Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ja se bojim da Paspalj zdravstveno to ne može da izgura...

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Ja se bojim da Paspalj zdravstveno to ne može da izgura...

Bas ovo. Vazda kad citam o njemu zvuci da je zdravstveno gore i od Vujosevica.

Evo koga mrzi da premontirava a mazohista je

...

U četvrtak samo jako, odvući sav lim iz dvorišta na otpad pa sa limenkama na reciklažu. Naći će mu već neko mesto.
Neka bude ministar za kurac i dlakava jaja recimo, ima iskustva sa pošumljavanjem goleti.

Edited by Orle Zmajević

..

Edited by Orle Zmajević

32 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

zeljko se oprostio kao mesina, nakon utakmice se zahvalio i otisao

Mesina je pripremao svoju zamenu, koja je lagano uskočila u prelazni period. Željko je povukao celi stručni štab i ostavio tim koji će izgubiti vreme za treninge do Bajerna. I da nije u pitanju Partizanova legenda, opet ima odgovornost da ne pusti na ulicu psa koji mu se više ne sviđa.

41 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

uzeo si poptuno netacnu cinjenicu da je zeljko drkao osetkovskog zbog agenta i onda si u svojoj glavi sagradio pricu oko nekih izmena koje su tebi nelogicne

Recimo da si ti u pravu i da je to moja paranoja. Ali mislim da svi znamo o kojoj utakmici pričamo i kad je procurilo da ga Žoc nije želeo, meni se učinilo da sam pronašao razlog za to zaboravljanje na klupi. Ali ok, prihvatiću da je to moja projekcija.

Takođe mislim da jedino Sale Đorđević može da se ponese sa situacijom i održi nivo hajpa koji je Željko ostavio. Verujem i da je Paspalj iznuđeno rešenje u istu svrhu.

Željko je otišao iz sasvim razumljivih razloga. Sam je dao otkaz, svestan pre svega svojih i grešaka svojih saradnika.

I tu se ta priča završava i pokreće se totalno druga , gde je sns kadar u glavnoj a Žoc tek sporedna uloga, poslednji kamenčić u toj sns cipeli.

Ostoja je maestralno uspeo da pomeri ceo fokus sa sportskih neuspeha - na sebe i svoju ćaci nesposobnost. Blamaže u nedogled kreću od tvita pa na dalje, a traju i dan danas, ovo večeras je bilo neverovatno. Takvi vode ozbiljne sisteme u zemlji, a ne samo Partizan i Zvezdu, i svi znamo da se neće još neko vreme desiti recimo promena da ode Ostoja a dođe neko ko treba doći. Doći će u najboljem slučaju neki isti kao Ostoja.

Žao mi je što Partizan sa Željkom nije imao više uspeha da tako kažemo (ali za 3 uzastopna ispadanja u top 10 realno je neuspeh prava reč). Uspeh Partizana sa Željkom bi na mnogo nivoa bilo nešto posebno za sve Partizanovce i tu ostaje ta praznina. Siguran sam da se i dosta puta ranije Željko već sam zapitao o svom ostanku (kao onda kad je promenjen ceo tim), i da sada prosto nije više mogao ni sam da podnese. Apsolutno verujem u to i nemam nikakav problem s tim.

Možda bi u ovoj situaciji Sale kao trener najbolje legao, ali prosto ne vidim kako će bilo ko ko je blizak Željku da (posle ovakvog ćaci hendlovanja situacije) dođe na njegovu ili Savićevu poziciju.

Edited by Scouser

2 hours ago, April said:

Mesina je pripremao svoju zamenu, koja je lagano uskočila u prelazni period. Željko je povukao celi stručni štab i ostavio tim koji će izgubiti vreme za treninge do Bajerna. I da nije u pitanju Partizanova legenda, opet ima odgovornost da ne pusti na ulicu psa koji mu se više ne sviđa.

Baš sam o ovome razmišljao.

Posmatrajuci ove događaje "sa strane", i dalje ne vidim logiku svaljivanja krivice na Ostoju, ali u isto vrijeme se slažem sa komentarima o uticaju Obradovića na marketing, finansije, prestiž itd. i po tome je morao ostati jer sve te navedene stavke su izuzetno bitne, možda i bitnije od samih rezultata.

Ako ga neki igrači ne slušaju, ako je umoran od trke za rezultatima, što nije raskinuo ugovore sa neposlušnicima i jednostavno rekao da je ovo sezona za razvijanje igrača i tima. Tako bi pripremio kraj sezone da Sale ili neko u tom rangu preuzme a on ostane u klubu na nekoj GM ili sličnih poziciji.

Ali već kada odlazi, mogao je dosta toga da uradi da zaštiti klub. Da pozove navijače da stanu uz klub, da zaštiti igrače i pozove na podršku, spusti tenzije itd. Ovako djeluje kao da malo i uživa u onoj "poslije mene potop".

