Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ја нешто сумњам да ико овде навија да Остојах остане у клубу, и да гаји било какве симпатије према његовом лику у делу.

Једино што мени није нормално је прича о прекидању утакмица, бојкоту, звиждању играчима, па чак и претња насиљем ка истима итд. Нико од форумаша капирам не заговара те ствари и вероватно је доста тога и на мрежама написано у афекту, али оно видећемо већ у четвртак како ће то да изгледа. Неће бити лепо свакако.

• Replies 12.1k
  • Views 619.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

tako je, otišao je čovek sam

čovek koji je pri kraju svog produktivnog dela karijere i apsolutno sam uveren da pritisak kojim je ovde bio izložen nije doživeo nigde gde je radio do sad od badalone, madrida, treviza, atine i istanbula…

to sa čim je ovde morao da se mačuje, pri tom ne mislim samo na pritisak koji ima svaki trener partizana(zbog, publike, istorije, tereta dresa by novica veličković) da ne pominjem primere*, bilo ih je bezbroj za ovih par godina gde bi svak normalan rekao ma šta mi ovo u životu treba…

čak i sve što je usledilo posle utakmice u atini i njegovog otkaza je medijsko pražnjenje tog pritiska

*moram jedan, oko podrške tj stava o studentskim protestima. čovek se u intervjuu za klubski kanal yt jasno i nedvosmisleno izjasni na tu temu. prva utakmica, prvo pitanje rade a šta mislite o studentskim protestima i malo malo pa šta željko misli o tome, jel on za studente ili nije…

ni jedan trener u bilo kom od dva top sporta u srbiji(iz jsdp ili sdcz) nije pitan o tome. što ovog drugog obradovića ne pitaju da se odredi prema dešavanju u srbiji, ili miloja, sredoja, radoja…

za ostoju pretpostavljamo odgovor, rasim bi smuljao neki odgovor nit smrdi nit miriše, drčela je viđen u ćacilendu pa je i tu odgovor jasan, terza je kačio onomad krvavi kurac na insta….

eto mogao bi s. obradović da bude pitan na tu temu nešto ili dobrić. pa nek kažu nemam komentar, i to je neki odgovor

al za to se trebaju muda

ps

@Malvo sori što tebe citiram, ova rečenica me je povukla,

Pitali su i pokojnog Piksija. Još se sećam te jadne reakcije...

Питан је и Милојевић ако ћемо поштено, и одговор је био ћаци дипломатски

Dnevni list Danas
No image preview

Trener Zvezde Milojević kratko odgovorio na pitanje o stu...

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu u 16 časova dočekuju Partizan u meču 24. kola Superlige Srbije.

Сору што ђубрим тему овим ликом

Edited by johan nagel

42 minutes ago, smooth.Op said:

Samo vas molim da kad ocenjujete Ostoju, uzmete u obzir celokupan period njegovog rukovođenja klubom. Jako je površno komentarisati ovu situaciju kroz trener je kriv za rezultate, a uprava obezbedila budžet i to je svuda tako...

Podsetiću vas da je za njegovog mandata i stručnjaka Lončara kao SD, KKP završio kao sedmi u ABA ligi. Tu je već trebala biti stavljena tačka na njegovo rukovođenje, ali eto desio se Željko Obradović. Gde dotični Ostoja izjavljuje javno kako bi klub propao da Željko nije došao na klupu. A pre toga smo imali situaciju da je još tokom sezone Volden dogovoren za Zvezdu. Da se odlučuje u sezonu ući sa Šćepom kojeg si imao tu pred očima kao Trinkijevog pomoćnika. Tu je isto samo odgovornost trenera, a? Čuvene borbe kroz institucije i tako dalje i tako bliže.

