November 30, 2025Nov 30 6 minutes ago, Midžeta said:Ko je iznenađen, bukv smo radili pbp odvala pošumljenogMindijev SNS narativ "šta se čudite"
November 30, 2025Nov 30 3 minutes ago, ZokiAsov said:Sta znam deluje kao postenjacina, jako lepo prica vidi se da je iz duse. Jedino ta frizura...https://youtube.com/shorts/yq60JWDcjg8?si=ngvZk1m641n5t2kLima neko ovaj divajs? Edited November 30, 2025Nov 30 by Ted
November 30, 2025Nov 30 Voditeljka, pitanja i Limarevo odusevljenje vrhovnim mitskim bicem u Srba su dodatno otvorili prostor za rasturanje KKP.Samo je pitanje sta ja vlasniku dzojstika korisnije - dalji cirkus u KKP ili "sanacija"
November 30, 2025Nov 30 35 minutes ago, Ted said:tok misli u vezi igrača je išao ovakoigrači će odgovarati......igrači će odgovarati ako budemo saznali ko je kriv (a pre toga reče kao mu je stručni štab rekao kako psuju Željka neki igrači).......treba da podržimo igračeNeke igrače ćemo otpustiti bez obzira na to što je otišao Željko.Svi igrači su pružili podršku Željku da ostane.
November 30, 2025Nov 30 29 minutes ago, *edited by mod said:Neke igrače ćemo otpustiti bez obzira na to što je otišao Željko.Svi igrači su pružili podršku Željku da ostane.nikakve logike nemajasno je samo da se zna mnogo više nego što je rečeno, kao i da u ovom trenutku neće da se navode imena bilo kog igrača. što je ok, zbog njihove bezbednosti i da ne bi ispalo da se bilo ko neosnovano optužuje za bilo šta. ali stručni štab, dakle ne samo Željko, ne može da ne zna kako se koji igrač ponašao i da li je psovao, odbijao da igra akcije ili bilo šta slično. sve se to zna, jer ne može da se ne zna. jedno se ne zna sada šta sa tim da se radi, pošto je Željko otišao (a i Androić i Španac), a utakmice moraju da se igraju i mora neko da ih igravidećemo narednih dana, ako se budu sekli neki ugovori (kako kaže Ostoja, mada se seče gibanica ili slanina, a ne ugovor), faktički ćemo znati ko su dotični. ali od toga nećemo imati nikakve koristi, osim zadovoljenja znatiželje, pošto je Žaljko otišao a ostaće finansijske obaveze prema tim igračimasituacija je užasna i ja iskreno ne vidim nekakav brz izlaz iz ovoga. propasti nećemo, ali neće biti lako i slatko. za sada tako izgleda
November 30, 2025Nov 30 mala zanimljivost......1. decemba, odnosno sutra, u SC je neki CEO Summit, a na listi govornika je i ŽeljkoCEO Summit Beograd | 1. decembar 2025 SAVA CENTAR KONGRES...CEO Summit Beograd 2025 okuplja privredne lidere 1. decembra u Sava Centru – Powered by business. Inspired by trends.🔸 Šta ćemo čuti?Na CEO Summitu Beograd 2025, Željko Obradović i Mića Čulibrk vodiće inspirativan razgovor o tome šta biznis može da nauči od sporta.→ Kroz decenije uspeha na klupi najvećih evropskih klubova, Obradović će govoriti o tome:• kako donositi odluke pod pritiskom i ostati veran viziji kada svi sumnjaju• kako graditi tim koji veruje u zajednički cilj i deli odgovornost• zašto su taktika, disciplina i edukacija ključ dugoročnog uspeha• i zbog čega su ljudi uvek najvažniji – jer lideri oblikuju šampione, ali šampioni potvrđuju lidere→ Njegov pogled na vođstvo prevazilazi sport – to je lekcija o poverenju, karakteru i istrajnosti u postizanju ciljeva, bez obzira na izazove.