Edited by red star forever
Zato

5 hours ago, red star forever said:

Ali već kada odlazi, mogao je dosta toga da uradi da zaštiti klub. Da pozove navijače da stanu uz klub, da zaštiti igrače i pozove na podršku, spusti tenzije itd. Ovako djeluje kao da malo i uživa u onoj "poslije mene potop".

Misliš mogao je da izađe u javnost i da kaže ljudima da podrže ovog SNS isprdka u daljem vođenju kluba? Meni drago što to nije uradio, i malo bih izgubio poštovanje za njega da jeste.

Žoc nije orkestrirao taj potop, niti učestvovao u njemu, samo se sklonio kada je video da više ne može da uradi svoj posao. Klub nije malo dete da moraš da ga vodiš za ruku, ima punu slobodu da angažuje novi stručni štab i trenera, a ako mu treba posebna pomoć za tako nešto, onda za koj kurac služe Ostoja i taj upravni odbor?

14 minutes ago, goofs said:

Misliš mogao je da izađe u javnost i da kaže ljudima da podrže ovog SNS isprdka u daljem vođenju kluba? Meni drago što to nije uradio, i malo bih izgubio poštovanje za njega da jeste.

Pa jbg radi to već četiri godine...

7 hours ago, red star forever said:

Baš sam o ovome razmišljao.

Posmatrajuci ove događaje "sa strane", i dalje ne vidim logiku svaljivanja krivice na Ostoju, ali u isto vrijeme se slažem sa komentarima o uticaju Obradovića na marketing, finansije, prestiž itd. i po tome je morao ostati jer sve te navedene stavke su izuzetno bitne, možda i bitnije od samih rezultata.

Ako ga neki igrači ne slušaju, ako je umoran od trke za rezultatima, što nije raskinuo ugovore sa neposlušnicima i jednostavno rekao da je ovo sezona za razvijanje igrača i tima. Tako bi pripremio kraj sezone da Sale ili neko u tom rangu preuzme a on ostane u klubu na nekoj GM ili sličnih poziciji.

Svaka mu cast. Shabani, Wnaggo i Majmuni ostali.... kokice i TV nista bolje... ovo vise nema nikakve veze sa KKP..... neka Zvalla kadrira tako je najbolje kao i u SD Zvezda

Edited by mozzer

Razumem motivaciju za poređenje sa Mesinom jer je i meni to odmah palo na pamet. Međutim, razlika je tu ipak u menadžmentu kluba, ne u treneru. Gosn O. je ozbiljna glava od čijeg povratka je srpska klupska košarka mnogo profitirala, ali je na kraju dana on u Partizanu radio kao trener. Profesionalac, specijalista koji radi za KKP na ugovor na određeno vreme i koji se na kraju pošteno odrekao tog novca i otišao kada je video da nije u stanju da isporuči rezultate. Menadžment kluba je morao biti svestan te činjenice da je on ipak samo trener, da mogućnost da se ovako nešto desi uvek postoji i da ima pripremljen plan za ovaj trenutak uključujući naslednika na klupi, novu funkciju za g. Obradovića i naravno dobru saradnju sa njim umesto sukoba. Milano je sve to uradio, Partizan nije i tu je sva razlika. Želimir Obradović ima i kontakte i veliku težinu, ali nerealno je očekivati da je on sam mogao da se pobrine za to da tranzicija prođe bezbolno kao u Milanu.

Da, slažem se, menadžment (Ostoja) je morao da bude odgovoran za tranziciju i ostanak Obradovića u klubu.

razlika je i u tome što Mesina nema status u Armaniju koji Željko ima u Partizanu. ako se ne varam, Mesina je osvojio (pre sto godina) EL sa Virtusom, ili kako se to tada zvalo, odnosno sa ljutim rivalom Armanija, Milana, kako god. kao npr. da je Željko osvojio EL sa Zvezdom pa sad bio u Partizanu

Na stranu podjebavanje sa naše strane i teoretičara zavere koji su uvek u stilu “svi su protiv nas”, ja jednostavno ne razumem šta se konkretno zamera Ostoji?

Čovek je pošteno podneo ostavku. Ovaj mu se javno zahvalio. Šta je trebao da radi? Da ga moli da promeni odluku? Ok, ali ako bi je promenio, a neko (SK) je napisao i da je Ostoja “podmetnuo” da je ostavka neopoziva, zašto je onda prvo i davao ostavku, ako nije bila “neopoziva”?

Dobio je ogromne budžete i dovodio najbolje što mogu, na papiru bolje od nas. Govorilo se o F4. Izgubio svlačionicu, što se dešava velikanima trenerima svugde… i šta je sad rešenje?

Ja bih najradije da je ostao i dalje. Neka dodje i Salo ili Trinkijeri, još bolje. Ali šta je onaj moron limar sve ovo mogao da spreči i šta očekujete od bilo koje uprave?

Edited by dragance