December 5, 2025Dec 5 44 minutes ago, Filozof manijak said:Upravo moja poenta je u tome. Zamislimo da niko ne ide na košarkaške (ili fudbalske) utakmice, gde bi se onda izduvavali bes i nakupljena frustracija svakodnevnim životom u naprednoj Srbiji? Nije džaba Žvalja toliko pažnje pridao sportu (ne samo zbog kontrole navijača)Na forumu
December 5, 2025Dec 5 1 minute ago, Filozof manijak said:Na xHamsteru Lako je vama iz drzavnih preduzeca..vama je plata sigurna kako god da okrenes. Mi koji radimo za sebe, nas muka ljusti. By the way, ako osh da zajebes Zvalu, imam super savet
December 5, 2025Dec 5 da si ti meni živ zdrav, ne bih radio dodatni online posao da je tako kao što ljudi misle.2 minutes ago, SNARC said:By the way, ako osh da zajebes Zvalu, imam super savet Pričaj
December 5, 2025Dec 5 Das otkaz u drzavnoj firmi i uteras im djoku..pa nek se jebu za dalje..kadrova svakako nema .
December 5, 2025Dec 5 2 hours ago, Dankan Ajdaho said:Crnački sindikat, kolorizovano. <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">Crnacki sindikar.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>7.33 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Odlican Klip.I ko uzima pare? Menadzeri, zalizano govno koje je upropastilo domacu kosarku i ovi tzv igraci. Hm, verujem i deo ovih sa tribine koja radi za Vlast.Ko placa? Budzet Srbije. Kao i sve u ovoj propaloj ispisanoj kvazi drzavici.Ako nesto nije jasno (potpuno isto je za KKCZ).... Edited December 5, 2025Dec 5 by mozzer
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, SNARC said:Das otkaz u drzavnoj firmi i uteras im djoku..pa nek se jebu za dalje..kadrova svakako nema .već duže razmišljam o tome, i nemam muda za takav potez zbog jebenog stambenog kredita. Inače svaki dan u ovom ćacikombinatu mi dodaje po uncu depre i očaja
December 5, 2025Dec 5 7 minutes ago, mozzer said:Odlican Klip.I ko uzima pare? Menadzeri, zalizano govno koje je upropastilo domacu kosarku i ovi tzv igraci. Hm, verujem i deo ovih sa tribine koja radi za Vlast.Ko placa? Budzet Srbije. Kao i sve u ovoj propaloj ispisanoj kvazi drzavici.Ako nesto nije jasno (potpuno isto je za KKCZ)....Naravno, mangulici najviše zasmetalo zviždanje
December 5, 2025Dec 5 Najjači je Džabulani majke mi. Došao kao baba neka na početak sezone, raspada se čovek.Popije zviždanje i kao, a ne ne zajebi ti ovo, ovo je nepoštovanje.
