Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Popular Post
1 hour ago, Midžeta said:

Oblik Ciglatesove glave je fascinantan ovako up close o.O

Ja stalno očekujem Sigurni Viver da iskoči i počne da ga lovi po terenu

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

brt džabari ubica sirotilje

• Author
Just now, Profesionalac said:

Ja stalno očekujem Sigurni Viver da iskoči i počne da ga lovi po terenu

lolol

Ali bukv

Parker 28 poena, ovo nisu istine s_c

očigledno je da mu se željko izuinio i priznao da je grešio mnogo.

• Popular Post

lepim vestima nema kraja danas

IMG_0273.jpeg

Ne bih da rušim sneška, ali meni mangulica i dalje deluje kao veteran Torlaka. Za ABA tekme je stvarno klasa, ali ga ne vidim kao x faktor za jake odbrane EL. Rado ću se pokriti ušima ako grešim.

Pravi benefit ove tekme bi mogao da bude Ivica M, nezavisno od svog velikog talenta. Njemu treba da izrastu muda, da napusti dremanje na 6,25 i radi ono što je radio večeras, a da u odbrani konačno dobijemo fanatika koji će da se prilepi na šutere sa svim greškama koje pravi. Trči kao Danilović, šutlira kao Danilović, a deluje i da je posvećenik kao on.

ivica?!

Čuljak

• Author

Inace rekla bi da je Mika najveci miljenik publike, bas se onako light up sve kad je Mika na terenu

Džabari je delovao top, kapiram da ce u utorak da fejluje i da nas nervira ali oh well, nadajmo se najboljem

Neki fini gospodin mi je kupio vodu i pitao jel hocu jos nesto

eee da baba ima muda....

hmm, da su ovako kao sinoć svi sa malom EL minutažom pristupili i zategli onomad protiv FMP-a, ne bi tada Karlik morao da tabana po parketu sve četvrtine.

Na pitanje da li smatra da je dolazak u Partizan bio pravi korak, Finac je odgovorio bez dileme.
„Da sam ostao u srednjoškolskoj ligi, igrao bih isključivo protiv vršnjaka. Ovde svakog dana treniram sa najboljim igračima u Evropi i iz svake utakmice mogu da izvučem nešto novo.“

Posebno je istakao odnos sa Željkom Obradovićem.
„On je najbolji trener koji me je ikada vodio. Mogu da mu se javim u bilo kom trenutku, van terena je sjajan čovek, a ujedno i neko ko tačno zna šta radi. Nisam došao s idejom da ću odmah igrati po 20 minuta. Moj cilj je da učim, da napredujem i da izvučem maksimum iz rada sa, po meni, najboljim trenerom u Evropi. Povratne informacije su iskrene – bilo da su pozitivne ili negativne. To mi pomaže da mentalno sazrevam i bolje čitam igru. Na ovom nivou moraš da razmišljaš mnogo dublje nego u srednjoškolskoj košarci“, zaključio je Murinen.

https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/murinen-o-obradovicu-najbolji-trener-koji-me-je-ikada-vodio/529129

Pa ne faul na šutu. Opametite se više!

Inače pola 1/4 i vodimo 12:16. Tajmaut.