November 29, 2025Nov 29 Sad se me onako baš nasmejao...@Ted Edited November 29, 2025Nov 29 by Filozof manijak
November 29, 2025Nov 29 10 minutes ago, theanswer said:Ok, period baš dobre igre ali koji je došao i posle koga je došao opet period raspada. U svakom slučaju malo, zar ne? Mislim tebi kad dolazi Žoc ti očekuješ da on cedi iz svakog igrača suvu drenovinu, da svi izgledaju bolje a kod nas je obično bilo suprotno, da kod nas igrači igraju dosta lošije kod nas nego li pre i posle stinta u klubu koji su imali. Tu je po meni najveći problem bio. Nemogućnost trenera da iz igrača izvuče maksimum.Pa šta sam napisao Kovalskom? Upravo sam pomenuo renome.I uz to, kao što sam pisao, jako je precenjen učinak mnogih pre i posle Partizana. Druga je stvar što si uopšte dao za tog Lundberga i Dejvisa 2.5 miliona, to već jeste greška. I mnogo veća odgovornost Željka nego Zorana. Edited November 29, 2025Nov 29 by Milošica
November 29, 2025Nov 29 2 minutes ago, Midžeta said:Željko prvo ime koje ce studentska lista da objavi mmw Bukvalno si vas pokopala naslovom topica, gledaj sad i SL da sa'raniš.Trebalo bi da mi ponudimo da se zamene domaćinstva EL susreta, dok se kod vas malo ne slegne situacija.
November 29, 2025Nov 29 9 minutes ago, Midžeta said:Željko prvo ime koje ce studentska lista da objavi mmw Idealan za kontinuitet srpke politike nepreuzimanja odgovornosti i stava drugi su krivi
November 29, 2025Nov 29 4 minutes ago, Milošica said:Pa šta sam napisao Kovalskom? Upravo sam pomenuo renome.I uz to, kao što sam pisao, jako je precenjen učinak mnogih pre i posle Partizana. Druga je stvar što si uopšte dao za tog Lundberga i Dejvisa 2.5 miliona, to već jeste greška.Meni nije greška što si im dao te pare, greška je što si na njima, vrlo dobro poznatim igračima Evrolige protiv kojih si i sam igrao, namenio ulogu nosilaca tima i onda tu ulogu nisi uspeo da pretočiš u realnost. Tako da je ogromna, ali ogromna greška koja te košta čitave sezona napravljena da li u smislu toga što si na njima zasnivao kompoziciju tima ili što nisi uspeo od njih da napraviš ono što si im zamislio.
November 29, 2025Nov 29 4 minutes ago, Valk said:Bukvalno si vas pokopala naslovom topica, gledaj sad i SL da sa'raniš.Trebalo bi da mi ponudimo da se zamene domaćinstva EL susreta, dok se kod vas malo ne slegne situacija.Ovo je zapravo veoma dobra ideja mada nama ne ide u prilog. Na tom derbiju svasta moze da bude ako Zvezda u nekom trenutku napravi vecu razliku.
November 29, 2025Nov 29 Just now, theanswer said:Tako da je ogromna, ali ogromna greška koja te košta čitave sezona napravljena da li u smislu toga što si na njima zasnivao kompoziciju tima ili što nisi uspeo od njih da napraviš ono što si im zamislio.Ovo definitivno.Pare su svakako sekundarna stvar tu.
November 29, 2025Nov 29 19 minutes ago, Midžeta said:Bio sam tu kad je katastrofa, opet sam tu kad je jos veca katastrofaVanja legenda, kakav citatTo je ono kada iskreno kazes kako se osecas. Naravno, onaj koji vodi klub se sada pravi kao Frank Drebin u onom nothing to see gifu, a uskoro ocekujem da predje na Huljinu retoriku i direktno optuzi navijace blokadere da zele destabilizaciju kluba koji je on licno nadljudskim naporima izvukao iz ambisa..
