December 1, 2025Dec 1 Zašto bi obradovic upirao prstom u ostoju, kada je za navijače ostoja krivac i bez toga. Pri tom, ostoja je najbezazleniji krivac i najlakse resiv problem
December 1, 2025Dec 1 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa i ova situacija ce se razresiti, nepovoljno ili koliko toliko prihvatljivo po klub. Izlaziti u javnost sada dok se ne zna sta ce biti, kao sto to cini Ostoja, sluzi za pokusaj pranja. Sve je moglo da bude vec reseno za vikend da je Ostoja pristao da se povuce, ali je sam izbacio saopstenje lazno ga predstavljajuci kao nekakvu odluku UO, a ocigledno nema dovoljnu podrsku pa oteze da zakaze sledeci sastanak.Zeljko je pokupio stvari i otisao. Odlaze i pomocnici. Strucni stab vise ne postoji. Nema ni SD.Ситуација се неће нормализовати докле год навијачи мисле да постоји сукоб на релацији Остојах - Жоц. И јасно је ко ту не може да изађе као победник. Нисам слушао интервју хвала богу али из ово мало прочитаног делује да из Остојиног угла проблема са Жељком нема. Наравно и да их има тешко да би их признао јер би тиме потписао себи пресуду. Жељко се није оглашавао да демантује оне приче типа (које мени од старта звуче као будалаштина али многима очигледно не) "услов да остане је да Остоја оде" и слично.Код тог фамозног УО остаје питање ко има колику моћ, ко даје највише кинте и какви су ту односи, јер би ову ситуацију потенцијално могли да искористе као неки вид пуча, за шта опет морају да имају миг одозго јер знамо ко доноси тако крупне одлуке у нашем спорту (и свему осталом).
December 1, 2025Dec 1 6 minutes ago, Profesionalac said:A šta Željka sprečava sada da opovrgne Ostojinu priču?Ako mu je zaista dao ultimatum da se povuče, izjava od dve rečenice - Ostoja laže. Tražio sam mu da se povuče, ali nije hteo) pomera onu masu na Ostojina vrata i daje im carte blanche da ga iscipelare iz kluba.Ne vidim ni jedan razlog da mu prećuti, bilo šta što mu smeta u onom izlaganju. Ne bih hteo da me neko razume da smatram Ostoju apostolom istine (ne, smatram da je oportuno lažljivo govedo, koje se posebno pokazalo radom u SD Partizan), ali ovim izjavama je dao lep kejs svima koji žele da ga demantuju.Zato sto je on rekao Ostoji sta treba da uradi. Na sastanku izvrsnog odbora. On je svoje vidjenje situacije izneo tamo gde se odlucuje. Ne vodi on rat protiv Ostoje u medijima.
December 1, 2025Dec 1 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zato sto je on rekao Ostoji sta treba da uradi. Na sastanku izvrsnog odbora. On je svoje vidjenje situacije izneo tamo gde se odlucuje. Ne vodi on rat protiv Ostoje u medijima.To postoji negde zapisano? neki zapisnik sa sastanka, ili si ti čuo jer si prisustvovao/član IO? Izvini, postavljaš tu tezu kao apsolutnu istinu, ali ja to ne mogu da prihvatim.Mogu do neke verovatnoće da kažem da verujem da je to istina, ali ne da tvrdim bez nekog dokaza.Opet, ako prihvatim da je to činjenica: Željko tražio da Ostoja ode iz kluba, da bi on ostao (jel sam dobro razumeo deo iza zareza?) imam problem sa daljim razvojem događaja - Ostoja odbija (OK), Ostoja daje izjave medijima u kojima laže kao pas da bi se oprao (OK), Željko i ljudi u IO koji podržavaju Željka kažu jbg - pokušali smo da ga skinemo, nemamo više nikakvih alata (ima smisla, jedino ako je Željko - manje poznati član Skupštine kluba).Vraćam se na prvi moj post, jedna Željkova izjava mu omogućava ispunjenje (navodne) želje za povratak u klub.
