December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, Milošica said:Naši povećali ponudu slatkorečivom...to je zicer bolji i od saleta dj u ovom trenutku
December 1, 2025Dec 1 19 minutes ago, Dankan Ajdaho said:"Da se vratimo tamo gde pripadamo"Nadajmo se da ce se svaki klub vratiti tamo gde pripada
December 1, 2025Dec 1 Just now, uini said:to je zicer bolji i od saleta dj u ovom trenutkuJa sam imao drugog favorita koji ovde možda ne bi bio prihvaćen...
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, Uskebasi said:Nadajmo se da ce se svaki klub vratiti tamo gde pripadaDa jbt nisam ni skontao da nije citirao kako treba. Nego onako kako mu tetovirano.
December 1, 2025Dec 1 Pri tom je Mesina otisao u sredu 4-1 serije u EL.U sličnom scenariju u KKP bi verovatno gorelo još jače nego sad.
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, Milošica said:Ja sam imao drugog favorita koji ovde možda ne bi bio prihvaćen...Ja bih zvao recimo Lasa na Ostojinom mestu. Ne zna jezik, dolazi sa strane i ne bi bio toliko opterećen komplikovanim odnosima i celom situacijom, a ne može mu se osporiti veličina i autoritet.
December 1, 2025Dec 1 Popular Post Just now, Nikodije said:Ja bih zvao recimo Lasa na Ostojinom mestu. Ne zna jezik, dolazi sa strane i ne bi bio toliko opterećen komplikovanim odnosima i celom situacijom, a ne može mu se osporiti veličina i autoritet.Bolje onda Pešić
December 1, 2025Dec 1 8 minutes ago, Milošica said:Ja sam imao drugog favorita koji ovde možda ne bi bio prihvaćen...tko je to
December 1, 2025Dec 1 59 minutes ago, kralj said:I Saša Obradović verujem da će ponovo iz Zvezde da ode pod jednako spektakularnim performansom.Hajde da ne pravimo lazne paralele iz jos laznijeg pokusaja relativizovanja iako svi znamo da tako nesto nije moguce da se desi. Zeljko Obradovic je specificna licnost i njegova veza sa Partizanom je specificna. Koliko je ta veza zdrava videli smo ovih dana. Nikakav Sasa Obradovic nikada medju navijacima Zvezde nece imati takav status, sve i da ove godine ucini nemoguce i osvoji Evroligu. Kao najtrofejniji i po misljenju mnogih najbolji kosarkaski trener u istoriji Evrope Zeljko Obradovic je otelotvorenje narativa navijaca Partizana o sopstvenoj velicini, ta veza daleko nadmasuje kosarkaske granice i vise je stvar psihologije nego sporta. Not in a bad way.
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, smooth.Op said:Pa Sferopulos to bi bio gejmoftronz move, nasledjujete i sferove pobede u derbijima
December 1, 2025Dec 1 U suštini, Trinkijeri je za Ostoju jedino moguce resenje i Trinki treba da mu uzme poslednji evro sa računa. On je trener koji je prihvatljiv navijačima, koji bi kratkoročno mogao da koliko toliko spasi rezultate ove sezone, a najvažnije nije neko ko ne može da bude potrosen i zrtvovan ako nesto podje po zlu na relaciji trener navijaci. Steta bi bilo Saleta ili nekog drugog dovesti na gotovu štetu. Siguran sam da Trinki nije glup pa ce traziti maksimalan ugovor na 3 godine
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, Uskebasi said:Siguran sam da Trinki nije glup pa ce traziti maksimalan ugovor na 3 godineNeće da može. Ostoji ističe mandat sledeće godine, a dobro je poznato da on trenera ne može da potpiše na duže od toga...
December 1, 2025Dec 1 45 minutes ago, smooth.Op said:Da, tako izgleda kad nešto složeno uprostiš na nešto što se poklapa sa tvojim uverenjem i onda to poturiš kao ultimativnu istinu. Onda se postavlja pitanje da li je tebi nešto tetovirano u mozak i da li ti je tako softver podešen. Kad ti se već obraćam, da dodam i da sam stekao utisak da tebi nije apdejtovan. Ostala ti verzija od Ćoksona.Nedostaju ti featuri da imaš trogodišnju licencu i top 10 budžet u EL.Svrati na Avangardu, baci oko...