December 2, 2025Dec 2 Just now, garmonbozia said:yup, spustiće tenziju u smislu Ostoje i kluba i to je to. Neće imenovati igrače. Jedino ako ga Rada ne izbaci iz takta.Još će objaviti da se oženio njome.
December 2, 2025Dec 2 1 minute ago, Milošica said:Upravo.Koliko je u afektu grozan, toliko je hladne glave previše pomirljiv.Naš dobri deda.ja baš mislim suprotno, da ne bi zakazivao obraćanje nakon ovoliko vremena, da nema šta da kažemožda ja grdno tripujem ali takav mi je vajb
December 2, 2025Dec 2 Mislim da ce najvise biti razocarani oni koji ocekuju otvoren fajt sa Ostojom i pobrojavanje "problematicnih" igraca. Prilicno sam siguran da se to nece desiti...
December 2, 2025Dec 2 9 minutes ago, garmonbozia said:fak ju ostojafak ju violain jor ajs ju hev heraj rekomended ju her transplent from maj frend in turkidis is džoukjor her is džouk bre
December 2, 2025Dec 2 Sad sam nasao podatak za koji mnogi nisu znali. Obradovic je sa samo 32 godine kao trener postao sampion Evrope. Interesantan podatak
December 2, 2025Dec 2 Just now, uini said:ja baš mislim suprotno, da ne bi zakazivao obraćanje nakon ovoliko vremena, da nema šta da kažemožda ja grdno tripujem ali takav mi je vajbJa bih voleo da si u pravu i da moj deda nije meda.
December 2, 2025Dec 2 Just now, uini said:ja baš mislim suprotno, da ne bi zakazivao obraćanje nakon ovoliko vremena, da nema šta da kažemožda ja grdno tripujem ali takav mi je vajbKamo sreće. On je najodgovorniji za ovu situaciju, ali sve što se desilo nakon toga je apsolutna svinjarija koja ne može da se prepiše njemu i trebalo bi da objasni i demantuje stvari. Kad je već mogao da baci sve igrače pod autobus 2005...
December 2, 2025Dec 2 Just now, Uskebasi said:Ja mislim da ce obraćanje biti putem pismaNe ume Željko da piva
December 2, 2025Dec 2 2 minutes ago, Uskebasi said:Ja mislim da ce obraćanje biti putem pismato bi omogućilo shimpuu da ne uruči neopozivu ostavku svom preduzeću.
December 2, 2025Dec 2 Just now, uini said:ja baš mislim suprotno, da ne bi zakazivao obraćanje nakon ovoliko vremena, da nema šta da kažemožda ja grdno tripujem ali takav mi je vajbZakazao je obracanje zao sto vidi kakav je haos nastao i zato sto zeli da smiri situaciju. Ne verujem da ce izneti prljav ves, oprostice se i to je to.2 minutes ago, garmonbozia said:On je najodgovorniji za ovu situaciju, ali sve što se desilo nakon toga je apsolutna svinjarija koja ne može da se prepiše njemu i trebalo bi da objasni i demantuje stvari.Zasto je najodgovorniji? Nije bilo rezultata (mada i ja verujem da to nije jedini razlog zasto je otisao), dao je ostavku i to bi trebalo da bude to. Sigurno on nije podstakao deljenje lavine "insajderskih" informacija koje su dovele do ovakve atmosfere.
December 2, 2025Dec 2 3 minutes ago, garmonbozia said:Kad je već mogao da baci sve igrače pod autobus 2005...što kaže otac ben simonsa, bil, umreću na ostrvu odbrane željka za taj konferencijski autobus 2005e. i dalje mislim da je to bilo za ozdravljenje srbske repke i da bi bez toga i second coming of duda, prošli kao hrvati +/- Edited December 2, 2025Dec 2 by uini
December 2, 2025Dec 2 1 minute ago, uini said:što kaže otac ben simonsa, bil, umreću na ostrvu odbrane željka za taj konferencijski autobus 2005e. i dalje mislim da je to bilo za ozdravljenje srbske repke i da bi bez toga i second coming of duda, prošli kao hrvati +/-možda je izgledalo da mu zameram za tu 2005, ne, uopšte. slažem se sa tobom@IgaBiva mislim na samu situaciju oko igre i rezultata u poslednjih par godina, on je časno dao ostavku
December 2, 2025Dec 2 7 minutes ago, IgaBiva said:Mislim da ce najvise biti razocarani oni koji ocekuju otvoren fajt sa Ostojom i pobrojavanje "problematicnih" igraca.Ali ih to neće sprečiti da nastave sa narativom, licitacijom i napušavanjem tih koje izlicitiraju.Videćemo to već u četvrtak. Najveće međusobno klanje pred Nemcima još od 1943. Edited December 2, 2025Dec 2 by Vasilij Zajcev