December 1, 2025Dec 1 krv ti jebem, u sred sezone i kad treba da se čupamo sa dna tabele, mi smo završili u situaciji da pričamo o Ostoji i da ga gledamo u udarnom terminu, sa sve jebačko-seljačkom falš frizuricomtreba nam totalni reset kako se klub ne bi rasuo, osuo......treba nam novi projekat. ako ima volje u postpojećem IO, UO kurcu-palcu da se priča nastavlja. naravno da treba novi predsednik, bez obzira na to koliko je i dal je ovaj kriv i za šta je kriv. on neće da se skloni, čeka istek mandata, koji je uskoro. treba privesti ovu sezonu kraju na neki normalan način. da ne budemo ko onaj čuveni Viner Broker koji je, tamo krajem prošlog veka nanizao 20 i kusur poraza za redom i imao neku suludu gol razliku tipa 8-150 (ko prati fudbal setiće se)jedna (možda) jeretička misao glede trenera, ako su šanse da Željko završi sezonu minimalne, a novi trener će biti prirodno vezan za sudbinu predesnika koji je u odlasku. meni se sviđa ovaj naš novi selektor, mlad je, dokazao se preko, ne deluje kao tantuz ili đubre, ne znam dal bi to moglo da bude rešenje na duži rok. šta kurac, i Dule je trenirao komšije jednu sezonu. ako ide novo onda novo, nemoj da recikliramo
December 1, 2025Dec 1 Чекај ако добро разумем, Жељко Обрадовић главом и брадом, човек од толике важности и утицаја за ккп, је пред управним одбором поставио ултиматум 'Остоја или ја' и они су га лагано одјебали, па је он погнуо главу и поражен решио да напусти клуб.Стварно ми није јасно, не постоји универзум у којем Остоја може да победи Жељка Обрадовића у евентуалном сукобу око Кк Партизан.
December 1, 2025Dec 1 10 minutes ago, Ted said:krv ti jebem, u sred sezone i kad treba da se čupamo sa dna tabele, mi smo završili u situaciji da pričamo o Ostoji i da ga gledamo u udarnom terminu, sa sve jebačko-seljačkom falš frizuricomtreba nam totalni reset kako se klub ne bi rasuo, osuo......treba nam novi projekat. ako ima volje u postpojećem IO, UO kurcu-palcu da se priča nastavlja. naravno da treba novi predsednik, bez obzira na to koliko je i dal je ovaj kriv i za šta je kriv. on neće da se skloni, čeka istek mandata, koji je uskoro. treba privesti ovu sezonu kraju na neki normalan način. da ne budemo ko onaj čuveni Viner Broker koji je, tamo krajem prošlog veka nanizao 20 i kusur poraza za redom i imao neku suludu gol razliku tipa 8-150 (ko prati fudbal setiće se)jedna (možda) jeretička misao glede trenera, ako su šanse da Željko završi sezonu minimalne, a novi trener će biti prirodno vezan za sudbinu predesnika koji je u odlasku. meni se sviđa ovaj naš novi selektor, mlad je, dokazao se preko, ne deluje kao tantuz ili đubre, ne znam dal bi to moglo da bude rešenje na duži rok. šta kurac, i Dule je trenirao komšije jednu sezonu. ako ide novo onda novo, nemoj da recikliramoMeni je teže bilo da gledam i slušam režimsku glupačetinu Minju nego Ostojinu frizuru
December 1, 2025Dec 1 nema nikakvih dokaza da je Željko stavljao nekakv ultimatum. kao što, na žalost, nema nikakvih dokaza za bilo šta što je objavljeno "iz pouzdanih izvora", osim što ima dokaz da je sastanak održan i da je Željko bio na njemujuče smo od Ostoje čuli da je dobio reč i da je govorio poduže. nismo čuli o čemu je govorio, Ostoja je sve to preskočio. za pretpostaviti je da je govorio o onome i onima koji su suština problema i o razlozima zbog kojih ne želi da promeni odluku. kad bi znali šta je rekao sve bi znali. al ne znamočinjenica da se vratio i došao na sastanak verovatno govori o tome da je nekakva mogućnost postojala. a možda ni to, možda je naprosto došao da im kaže šta ima i ode. ako je poverenje narušeno, nikakva obećanja ne vrede, ni da će otpustiti sve igrače ni ovo ni ono. al opet spekulišemne znamo ništa. to je suština Edited December 1, 2025Dec 1 by Ted
December 1, 2025Dec 1 Poslovično odmereni i precizni forumaši poput Džimija, u ovom celom slučaju zastupaju neke nategnute, maglovite i nejasne teze, i to mi je najveći wtf ovog događaja. Kapiram emotivnost kao jedan od faktora, ali baš nisam očekivao da to bude na ovom nivou. Da se potpuno izignoriše Željkov udeo u ovom fijasku, koji nije mali, malo sam i zatečen tbh.
December 1, 2025Dec 1 ^🇱🇹Па генерално се створио некакав наратив да је на једној страни Жоц а на другој вашљиви снс лимар. Ако тако посматрамо ствари нормално је да ће маса бити на страни Жоца и у том процесу прећи преко/ослободити га било какве одговорности. Чак је то код одређеног дела људи отишло скроз у смеру некакве борбе против снс-а такорећи, где се Жоц практично види и као некакав опозициони фактор.
