Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Kod priča o sukobu sa Ostojom kao ključnom razlogu za odlazak se treba zapitati da li bi jedna neopoziva ostavka bila podneta da je skor recimo 8-5.

Moguće da mu je rekao da bi i on (Ostoja) trebalo da podnese ostavku i bio bi u pravu, ali budimo realni i uvažimo očiglednu činjenicu da je Obradović otišao zato što ga igrači koje je selektirao ne jebu 2%, a ne zato što više ne može da bude trener u klubu kojim upravlja Ostoja.

Ostoja je zaslužan za nepostojanje plana kako da se Obradović zadrži u klubu kada dođe ovaj dan, ali za odlazak sa mesta trenera je zaslužan sam Obradović.

Edited by Heaviside

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Nije receno na samom sastanku IO vec u pauzi, pish pauzi tacnije, kada su se Zeljko i Ostoja sreli na dva susedna pisoara. Onako preko kurca mu Zoc smumlao u bradu ("daj ostavku chkopi!"). Otresao, vratio i otisao. Ovaj nije mogao da vrati mlaz 15 min.

sigurno nije tako bilo. oni se poštuju. kao čačani.

Mogao bi Nik Kalates da vodi tim u četvrtak. Željko-Spanulis-Kalates

Ocokoljić.

Do poslednjeg Čačanina...

2 hours ago, Ted said:

krv ti jebem, u sred sezone i kad treba da se čupamo sa dna tabele, mi smo završili u situaciji da pričamo o Ostoji i da ga gledamo u udarnom terminu, sa sve jebačko-seljačkom falš frizuricom

Treba da najurimo to odvratno napredno đubre iz Partizana.

Umesto tog naprednog đubreta bi vam došlo drugo napredno đubre. Ima i gorih od Ostoje. A on će otići kad mu to dozvoli onaj koji ga je tu i postavio. Ako mu namigne ili pošalje takav SMS, ovaj će verovatno i na svoje zadovoljstvo da počisti nešto od repova koje ostavlja i ode da peva sa Sašom Kovačevićem. Ali ko će onda biti kriv? Meni ovoliko idolopoklonstvo nije jasno, mislim ok je skroz da postoji trener renomea, uspešnosti i ljubavi prema klubu kao Obradović - ali njega nije niko oterao niti bi pomislio na to, ode čovek sam. Šta je Ostoja trebalo da uradi, ne razumem? Da igra odbranu umesto Vašingtona - da KKP ne bi gubio utakmice - da Željko ne bi otišao?

Inače, ako baš hoćete, mojih pet centi: ako potpišete Trinkijerija i iole se smiri ovaj cirkus po hali, imate realnu šansu da se dogegate do plej-ina.

Edited by Malvo

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa vidim i ja da se to dešava, samo kažem, od nekih ljudi to nisam očekivao. I to čini mi se nije počelo istog dana kad se povukao Žoc, nego se preokret dešava nakon istorijskog skupa na aerodromu, jer je tad valjda potvrđeno da je 'većina' na strani Željka, kao i bivši igrači, legende i uticajni podkasteri. Do tog momenta, na forumu su jedino kums, smooth i Milošica imali koliko toliko povoljan stav o Željku i bili čvrsto za njegov ostanak. Ispade da se stav menja zbog mišljenja 'većine' grobara, iste većine koja je kačila muratov bilbord, ili vikala Musi da se napuši turske kurčine. Nije ni ta većina uvek u vinklu, da bi bila neki faktor u određivanju u odnosu na neki događaj. Plus ovo uvlačenje sns momenta u priču, iako je i sam Željko u par navrata bio Ostojin glasnogovornik i tražio da se navijači ne bave politikom na tribinama.

Baš puno plot holes ima, a ono spreman sam svim srcem da prihvatim tu priču da je sns ćaci Ostoja jedini kriv, samo da vidim ma kakve obrise temelja za takvu konstrukciju.

Ako citas dijagonalno, onda mozda i mozes da izvlacis proizvoljne zakljucke da je Ostoja jedini kriv, zato sto se prenosi stav da treba da ode. Ako primenjujemo princip da je trener objektivno najvise odgovoran za ekipu na terenu (pa zbog toga i podnosi ostavku), onda je i predsednik kluba jednako odgovoran za stanje u klubu. Ako imas raspad sistema, navijaci listom protiv tebe, clanovi UO su nezadovoljni, mozda ne bi bilo lose razmisliti o ostavci. Ali verovatno se i on pita ono sto i ovde neki ljudi pitaju "pa sta sam sad ja skrivio".

