November 29, 2025Nov 29 19 minutes ago, *edited by mod said:Čemu li se nada? Da će da zaradi neke pare, privuče sponzore ili napravi sportski uspeh su šanse gotovo 0Bukvalno nema šta bolje za njega nego da se povuče.Posebno nakon one priče (tačne ili ne) da je Željko tražio da podnese ostavku.Delulu skroz. U hali ako se bude pojavio bice vredjan sve vreme, zbog cega verovatno nece ni dolaziti. Nema tog trenera koji ce biti u stanju da ekipu u rasulu podigne bez podrske sa tribina, a nje nece biti. I tako ce da tera do kraja sezone kada mu istice mandat. A onda situacija kao posle odlaska PSD-a i Duleta..
November 29, 2025Nov 29 Just now, Ted said:ja ne znam kako će da nađu bilo kog treneraŽitko čeka kao zapeta puška
November 29, 2025Nov 29 Just now, Ted said:ja ne znam kako će da nađu bilo kog treneraPa dovesce Misko nekog
November 29, 2025Nov 29 Ostaje da probaju da namole Duleta da se nekako vrati..Sve ostalo je ili neizvodljivo ili je put u propast.
November 29, 2025Nov 29 Glasam za gašenje kluba i fuzionisanje s Megom Edited November 29, 2025Nov 29 by Filozof manijak
November 29, 2025Nov 29 U stvari, glasam za potpuno gašenje kluba (a i SD) taman da ostane 1 država, 1 narod, 1 vođa, 1 klub - srpska Steaua.I da više nemamo izduvni ventil u vidu sporta
November 29, 2025Nov 29 11 minutes ago, SNARC said:Ostaje da probaju da namole Duleta da se nekako vrati..Sve ostalo je ili neizvodljivo ili je put u propast.Kako su njemu dovodili igrace, sad treba da im uzvrati uslugu i preporuci Duleta za trenera. Pa da vidimo da li Ostoja sme da dovede nekog drugog 😁
November 29, 2025Nov 29 Just now, Filozof manijak said:U stvari, glasam za potpuno gašenje kluba (a i SD) taman da ostane 1 država, 1 narod, 1 vođa, 1 klub - srpska Steaua.I da više nemamo izduvni ventil u vidu sportaNe može gašenje, može zamrzavanje kao Volt Dizni.
November 29, 2025Nov 29 Treba on direktno da se obrati navijačima, kontam da su ljudi zaslužili. Moze barem da kaze odakle dolazi smrad, da im pomogne u čišćenju.Ovaj dio oko uticaja na njegovo zdravlje, to mi jedino djeluje kao realno.
November 29, 2025Nov 29 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Dule ne moze ni na utakmicu da dodje, a bas ce da bude trener opet..Svakom dobronamernom coveku je jasno da se bavih ironijom.Ne mogu da zamislim da neko iz Zeljkovog staba nastavi bilo sta ovde..znaci treba sve opet nanovo..plus niko ozbiljan ko zna kako stoje stvari nece preuzeti tim..