December 5, 2025Dec 5 2 hours ago, smooth.Op said:Pa pogledaj ovaj snimak što je @Dankan Ajdaho okačio i reci da ovde ima nekog normalnog rešenja. Mi smo sa ovim bednicima završili sa bilo kakvim ozbiljnim rezultatom. Zato treba neko novi da uzme klub i da rastura to i pravi novu priču jer je ovo propalo sve.Igraci su bjednici zato sto ne zele da ih Vucicevi kriminalci postrojavaju?!Umjesto ispred kopa Vanja kapiten ih je morao odvesti u svlacionicu pa nek zvizde u cacilendu do mile volje
December 5, 2025Dec 5 Just now, MiddleClass said:Igraci su bjednici zato sto ne zele da ih Vucicevi kriminalci postrojavaju?!Umjesto ispred kopa Vanja kapiten ih je morao odvesti u svlacionicu pa nek zvizde u cacilendu do mile voljeOpet pogrešno čitaš nešto. Bednici su što svojim stavom od samog izlaska na teren pokazuju da igraju protiv ove publike. Imali su podršku gde god da su igrali i kako god da su igrali. I na 0:22 ili koliko već protiv Monaka. Očigledno da su imali svoje "razloge".Oni nisu popizdeli zbog postrojavanja jer ga nije ni bilo. Nego su popizdeli što ih je Vanja doveo tu.I to ne mislim na sve igrače, ako već moram da crtam već na USA klan (dvejn, tajrik, sterling i džabari). Edited December 5, 2025Dec 5 by smooth.Op
December 5, 2025Dec 5 Још једна ствар у вези с постом горе коју сам заборавио да напоменем. Дакле она чувена туча испред клуба у три ујутру и чињеница како су сви прешли олако преко тога, од истих ових навијача који су тада учеснике дочекали у хали као хероје, преко клуба који је дао неко штуро саопштење како ће казнити изгреднике (да ли је?) и пуј пике не важи, терај даље.Ако то није био знак распуштене банде онда стварно не знам шта је. Испровоцирани или не, нема ти шта да се бијеш у три ујутру на сплаву, а још проблематичнија је непостојећа реакција клуба на очигледно кршење дисциплине.Све то сад из ове перспективе делује повезано. И све су то ствари које се могу гурнути под тепих док се побеђује, кад уђеш у серију пораза деси се ово што се нама десило.
December 5, 2025Dec 5 2 minutes ago, smooth.Op said:Najjači je Džabulani majke mi. Došao kao baba neka na početak sezone, raspada se čovek.Popije zviždanje i kao, a ne ne zajebi ti ovo, ovo je nepoštovanje.On na ovo gleda kao neki naš Mile Ilić koji pri kraju karijere ode u neki Katar po kintu i ne očekuje cimanje, misli može kako hoće. Retko kada su se naši klubovi usrećili sa veteranima. Edited December 5, 2025Dec 5 by Nikodije
December 5, 2025Dec 5 53 minutes ago, johan nagel said:Многи су се питали раније због чега је тако битна домаћа основа, што не би имали 12 странаца и слично. И ево нам одговора. Иста прича због које тимови генерално немају по 7-8 Американаца као што ми имамо. И нема то везе са расизмом, једноставно у питању је другачији менталитет у односу на европске играче. Слично је и у фудбалу кад у тиму има превише Бразилаца рецимо, па они онда оснују свој клан буквално и не јебу систем и раде шта хоће.Потцењује се значај међуљудских односа у свлачионици, утицај старијих (обично домаћих) играча, такозваних сениора што би рекли Италијани, који једноставно држе свлачионицу под контролом. Ми немамо лидера то је јасно, Вања није никакав ауторитет све и да има десет имагинарних трака око руке. И то је опет Жељкова кривица јер је он селектирао тим(ове) (-Осетковски). Са више некаквих Калатеса, Ловерњова, Веселих, небитна имена конкретно али таквих типова играча и личности, нешто не верујем да би му се десило да два пута изгуби свлачионицу тотално.Koje EL ekipe imaju tu bitnu domacu osnovu koja cini okosnicu ekipe, pa se to kao nadogradi sa 3-4 stranca? Nijedna. Nije pitanje broja stranaca, pa ni Amerikanaca, stvoriti dobru atmosferu u ekipi nije nimalo lak posao. Pa ni u reprezentaciji gde su ti svi igraci iste nacionalnosti cesto ne vladaju harmonicni odnosi. To su jako slozeni procesi, gde je dovoljno 1-2 igraca koji mogu sve da sjebu..
December 5, 2025Dec 5 Nije trebalo dovoditi Bongu, on je prvak oba sveta u kosarci, najduze je dogurao u candy crush sagi i ima ogromna jaja, a ostali nemaju nista od toga i tu se tesko uspostavljaju harmonicni odnosi Covek ni kriv ni duzan, a niko nece da mu doda i mora da trci, skace, faulira i fasuje batine za trojicuPa naravno da su skauting sluzbe zatajile