatnije suspenziju, reci ce neko ko je upucen.

ovo ostalo mi ne zvuci uopste kao materijal, ukoliko ljudi dolaze, treniraju, ne napustaju svojevoljno trening ili tekme i sl

tajrik je mozda izmislio povredu ali to sto nije bio sposoban da igra jednu utakmicu nije dovoljno da nekoga otpustis.

pitanje je i sta predstavlja to nepostovanje trenera, jer, jedno je kada neko nece da trci kamikaze ili da igra trening po dogovorou a drugo je kada igra lose ili sve to radi bez procenjeno je, nedovoljno entuzijazma.

onda taj igrac prosto nije dobra akvizicija ili kontekst nije dobar ili sve zajedno -ali ne moze da dobije otkaz a da mu se ne refundira potpisani novac.

a svakome mozes da das otkaz, samo treba da platis

i ne mislim da ce svima biti tesko da nadju klub, jer se ozbiljni klubovi raspitaju sta je tu stvarno bilo, ne bistre mocart sport pa zakljucuju.

edit typos feat nepismenos'

Edited by uini

Mocart čini mi se i jeste aktivno u ulozi bacanja krivice samo na igrače.

Bezveze je kad Željko to radi u afektu, ali mnogo je gore ovo proračunato.

A prilično sam siguran da bi i na Željka ali su svesni da ne prolazi to.

ma lupio sam mocu, jer to citam za basket

samo sam hteo da kazem kako ce klubovi imati precizan intel, ukoliko budu nameravali da kupe x-a ili y-a

22 minutes ago, uini said:

od svega ovoga sto si naveo, cenim da je jedino navodna tuca nekakav validan potencijal za raskid, verovatnije suspenziju, reci ce neko ko je upucen.

ovo ostalo mi ne zvuci uopste kao materijal, ukoliko ljudi dolaze, treniraju, ne napustaju svojevoljno trening ili tekme i sl

tajrik je mozda izmislio povredu ali to sto nije bio sposoban da igra jednu utakmicu nije dovoljno da nekoga otpustis.

pitanje je i sta predstavlja to nepostovanje trenera, jer, jedno je kada neko nece da trci kamikaze ili da igra trening po dogovorou a drugo je kada igra lose ili sve to radi bez procenjeno je, nedovoljno entuzijazma.

onda taj igrac prosto nije dobra akvizicija ili kontekst nije dobar ili sve zajedno -ali ne moze da dobije otkaz a da mu se ne refundira potpisani novac.

a svakome mozes da das otkaz, samo treba da platis

i ne mislim da ce svima biti tesko da nadju klub, jer se ozbiljni klubovi raspitaju sta je tu stvarno bilo, ne bistre mocart sport pa zakljucuju.

edit typos feat nepismenos'

Da li ima u ugovoru da trening ne moze da bude u 6 ujutru, ili da ne moze da traje 4 sata, ili da mozes da zavrsis trening kad ubacis 100 vezanih trojki...?

Ja prosto ne mogu da zamislim da ce neki ozbiljan tim angažovati bilo kog od igraca za koje postoji sumnja da su sabotirali Zeljka Obradovića, narocito ako nastave da se ponasaju ovako nejebavajuće

Just now, Uskebasi said:

Da li ima u ugovoru da trening ne moze da bude u 6 ujutru, ili da ne moze da traje 4 sata, ili da mozes da zavrsis trening kad ubacis 100 vezanih trojki...?

Ja prosto ne mogu da zamislim da ce neki ozbiljan tim angažovati bilo kog od igraca za koje postoji sumnja da su sabotirali Zeljka Obradovića, narocito ako nastave da se ponasaju ovako nejebavajuće

mislim da nema potrebe da stoji u ugovoru, jer sada postoji asocijacija igraca, koja je napravila ugovor na nivou evrolige sa timovima i organizacijom, koji propisuju trajanje treninga, verovatno i od / do tajminge u toku dana.

ono sto je moje misljenje - neki ozbiljan tim nece sumnjati, nego ce saznati u milimetar sta se tu desilo, pa odluciti da li da ulazi u pregovore za angazman ili jok

34 minutes ago, Milošica said:

Pa naravno da je mogao bolje.

Ljudi greše i kad daju sve od sebe, jedno ne potire drugo.

Znaci davao je sve od sebe ali nije dao svoj maksimum.

Interesantno.