November 30, 2025Nov 30 23 hours ago, April said:Volimo KKPartizan? Valjda je trebalo omogućiti timu da se spremi za utakmicu u petak, makar sa Karaičićem. Uz ovakav cirkus, sprema se novi raspad sistema. Da li neko može da zamisli Dudu, Profu ili Saleta Đorđevića da odlaze sa pevanjem i pucanjem? A nemamo šta ni da zamišljamo, videli smo kako je to odgovorno i ozbiljno uradio Mesina.Na stranu što je isplivalo šilbovanje Osetkovskog zbog agenta, dečko Dilan mu na senku nije stao. Sad postaju jasnije ludačke izmene posle osam odličnih minuta i prikucavanje za klupu do kraja.Plašim se da ćemo se takvih pizdarija tek naslušati.hteo sam sinoc na ovo da odgovorim ali sam zaboravio. potpuno je neverovatno da je svako slovo koje si ovde napisao pogresno. krenuo si od svojih ubedjenja i oko toga si sagradio pricu koja veze nema sa istinom i ne samo sto je netacna nego je potpuno suprotno od onoga sto si napisao. zeljko se oprostio kao mesina, nakon utakmice se zahvalio i otisao. ceo ovaj cirkus koji je nastao nakon toga je bio mimo njegove volje i to je bilo jasno sve vreme, a veceras je i ostoja to potvrdio. ovo oko osetkovskog je identicna stvar, uzeo si poptuno netacnu cinjenicu da je zeljko drkao osetkovskog zbog agenta i onda si u svojoj glavi sagradio pricu oko nekih izmena koje su tebi nelogicne. pobogu, ti si ovde napisao da je on nakon osam odlicnih minuta zamenio igraaca i namerno ga ostavio na klupu zbog agenta, ja stvanro ne znam kako da opisem taj nivo razgovora...inace, sada kada je otisao mislim da je zeljkov mandat bio iznad ocekivanja. gde se klub nalazi sada i gde se nalazio kada je zeljko dosao, tu je razlika u nekoliko nivoa. partizan je bio najpraceniji klub u evropi dok je zeljko bio tu. na prste jedne ruke mogu da nabrojim strance iz kosarke koji su me pre zeljka zvali da im nabavim kartu za zvezdu ili za partizan, od dolaska zeljka to se desavalao maltene svake nedelje. to ludilo i hajp oko kk partizana zbog "kulta licnosti", to je sve samo ne negativna stvar, ovde ljudi vec 5 godina cekaju utakmice i pricaju o utakmicama kao nikada pre, tu mislim i na partizan i na zvezdu. dobro su rekli srki radojevic i onaj drugi u podcastu, poslednjih 5 godina ksoarka je zaista postala jasno prvi sport u srbiji. sto se terena tice, nisam se se nadao da ce partizan tako brzo doci do nivao do kojeg je dosao, da bude jedan od najboljih timova evrope (po meni najbolji te godine) i da dodje na korak od f4. da, od tada stvari nisu bile dobre, bilo je i zeljkove krivice (ne male) i nekih ludakcih okolnosti (mirotic), a sada na kraju je bilo jasno da je pregoreo i da ne kontrolise ekipu. ono sto je harper dobro primetio, zeljkov dolazak je podigao i zvezdu i najbolja stvar koja bi se mogla desiti i zvezdi i partizanu je da tim preuzme djordjevic i da se ovaj nivo ludila odrzi.
November 30, 2025Nov 30 2 hours ago, Midžeta said:Ponudio ostavku u subotu Želimir mu rekao ne ides ti nigde Ostoja, nikad nisam radio u klubu koji ima predsednika koji se trudi kao ti i zna biznis kao tiNikad nece zaboraviti to, svi su se rasplakali na sastankuTo kao pičkousti kada priča kako ga je Tramp/Makron hvalio.
November 30, 2025Nov 30 Potvrdio je večeras Paspalja kao novog sd. Iznenađujuć izbor, šta je uopšte on radio u košarci nakon karijere? Mislim da je 2005 bio tim menadžer reprezentacije, bio je promoter aba lige i renovirao je teren na Vračaru. Rekao bih slabe kvalifikacije za mesto sd. Edited November 30, 2025Nov 30 by Nikodije
November 30, 2025Nov 30 Author 2 minutes ago, Facundo Orellana said:To kao pičkousti kada priča kako ga je Tramp/Makron hvalio.Bukv, falilo je samo da kaze da je on gromobran Partizana kao Vucic Srbije i to je to, tu smo sviPakao
November 30, 2025Nov 30 Popular Post legenda partizana koga voli bas svaki navijac, to treba ostoji sada kada su svi protiv nejga, samo ne znam sta to treba paspalju.
November 30, 2025Nov 30 3 minutes ago, Ted said:zapravo ga nije potvrdio, rekao da je da će ga predložitiPa dobro, predložiti, ali malo je verovatno da bi ga pominjao uopšte ako izbor nije izvestan. Paspalj mi deluje kao penzioner, a mesto GM je operativno i nije protokolarno.
November 30, 2025Nov 30 Popular Post Cenio sam Ostoju kao sportskog radnika, ali se potpuno pogubio od kada se Sasa Kovacevic ozenio.