November 29, 2025Nov 29 2 minutes ago, Milošica said:Objektivno je Nebojša u pravu za prethodni post čisto košarkaški gledano, ali jbg, da smo navijači rezultata imali bismo mnoge drugačije izbore za navijanje kad smo bili klinci. Ili kasnije da promenimo, ako smo se kao klinci nakačili zbog matorih ili jer su klubovi srpski šta god to značilo. Ipak, nakačili smo se na taj Partizan i tu Zvezdu.Sastavni deo i jednog i drugog kluba su ličnosti, i to nema veze sa onom nelogičnom i promašenom pričom veći/manji od kluba.Pa nije ni cisto kosarkaski, jer i tu se upada u zamku kada se kao objektivno ocenjuje sta je uspeh za neciji renome. Eto Kari u 4 poslednje godine kao selektor ima 2 medalje (uspeh) i 2 debakla ispod njegovog renomea. Uspesi i neuspesi su sastavni deo sporta, pa tako i uspesne i neuspesne sezone. Da li je nekome muka da gleda, to je subjektivno..
November 29, 2025Nov 29 Popular Post 1 hour ago, goofs said:Čović bar nikad nije brisao svoja saopštenja #samokažemSamo klubove
November 29, 2025Nov 29 6 minutes ago, Djuro said:Meni bi bilo ok da ode, ako ce da dodje bolji trener na njegovo mesto. Ali, ko je taj koji je bolji?po svemu sudeći pitanje trenera je sada periferno.......mislim i oni prate šta se dešava, odnosno gde bi trebalo da dođu i kakava je situacije tu gde dolaze. naročito oni koji su već radili ovdeko god da je trener, teško da će bilo šta da uradi, ne bez podrške navijača, već uz otvorenu netrpeljivostjedin koji deluje dovoljno lud za tako nešto je Ataman, ali on svakako neće vamo
November 29, 2025Nov 29 @Jimmy Kowalski Meni je ok što je baš naglasio renome, jer se Željko eto smatra GOATom.Naravno, ona priča o dva meseca dobre košarke 2023. i to je to, veze nema. U svakoj sezoni možeš naći mesece dobre i loše košarke, samo je zima i proleće te godine bilo ekstremno dobro pa upada u oči.
November 29, 2025Nov 29 8 minutes ago, Milošica said:@Jimmy KowalskiMeni je ok što je baš naglasio renome, jer se Željko eto smatra GOATom.Naravno, ona priča o dva meseca dobre košarke 2023. i to je to, veze nema. U svakoj sezoni možeš naći mesece dobre i loše košarke, samo je zima i proleće te godine bilo ekstremno dobro pa upada u oči.Jel može ovako? To je jedini period kada je ekipa u Željkovom mandatu igrala iznad očekivanja i iznad neke realne mogućnosti? Ako se ne slažeš sa time, voleo bih da čujem kontra argument.
November 29, 2025Nov 29 Author Bio sam tu kad je katastrofa, opet sam tu kad je jos veca katastrofa Vanja legenda, kakav citat
November 29, 2025Nov 29 1 minute ago, theanswer said:Jel može ovako? To je jedini period kada je ekipa u Željkovom mandatu igrala iznad očekivanja i iznad neke realne mogućnosti? Ako se ne slažeš sa time, voleo bih da čujem kontra argument.Ja tu stavljam i zimu prošle sezone.
November 29, 2025Nov 29 Just now, Milošica said:Ja tu stavljam i zimu prošle sezone.Ok, period baš dobre igre ali koji je došao i posle koga je došao opet period raspada. U svakom slučaju malo, zar ne? Mislim tebi kad dolazi Žoc ti očekuješ da on cedi iz svakog igrača suvu drenovinu, da svi izgledaju bolje a kod nas je obično bilo suprotno, da kod nas igrači igraju dosta lošije kod nas nego li pre i posle stinta u klubu koji su imali. Tu je po meni najveći problem bio. Nemogućnost trenera da iz igrača izvuče maksimum.
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, Ted said:nije kraj......spremte se za borbuJesmo li mi ciganji ovi konji?
November 29, 2025Nov 29 Popular Post 2 minutes ago, Malvo said:Jesmo li mi ciganji ovi konji?Ne bre to su naprednj....da, Ok.
November 29, 2025Nov 29 ovo je jedna solidna pat pozicija, moze da je prekine jedini neki da raspise izbore
November 29, 2025Nov 29 2 minutes ago, Malvo said:Jesmo li mi ciganji ovi konji?mi smo oni što će da pobede na kraju
November 29, 2025Nov 29 1 minute ago, villiem said:ovo je jedna solidna pat pozicija, moze da je prekine jedini neki da raspise izboreNe vidim ja ovde pat..vec uvod u probleme..Sreca u nesreci je sto nemamo organizovanu tribinu koja bi prekidala tekme i namestala klubu kazne..kao sto je bilo kada se vikalo "Plati Zeko" na fudbalu.Ovo je samo prvi iskorak u raspad.