Drugacije bi bilo, veruj mi, da je tih 27 miliona neko zapravo zaradio i doneo u klub. Neki badza, kao sto je to vlasnik Panatinaikosa ili Fenera. Onda bi ga on pozvao na veceru jednom mesecno i upitao o cemu se radi. Da li se oseca dobro, da li mu nesto treba, kako da mu eventualno pomogne. nakon toga bi ga pristojno podsetio na tih 27 miliona (i na njegovu platu od 2.8), objasnio mu da te pare nisu nicije kao sto je to u partizanu ili zvezdi, te da se neko za te pare krvavo naradio.

And just like that, eto nove motivacije za trenera.

A ovde… Treba da radi za poslodavca za kojeg ne zeli da radi, za poslodavca koji mu daje pare a ne zeli da mu ih daje, za poslodavca koji nista ne mrzi vise od njega i njegovog kluba.

nazalost, samo je jedan dobitnik u celoj ovoj prici. svi ostali su (smo) mu samo posluzili.

1 hour ago, Uskebasi said:

Ugovor stvara obaveze za obe strane. Ili mislis da kad potpises ugovor sa nekim imas pravo samo da tražis da ti isplate ugovor, a nemaš obavezu ti da obaviš posao koji je ugovoren.

Ajd da vidimo problematične igrače, Vašington i Sterling imaju jutarnju tuču u kafiću, što je lagan razlog za raskid. Tajrik odbio da igra uprkos tome što je medicinski tim dao zeleno svetlo, opet razlog za raskid ugovora. Parker igra kao rekreativac, ne poštuje navijače (da, koji mu zvižde), ne poštuje trenera... Za svakog od njih bi se našao razlog, a njima svakako nije u interesu da nastave karijeru kao igrači koji su oterali Željka Obradovića, jer kako god da se ovo završi njima će biti teško da pronađu ozbiljan klub posle ovoga što se desilo.

Klub nema nikakve sanse da raskine ugovore na stetu igraca u ovom slucaju.

Neverovatno mi je sve ovo. Glavna odgovornost za igru ovog tima je Žocova, što je i sam priznao time što je podneo ostavku. Pritom prilikom ostavke nije ćebovao igrače, a znamo koliko je sujetan i da bi sigurno spomenuo da misli da su oni najveći krivac za ovu situaciju. Ne vidim da je izbegao odgovornost za svoju lošu selekcije.

Najjače mi je što su preference na osnovu glasina, Tajrik nije igrao tu utakmicu protiv Asvela i odmah drvlje i kamenje na njega (čak iako je verovatno tačno), ali za njega ne može da se kaže da se nije borio u toku sezone. Ima tu još igrača koji su se borili, npr. Braun mi uopšte nije delovao da se ne trudi iako je uglavnom bio loš i nestajao u četvrtoj četvrtini.

Svakako su zaslužili kritiku, ali ovoliko ćebovanje je kontraproduktivno. Do juče dok Željko nije otišao navijali smo za njih i nismo im zviždali što se ne bore, a sad zato što je otišao Željko zviždimo igračima.

Tajrik se trudio, ali ja sam ubeđen da je teorija koja je usledila tačna i tu nema oprosta.

Za Brauna ne mislim da se trudio preterano u kontekstu rezultata ekipe.

Ostali, sad kad sam hladne glave, mislim da su previše bili na tapetu.

Možda eto Džabarija mi nije žao, ali utiska sam da se Wash uvek trudio ali da je prosto loš u timskoj odbrani. E sad, dal se i tu nešto dešavalo što mi ne znamo, to već jeste nagađanje. Videćemo šta je sa ovim što je izašlo sada...

Sve u svemu, ništa od toga nema svrhe ako ih Ostoja bude čistio jednog po jednog...

Edited by Milošica

• Popular Post

Na Areni neki brkati prica o tome kako ga je danas malo dete zaustavilo u liftu i pitalo 'Ciko, zasto kada Tajrik da kos za nas, navijaci mu zvizde?'. Pita covek kako on to sada da objasni klincu, jer je 'decija suza najteza'

Ne zajebavam se

J E B O T E

EDIT: Evo sada druga prica kako je sreo nekog novinara u liftu. Koliko se on dnevno vozi liftovima

Edited by dacha

Just now, dacha said:

Na Areni neki brkati prica o tome kako ga je danas malo dete zaustavilo u liftu i pitalo 'Ciko, zasto kada Tajrik da kos za nas, navijaci mu zvizde?'. Pita covek kako on to sada da objasni klincu, jer je 'decija suza najteza'

Ne zajebavam se

J E B O T E

gdin vlada đurović

ima i emodži ovde

vlade

Uvek objektivni Vlade Đurović.