Navijaci po pravilu su emotivni, to je sustina kod navijanja. Mogu da budu nezadovoljni zbog losih igara i rezultata, da kritikuju trenera, pa da opet ne zele da ode na nacin na koji je Zeljko otisao. Da budu ljuti na igrace ako misle da buse trenera, da se ne trude i da glasno iskazu svoje nezadovoljstvo. Sve je dozvoljeno osim fizickog napada (i ono kao i sva sranja na tribinama nikad nece doci od strane obicnih navijaca nego "placenih", tako da to treba razdvojiti pa je ubacivanje Murata i sl promaseno). Zato sto kod Zeljka vide koliko mu je stalo i koliko mu je krivo sto stvari ne idu kako treba, a kod igraca to ne vide. Vide uglavnom bol u predelu prepona da odigraju odbranu, da naprave jebeni mali faul, a u napadu vide da se uglavnom ne zovu akcije, da svako igra nesto svoje.

Ako treba vec da tumacim vecinsko navijacko misljenje, onda je ono ako su otisli Zeljko i Savic, mora i Ostoja u paketu. Pa novi predsednik i nesto izmenjeni UO, novi trener i strucni stab, novi SD i izmene tima, tj. razlaz sa onima za koje je procenjeno da su najvise doprineli losim partijama..

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa vidim i ja da se to dešava, samo kažem, od nekih ljudi to nisam očekivao. I to čini mi se nije počelo istog dana kad se povukao Žoc, nego se preokret dešava nakon istorijskog skupa na aerodromu, jer je tad valjda potvrđeno da je 'većina' na strani Željka, kao i bivši igrači, legende i uticajni podkasteri. Do tog momenta, na forumu su jedino kums, smooth i Milošica imali koliko toliko povoljan stav o Željku i bili čvrsto za njegov ostanak. Ispade da se stav menja zbog mišljenja 'većine' grobara, iste većine koja je kačila muratov bilbord, ili vikala Musi da se napuši turske kurčine. Nije ni ta većina uvek u vinklu, da bi bila neki faktor u određivanju u odnosu na neki događaj. Plus ovo uvlačenje sns momenta u priču, iako je i sam Željko u par navrata bio Ostojin glasnogovornik i tražio da se navijači ne bave politikom na tribinama.

Baš puno plot holes ima, a ono spreman sam svim srcem da prihvatim tu priču da je sns ćaci Ostoja jedini kriv, samo da vidim ma kakve obrise temelja za takvu konstrukciju.

Веруј ми да нико није више изненађен реакцијом гробарских маса од мене, баш сам потценио емоционалну повезаност људи са Жељком. Чак сам написао овде на теми да мислим да ће све проћи глатко по питању новог тренера и наставка сезоне. Сад то делује као тешка будалаштина. Имам рецимо и неке ортаке који су се озбиљно закривили око овога, па ти сад види докле то иде.

На стадиону против Јавора исто бес кључа из оне шаке јада присутних.

А дефинитивно је утицао скуп на аеродрому, психологија масе и то, буквално постоје људи који су га прозивали на мрежама редовно а сад су највећи сведоци.

Овде на форуму је ситуација више него океј рекао бих, нисам приметио баш да ико сече вене, има различитих мишљења, тумачења целе ситуације итд, неке је погодила та сцена на аеродрому па су мало смекшали неки став који је можда био и критички према Жељку, што је исто кул, све је то за људе.

Ostoja je trebao da leti još od one zajebancije sa travojedom i Šćepanovićem. Posle se sakrio iza Trinkijerija, pa kad je nastupila korona onda jajara nije htela da plati Trinkijerija i ovaj naravno otišao. Kad se završila korona onda je nekako ubedio Željka da dođe. Naravno, tu mu je upala sekira u med pa je na osnovu popularnosti Željka pumpao cene godišnjih karata, naplaćivao hranu i vodu unutra kao da si u pustinji Gobi, na kraju ovo proseravanje sa part + ... Sad moli Trinkijerija da se vrati iako ga je zajebao. Nadam se da će mu Trinkijeriji debelo naplatiti ovu njegovu tešku poziciju. Lopov naprednjački.