November 29, 2025Nov 29 2 minutes ago, harper lee said:Ovo je zapravo veoma dobra ideja mada nama ne ide u prilog. Na tom derbiju svasta moze da bude ako Zvezda u nekom trenutku napravi vecu razliku.Mislim da ide u prilog i nama i komšijama. Ali od toga sigurno nema ništa tako da se nadam da će situacija kod njih da se malo smiri do 12.12. Edited November 29, 2025Nov 29 by Valk
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, Milošica said:Ne može gašenje, može zamrzavanje kao Volt Dizni.Zar nismo kao SD uveliko zamrznuti?
November 29, 2025Nov 29 imho, dve kritične greške su napravljene glede rostera za ove 4 godine, prva je puštanje Lesora misleći da on ne vredi te pare na mršavom evropskom tržištu, što je posledično dovelo do toga da jurimo Mirotića koji nas ispaljuje i završavamo sa Kaminskim koji je antipod onoga što nam je tada trebalo i što nam userava sezonu i rastura roster.Druga greška je to raspuštanje cele ekipe, pre svega Pantera i Ledeja, ne znam šta se tu tačno desilo i zašto nas Panter više ne gotivi, kakav je to raskol bio…ali rekonstrukcija tima bi bila lakša da imaš dva stuba u startu, i formacijski, ali i hijerarhijski, i mislim i da bi obojica procvetali pored Karlika.Ovako ako dovodiš 12 igrača sva je prilika da ćeš promašiti bar 2-3, nema boga, to je sastavni deo igre. I to ne važi samo za nas - eno PAO doveo Holmsa iz NBA da skuplja lišće, pa izbunario rahmetli Farida da porobi ligu. Od svih ostalih nisam nešto primetio da neko igra značajno bolje i produktivnije nakon Partizana u odnosu na ono što je igrao kod nas. Možda Madar, ali on je bio mlad igrač i prirodno je da poraste.
November 29, 2025Nov 29 7 minutes ago, goofs said:Ovako ako dovodiš 12 igrača sva je prilika da ćeš promašiti bar 2-3, nema boga, to je sastavni deo igre. I to ne važi samo za nas - eno PAO doveo Holmsa iz NBA da skuplja lišće, pa izbunario rahmetli Farida da porobi ligu.I to nije nikakav problem, opšte mišljenje je da je odlično odrađena ta selekcija. I onda umesto da nadogradiš tu bazu od igrača koje si pogodio, ti napraviš ovakav fijasko od polusezone.
November 29, 2025Nov 29 najvaznije je da je Ostoja ostao, ne treba sada lomiti preko kolena, valja obezbediti opstanak u KLS
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, Djuro said:Meni bi bilo ok da ode, ako ce da dodje bolji trener na njegovo mesto. Ali, ko je taj koji je bolji?Iako bi trebao, nazalost, nema sanse da izadje pred ljude i kaze sta su problemi. To se kod nas ne radi. Uvek se uvija u neke fraze, rebuse i nemuste konstrukcije - kasnije pogodne za razna nagadjanja.Kod nas ljudi kednostavno ne umeju da budu iskreni i direktni, u ovakvim situacijama.Zero sto tih drugih problema najvjerovatnije nema i samo su plod želje navijača da ga opravdaju i prebace krivicu negdje drugo. Jedini stvarni problemi Partizana su rezultati a tu je najviše odgovoran Obradović.
November 29, 2025Nov 29 Selekcija nije osnovni problem. Naprotiv, uspeo je da dva puta od nule za kratko vreme napravi vrlo dobru bazu što je vrlo ozbiljan poduhvat. Ove sezone je omanuo sa nadogradnjom, ali verovatno mnogo manje nego što to izgleda. Osnovi problem je to što iz nekog razloga gubi poverenje igrača i zbog toga su i Ledej i Panter morali da idu, nije to bila odluka na nivou čisto košarkaške selekcije. Svako pa i on je znao da mu trebaju njih dvojica kao košarkaši. I sad kad je napravio novu bazu opet ima isti problem pa ovogodišnja pojačanja koja jesu suboptimalno selektirana izgledaju još lošije nego što bi izgledala da su došla u tim sa dobrom hemijom. Nisam fan gosn Obradovića van terena i mišljenja sam da je i sam sasvim solidno doprineo tome da njegov odlazak bude tragikomičan, ali posle reakcija navijača i uprave je potpuno jasno da je za Partizan mnogo bolje da on ostane. Loše je za vas što je tako, ali tako je.