Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

plus većina ovakvih tejkova, mislim da uopšte ne pomažu partizanu, već samo nekoj kratkoročnom benefitu za lateralne teme u kontekstu partizana

C9CduZO.png

lik je ovo radio kod željka od prvog minuta, zašto ne bi i sada

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ne slušajte ove apostole mira, ne spuštajte tenziju

Nije bitno šta se radi, bitno je da se preteruje!

Recept jednostavan..sastojci malo tanki

Šta da se radi, živimo u usranom društvu, frustracije napretek.

Opet jbg, platiš predstavu i pojavi se par glumaca pijanih, naravno da ćeš da im jebeš mater i kad ih vidiš trezne.

Samo po džepu ukoliko ima neki osnov (znam da ne možeš ništa dokazati), za sve drugo im se jebe.

A sinoć gledam utakmicu i primetim da mi Džabari fizički liči na stariju žensku osobu sa onom frizurom i klimavim nogama. On mi nije na tapetu, rekao bih da se plaši povreda i iz sraha beži od duela, nema zle namere. Nije on nikog tukao da mu da te pare.

Plata Jabarija je preuzeta od Barse. Kao sto su oni preuzeli Punterovu.

11 minutes ago, SNARC said:

Recept jednostavan..sastojci malo tanki

Bukvalno se desio obrnut proces.

17 minutes ago, uini said:

lik je ovo radio kod željka od prvog minuta, zašto ne bi i sada

Ma on je pravi igrač veseljak, cirkuski nastup, jedan od najlepših izbačaja u ligi. Njega se ništa od ove situacije ne dotiče jer je ne kapira (ne mogu ni ja do kraja), uživa čovek i odradi svoj deo za koji je plaćen.

Cus provocira djuskanjem, a ne no treba da se samobicuje po ledjima nakon utakmice.

Ja ne znam da li sam ja toliko glup ili sta vec, ali juce mi celo prvo poluvreme knedla u grlu, doslo mi da zaplacem koliko je mucno sve izgledalo. Zato jos jednom, svaka cast igracima od mene, a narocito Tajriku, pokidao je utakmicu a najvise mu se zvizdalo kod svakog kontakta sa loptom.

6 minutes ago, Lord Stef said:

a narocito Tajriku

Kad sam već počeo pojedinačno o igračima. Tajrik je igrač koji je najviše napredovao u Partizanu čak sam ga i pohvalio ove sezone u nekom trenutku. Problem je što je mu je i ego porastao proporcionalno (eksponencijalno) i čini mi se po nekim reakcijama u odbrani i na klupi da je pomislio da je iznad uloge/tima, čegagod. I ovaj nastup je u tom stilu.

Treba razumeti i igrace. Nakupilo se i u njima nezadovoljstvo. Ginu non stop iz utakmice u utakmicu, daju sve od sebe, a navijaci ih redovno cascavaju zvizducima i vredjanjem. Docekuju ih poluprazne tribine u Areni, podrska nikakva, pa za koga da se cimaju. Nije da im ti navijaci obezbedjuju platu, pa da treba da im budu zahvalni..

Da je Željko oterao dvojicu u oktobru, da vidis kako bi se lepo doveli u red i ostali.

A sto se igraca tice, ovo sto juce nisu izasli pred tribinu - potpuno je nebitno. moze da ih boli q za navijace. To se slazem.

Ali da se ovako ponasaju prema poslodavcu? Pa to neka lepo zajebavaju nekog drugog, za te pare. Ako mogu. I ako im se dozvoli.

A tu, u KKP, se bas lepo pokazalo da mogu. Nikakvih posledica nema, godinama vec.

pa jbt, budimo iskreni, svi mi bismo ih vec odavno poterali iz nasih firmi, bilo da je rec o pekari, trafici ili vecoj kompaniji.

Ovaj njihov body talk… pa brt u firmi bi posle prvog takvog pao ozbiljan razgovor, a nakon drugog i otkaz.

Najviše povika ima na Dvejna, Sterlinga i Tajrika, koji su tu drugu godinu. Pa zar nije bilo dovoljno vremena da se proceni njihov karakter?

Svaka prava katastrofa ima nekoliko elemenata koji pođu po zlu, svaki za sebe ne bude dovoljan razlog za propast a kad se upregnu u spregu izazovu lom. Ima do igrača, ima do Željka, ima do Ostoje lopova, ima do Pusilipsa da malo disciplinuje Željka. Ništa samo za sebe nije nepremostiv problem, zajedno katastrofa.

Sedam dana se već sere o bivšem treneru, niko da progovori o Ocokoljiću.

Uopšte ne vidim što bi sad ponovo plaćali nekog a la Trinki, kad imamo čoveka koji poznaje sistem i gori za pravom šansom, posle tri godine Azovmaša, dve godine Asvela, tri godine Monaka i godine Partizana? Posebno pred derbi, on valjda najbolje zna šta Sale Obradović može da pripremi.

Dopalo mi se i kako ume da sačeka igrača da proradi - čekao je Kalatesa celu tekmu i dočekao. Vanju i Mangulicu nije, njima treba kombajn da ih pogura, ali imam osećaj da će ih dočekati. Voša je oslobodio zadataka koje jednostavno ne može da nauči i dobio najboljeg napadača juče. Veruje igračima i oni će to postepeno vraćati.

Verujem i da njegova smirenost prija javnosti, ne priča o klupskoj politici, ne češe jaja ključevima i bez kompleksa prizna kad nešto zajebe(ja sam kasnio sa tajmautom i izmenama). Zasad deluje kao pouzdan čovek, jedva čekam tekmu protiv Kluža da vidim da li će tim nastaviti da napreduje s njim.

2 minutes ago, Nikodije said:

Najviše povika ima na Dvejna, Sterlinga i Tajrika, koji su tu drugu godinu. Pa zar nije bilo dovoljno vremena da se proceni njihov karakter?

Tu i jeste mindfuck i glavna stvar gde se razmimoilazimo u doživljaju svega ovoga.

Imaš Željka koji je već jednom pogubio svlačionicu sa amerima, koje je zamenio novim amerima i opet došao u istu situaciju. Sa druge strane imaš amere koji znaju sa čim imaju posla i šta se od njih traže i umesto da pale odavde, oni produžavaju saradnju.