6 minutes ago, Malvo said:

… ali njega nije niko oterao niti bi pomislio na to, ode čovek sam.

tako je, otišao je čovek sam

čovek koji je pri kraju svog produktivnog dela karijere i apsolutno sam uveren da pritisak kojim je ovde bio izložen nije doživeo nigde gde je radio do sad od badalone, madrida, treviza, atine i istanbula…

to sa čim je ovde morao da se mačuje, pri tom ne mislim samo na pritisak koji ima svaki trener partizana(zbog, publike, istorije, tereta dresa by novica veličković) da ne pominjem primere*, bilo ih je bezbroj za ovih par godina gde bi svak normalan rekao ma šta mi ovo u životu treba…

čak i sve što je usledilo posle utakmice u atini i njegovog otkaza je medijsko pražnjenje tog pritiska

*moram jedan, oko podrške tj stava o studentskim protestima. čovek se u intervjuu za klubski kanal yt jasno i nedvosmisleno izjasni na tu temu. prva utakmica, prvo pitanje rade a šta mislite o studentskim protestima i malo malo pa šta željko misli o tome, jel on za studente ili nije…

ni jedan trener u bilo kom od dva top sporta u srbiji(iz jsdp ili sdcz) nije pitan o tome. što ovog drugog obradovića ne pitaju da se odredi prema dešavanju u srbiji, ili miloja, sredoja, radoja…

za ostoju pretpostavljamo odgovor, rasim bi smuljao neki odgovor nit smrdi nit miriše, drčela je viđen u ćacilendu pa je i tu odgovor jasan, terza je kačio onomad krvavi kurac na insta….

eto mogao bi s. obradović da bude pitan na tu temu nešto ili dobrić. pa nek kažu nemam komentar, i to je neki odgovor

al za to se trebaju muda

ps

@Malvo sori što tebe citiram, ova rečenica me je povukla,

Koja angažovanost jbt.

Svaka vam čast odakle volje, a i tajming je kod nekih jako zanimljiv nekako uvek.

1 minute ago, Milošica said:

Svaka vam čast odakle volje, a i tajming je kod nekih jako zanimljiv nekako uvek.

sve je u tajmingu

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

(i ono kao i sva sranja na tribinama nikad nece doci od strane obicnih navijaca nego "placenih", tako da to treba razdvojiti pa je ubacivanje Murata i sl promaseno).

Da cela hala nije prihvatila skandiranje o Muratu, pa i da prihvatim da je promašeno. Ili da nije horski skandirano Musi turčinu baš u vreme kad su nešto pazarski studenti bili u fokusu dešavanja. Pohvalim naravno i opoziciono delovanje Partizanove tribine, ali jbg, ne nosim roze naočare.

Tako da to 'većinski navijači poručili' i sl. ne uzimam kao preozbiljan argument. Posebno u ovakvoj političkoj situaciji u zemlji i kad Štime prvi dan naloži masu da je Obradovića oterao vučić

Samo vas molim da kad ocenjujete Ostoju, uzmete u obzir celokupan period njegovog rukovođenja klubom. Jako je površno komentarisati ovu situaciju kroz trener je kriv za rezultate, a uprava obezbedila budžet i to je svuda tako...

Podsetiću vas da je za njegovog mandata i stručnjaka Lončara kao SD, KKP završio kao sedmi u ABA ligi. Tu je već trebala biti stavljena tačka na njegovo rukovođenje, ali eto desio se Željko Obradović. Gde dotični Ostoja izjavljuje javno kako bi klub propao da Željko nije došao na klupu. A pre toga smo imali situaciju da je još tokom sezone Volden dogovoren za Zvezdu. Da se odlučuje u sezonu ući sa Šćepom kojeg si imao tu pred očima kao Trinkijevog pomoćnika. Tu je isto samo odgovornost trenera, a? Čuvene borbe kroz institucije i tako dalje i tako bliže.

Dočekati da taj lik ostane u KKP i da nešto nastavlja da vodi, nakon što je jedan Željko Obradović odlučio da ponudi ostavku je poražavajuće. A to pričam prvenstveno kao ljubitelj košarke, zdravog razuma i kućnog reda, a tek onda kao navijač KKP.