December 1, 2025Dec 1 34 minutes ago, Profesionalac said:To postoji negde zapisano? neki zapisnik sa sastanka, ili si ti čuo jer si prisustvovao/član IO? Izvini, postavljaš tu tezu kao apsolutnu istinu, ali ja to ne mogu da prihvatim.Mogu do neke verovatnoće da kažem da verujem da je to istina, ali ne da tvrdim bez nekog dokaza.Opet, ako prihvatim da je to činjenica: Željko tražio da Ostoja ode iz kluba, da bi on ostao (jel sam dobro razumeo deo iza zareza?) imam problem sa daljim razvojem događaja - Ostoja odbija (OK), Ostoja daje izjave medijima u kojima laže kao pas da bi se oprao (OK), Željko i ljudi u IO koji podržavaju Željka kažu jbg - pokušali smo da ga skinemo, nemamo više nikakvih alata (ima smisla, jedino ako je Željko - manje poznati član Skupštine kluba).Vraćam se na prvi moj post, jedna Željkova izjava mu omogućava ispunjenje (navodne) želje za povratak u klub.Kao za bilo koji sastanak, ako nisi licno prisustvovao, video svojim ocima i cuo svojim usima, ne mozes da znas sta je bilo. Sve i da izadju akteri sa sastanka, opet ne mozes da znas, jer oni mogu da ispricaju samo deo, da precute svasta, da slazu. Pa se sve na kraju svodi na verovanje. Ti mozes da verujes, ne moras, svako bira kako hoce..Sve sto je isplivalo, neko iz UO je doturio novinarima Nove pre svega da objave. I mi komentarisemo na osnovu tih informacija. Kao sto se komentarise oko Paspalja, koji je i bio pomenut da je u igri za SD uz Novicu. Pa je sinoc i Ostoja potvrdio pricu oko Palje. A i pre tog sastanka bile su price da je Savic bivsi, pa se i to obistinilo. Za neke stvari je potrebno da prodje neko vreme da se potvrde. Ako nema nikakvog sukoba na relaciji Ostoja - Zeljko (drugi clanovi UO), onda je sastanak u petak bio cista formalnost, Zeljko potvrdio da je ostavka neopoziva, nema nikakvih uslova i molbi za povlacenje, nema zakazane nove sednicu u subotu. Izadju zajedno Ostoja i Zeljko i saopste da se bira novi trener, Zeljko mu zeli puno srece u izboru i gotovo. Ako postoji sukob, onda imas ovo sto imas, otkazivanje sledeceg sastanka, lazno saopstenje koje izbacujes bas u vreme treninga ekipe. I sad bi ljudi hteli u jeku sukoba da se izadje u javnost i prica o tome. Ko makar malo zna Zeljka, zna da on to ne radi, vec uvek ponavlja da se to prvo resava "unutar kuce". Pa kad se sve zavrsi, onda daje neku skracenu verziju za javnost. Svako moze da izabere da li se slaze sa takvim stavom ili ne, ali to je prosto njegov pristup uvek bio..
December 1, 2025Dec 1 Ja sam čuo da je sranje počelo kad je u svlačionici Bongica napravio pletenice na jajima, tad su igrači prestali da slušaju Željka
December 1, 2025Dec 1 17 minutes ago, johan nagel said:^🇱🇹Па генерално се створио некакав наратив да је на једној страни Жоц а на другој вашљиви снс лимар. Ако тако посматрамо ствари нормално је да ће маса бити на страни Жоца и у том процесу прећи преко/ослободити га било какве одговорности. Чак је то код одређеног дела људи отишло скроз у смеру некакве борбе против снс-а такорећи, где се Жоц практично види и као некакав опозициони фактор.Pa vidim i ja da se to dešava, samo kažem, od nekih ljudi to nisam očekivao. I to čini mi se nije počelo istog dana kad se povukao Žoc, nego se preokret dešava nakon istorijskog skupa na aerodromu, jer je tad valjda potvrđeno da je 'većina' na strani Željka, kao i bivši igrači, legende i uticajni podkasteri. Do tog momenta, na forumu su jedino kums, smooth i Milošica imali koliko toliko povoljan stav o Željku i bili čvrsto za njegov ostanak. Ispade da se stav menja zbog mišljenja 'većine' grobara, iste većine koja je kačila muratov bilbord, ili vikala Musi da se napuši turske kurčine. Nije ni ta većina uvek u vinklu, da bi bila neki faktor u određivanju u odnosu na neki događaj. Plus ovo uvlačenje sns momenta u priču, iako je i sam Željko u par navrata bio Ostojin glasnogovornik i tražio da se navijači ne bave politikom na tribinama. Baš puno plot holes ima, a ono spreman sam svim srcem da prihvatim tu priču da je sns ćaci Ostoja jedini kriv, samo da vidim ma kakve obrise temelja za takvu konstrukciju.