Dočekati da taj lik ostane u KKP i da nešto nastavlja da vodi, nakon što je jedan Željko Obradović odlučio da ponudi ostavku je poražavajuće. A to pričam prvenstveno kao ljubitelj košarke, zdravog razuma i kućnog reda, a tek onda kao navijač KKP.

upravo tako.......sam Ostoja je trejdovao svoj značaj i bio prvi koji je promovisao tzv. kult ličnosti, izjavama da bi klub propao da nije došao Željko. naravno, on je tada sigurno imao nešto drugo u vidu, verovatno da će za mandata da uzme EL i da ostane zapamćen kao predsednik pod kojim je to učinjeno. pri čemu bi bilo periferno što je naprednjak, tajkun, levo desno. ni Radojica Nikčević nije bio svetac, daleko od toga. ali nije ni nužno da klubom upravlja Devica Marija, a u upravnom odboru da budu sveti apostoli, da bi se rezultat pisao a imena pamtila.

e sad, ispalo je po onom pravilu da je život ono što se dešava dok mi planiramo nešto drugo.

ali to sad nije bitno, Ostoja je full time uronio u ovu priču i bio voršiper br.1, pa sad ne može da se izmakne nikako i da se pravimo da ništa nije bilo. a bilo je da legenda kluba odlazi na krajnje nedostojanstven način preuzimajući svu krivicu na sebe. ako si se vozio na priči o Željku, jbg. sad se i odvezi sa istom tom pričom

Edited by Ted

3 hours ago, Milošica said:

Koja angažovanost jbt.

Svaka vam čast odakle volje, a i tajming je kod nekih jako zanimljiv nekako uvek.

Zanimljiv tajming da se diskutuje o vrućoj aktuelnoj sportskoj temi?

Vidi ko nam se to javio, kao i uvek kad treba)

Ako je Ostoja preživeo onaj cirkus sa filharmonijom, neka ga vala i posle ovoga

Borba.me
No image preview

Željko Obradović majstor manipulacije: Kako je iskonstrui...

Ako iko u sportskom svijetu zna kako da okrene narativ u svoju korist – onda je to Željko Obradović. Posljednjih dana gledamo školski primjer majstorskog preokretanja situacije, u kojem je najtrofejni

Milan Knežević nađen ponosan.

Valjda i Mandić?

Edited by Milošica

Ti Crnogorci sa raznih portala su cirkus, oni su poremeceniji oko odnosa Zvezda - Partizan nego mi ovde u Beogradu.

1 hour ago, Milošica said:
Borba.me
No image preview

Željko Obradović majstor manipulacije: Kako je iskonstrui...

Ako iko u sportskom svijetu zna kako da okrene narativ u svoju korist – onda je to Željko Obradović. Posljednjih dana gledamo školski primjer majstorskog preokretanja situacije, u kojem je najtrofejni

Milan Knežević nađen ponosan.

Valjda i Mandić?

A u komentarima lolol

Screenshot_20251202-023644.png

Nice try

"For the purpose of proper archiving, documentation and accurate citation in future references.."

😂😂😂😂

U cetvrtak ocekujem sa tribina: Lim, zica, Prislonica

16 hours ago, Uskebasi said:

Zašto bi obradovic upirao prstom u ostoju, kada je za navijače ostoja krivac i bez toga. Pri tom, ostoja je najbezazleniji krivac i najlakse resiv problem

Vuče se 30 različitih priča, od toga da je Ostoja dovodio Miškove ljude, da su ga pojedini igrači bušili. Pominje se Ostekovski, pa se ja pitam kako je moguće da jedan igrač izbuši cijelu selekciju za 3 mjeseca? Da ne pričamo o tome da nije starosjedilac i da nije mogao imati uticaj na core ekipe. Ako ga je Ostoja izbacio iz kluba red je da se kaže ko mu je to omogućio, nije Ostoja jedini egzekutor tog plana. Ako ga je neko bušio red je da se objasni ko je to radio i kako, te po čijem nalogu.

Barem neka konferencija 2004 style, daj neko meso, a ne ovako. Ako nije bilo ničeg od navedenog izađi pošteno i reci, da ljudi mogu nastaviti dalje.