Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Author

Pa dobro bilo je logicno da ce ostati pri svom Željko

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Svi na aerodrom!

korporativno praznoslovlje........nabijem ih na kurac

• Author
1 minute ago, Milošica said:

Svi na aerodrom!

Stop emotivnim ucenama

biće vrlo zanimljivo kako će se izgledati sledeća utakmica

2 minutes ago, Midžeta said:

Stop emotivnim ucenama

A jbg većina nema taj nivo svesti, a što je bitno vidim da mu retko ko i zamera što nije odgovorio kako su želeli.

6 minutes ago, Ted said:

Bice praznicna atmosfera

• Author
3 minutes ago, Milošica said:

A jbg većina nema taj nivo svesti, a što je bitno vidim da mu retko ko i zamera što nije odgovorio kako su želeli.

Znam, ali i ovo je sasvim ok, bas bi bilo trulo da mu se ista zamera, real ones znaju kad je vreme da se odjave/nekog odjave

Apparently je KKP obrisao ovo saopštenje koje je Ted preneo

Čović bar nikad nije brisao svoja saopštenja #samokažem

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Neka pukne sezona, neka padne prodaja sezonskih, neka se budzet smanji na 20% sadasnjeg, i neka postanu neka Mega na steroidima. Isto zelim i zvezdi. Ne moraju da igraju EL, neka igraju bilo sta, ali neka timovi budu sa nasim mladim talentima a ne ove placenicke kolonije.

Hajdemo ne mesati Zvezdu u ovaj crno-beli galimatijas.

Jebali vas jebeni mladi talenti i Luka & Kuzma na gomili.

Željko Obradović je u Partizanu dva puta imao šansu da iz ničega napravi tim za vrhunske rezultate i nije uspeo.

Ne verujem da odlazi zbog nekog političkog pritiska ili svađe sa Ostojom niti da je dovođenje jednog igrača bez njegove saglasnosti toliko bitno da je zbog toga nastao raspad. Radio je i u gorim uslovima i sa manje slobode.

Svi imamo svoje teorije, moja je da mu je jednostavno dosta svega. I pre Partizana je napravio pauzu. Devedesetih je bio avangarda košarke, sada više nije. Mislim da je to njemu najjasnije i on je poprilično svestan toga. Kao što je svestan da je loš rezultat najviše njegova odgovornost.

Meni je uvek fascinantno koliko je svaki caci glup pa tako i Ostoja. On stvarno misli da mu je bolje da krene putem Vazure, nego da se povuce na vreme..

11 minutes ago, Ted said:

Biće sve osim zanimljivog. Jos manje će biti zanimljivo gledati ko će da bude trener, ko će da kulira od igrača a ko će da odmah traži transfer. Verujem da svako ko planira da ode sledeće sezone ili pre će da tankira ovo čisto da bi smanjili broj utakmica i minuta koji su preostalo.

Sada ostaje samo Ostoja da se stvarno loži da ga jedna pobeda deli od potpune promene atmosfere.

Očekujem da će i on otići najkasnije do početka sledeće sezone pa će to valjda da se predstavi kao neka nova jalova pobeda i podstrek za sledeću sezonu.

1 hour ago, sigurnost said:

Zar nije većina na ovom forumu bila zadovoljna potpisom Osetkovskog?

ja nisam imao pojma da on postoji, dok nije potpisan

nije to tema......tema koja se otvara jeste kako je došao, odnosno ko ga je doveo. baš za tog igrača se pojavila info da je došao nekakvom neuobičajenom putanjom

43 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I zato ti isti igraci salju poruke podrske Zeljku, cak idu dotle da nece da igraju ako nema njega da im jebe sve po spisku..

Meni je to vise zvucalo - idemo i mi jer necemo da igramo u atmosferi linca. Zeljko da ostane opet bi bio gromobran igracima...