November 11, 2025Nov 11 Author Ostala mi arena, ide PAO vs Pariz repriza, kaze komentator rez drugih utakmica, Partizan ubedljiv protiv Monaka krenula sam da krkljam bukvalnoStrasno sta nam rade
November 11, 2025Nov 11 5 minutes ago, smooth.Op said:Jbte pa ovaj Džabulani ladno nije ustajao na tajmautima...Tihi štrajk fazon...Koliko sam promašio u proceni lika jbte.I zelimir koji to kulira pod stare dane. Ako ne mogu da se ko ljudi dogovore oko razlaza bar nek ga posalje da sedi izmedju tegija i cempija
November 12, 2025Nov 12 Nemam utisak da se bilo šta u sportskom sektoru radi planski i smisleno, već sve ad hoc još od momenta kad su odlučili da zamene kompletan tim.Voš koji od nikakve uloge postaje punjač KLS pilića pa na konto toga postaje glavni igrač tima, Parker koji je doveden da bude glavni igrač tima ne ume da hoda kako treba i niko na to ne reaguje i gura ga na štetu tima.Finac koga dovode zbog ne znam čega uopšte, da bleji na klupi, ne ume ni da maše peškirom, deluje da mu se ne biva tu.Bošnjaković koji bukvalno ničemu ne služi. Lakić ne može da doprinese osim u kakvim odbrambenim specijalima.Osetkovski koji ne igra pored ovih štetočina iako je objektivno jedan od najracionalnijih i najboljih pojačanja.Milton momak limunada potpuna, PJ Dozier za siromašne.Nik je tu spojio malo redove, Bruno doneo malo mesa, sve se nadam da može da izađe na dobro, ali ne vidim kako u nekom kontinuitetu.Nit vizije, nit karaktera.Moguće da se ukače u nekom momentu ali se plašim da će biti kasno za EL. Edited November 12, 2025Nov 12 by Orle Zmajević
November 12, 2025Nov 12 Parker ne može biti univerzalni izgovor, postoji tu i trener koji sedi i blene dok mu tim klizi od +20 do +8, da bi se onda setio da ima tajmaut. Postoji tu trener kome je pre 4 dana Voš uprskao sve u poslednja dva minuta, i svi su se složili da on nije taj clutch igrač i da je te minute morao dati Niku K, ali džaba-sujetni Žoc ponovo gura Voša ni krivog ni dužnog da usere još jednu završnicu. Poslednje 3 sezone, lopta je nekako u krivim rukama, kod Pantera, kod Nilikine, kod Ifea; setimo se da je pretprošle godine najtrofejniji slao ceo tim kod psihologa da im reši tu mentalnu blokadu; setimo se pete utakmice protiv Reala i desetina sličnih, ne samo u EL, bilo ih je i u EC i u ABA. Rotacija sa sedam miljenika sa 30 minuta na terenu na kraju im satera dušu u nos, a on se i dalje pita gde im nestade koncentracije.
November 12, 2025Nov 12 Čitajući o vašim problemima sa Parkerom, sjetio sam se Nejpira kod nas i baš nešto razmišljam - pa jbt klubovi nemaju nikakvu zaštitu u ovim slučajevima?!Dođe ti igrač, košta 2-3 miliona i odluči da mu se ne sviđa i da će da radi neki goli minimum, i ne možeš mu ništa (bez isplaćivanja ugovora). Pa strašno.
November 12, 2025Nov 12 35 minutes ago, red star forever said:Čitajući o vašim problemima sa Parkerom, sjetio sam se Nejpira kod nas i baš nešto razmišljam - pa jbt klubovi nemaju nikakvu zaštitu u ovim slučajevima?!Dođe ti igrač, košta 2-3 miliona i odluči da mu se ne sviđa i da će da radi neki goli minimum, i ne možeš mu ništa (bez isplaćivanja ugovora). Pa strašno.Ben Simmons virus siri se planetom.
November 12, 2025Nov 12 7 hours ago, hooyadahoo said:Vodili smo 20 razlike protiv jako jako dobrog tima, valjda ima nešto dobro tu.sigurno da ima mnogo dobrog, s obzirom da je protivnik bio tim iz gornjeg doma EL, koji jeste legitiman kandidat za f4. jedini je problem što se na tabeli računa samo krajnji rezultat, pa ti možeš mnogo toga dobrog da pokažeš na svakoj utakmici i da na kraju završiš 19. na tabeli, pošto nisi umeo da to dobro oposliš. ovo juče je očigledno trebalo da bude stejtment pobeda nad timom iz gornjrg doma kao nagoveštaj pronalaska forme i neke konstantnosti a završilo se, u roku od pet minuta, kao bešte noge da vas ne userem, Bože pomagaj, jedva pobeda7 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ne znam sta to sada isplivava o Parkeru, ali mi uopste nismo trebali da dovodimo igraca jer smo ga imali. Osim sto kod nas Mike uglavnom nije izgledao dobro (s izuzetkom nekoliko utakmica gde je bio ok), pa nikome nije izgledalo kao problem sto igraca sa prosekom od 4 poena i losim sutem za 3, menjas za igraca koji prosecno ima 13-14 poena uz dobar sut za 3. A sada Mike kida u Bajernu, a Parker se raspada kod nas.mislio sam na stvari koje su meni novina. bilo mi je jasno da se radi o igraču kome odbrana nije jača strana ali koji isporučuje ofanzivno, pratio sam komentare onih koji imaju više podataka od mene i više prate basket, pa i ovde na forumu. ali da će to baš ovako da izgleda u praksi, to mi zaista nije palo na pamet. ok, daj Bože da je u pitanju slučaj teže i duže adaptacije i da će to da dođe blizu želljenog nivoa, ali trenutno je teško projektovati takav ishod Edited November 12, 2025Nov 12 by Ted
November 12, 2025Nov 12 1 hour ago, red star forever said:Čitajući o vašim problemima sa Parkerom, sjetio sam se Nejpira kod nas i baš nešto razmišljam - pa jbt klubovi nemaju nikakvu zaštitu u ovim slučajevima?!Dođe ti igrač, košta 2-3 miliona i odluči da mu se ne sviđa i da će da radi neki goli minimum, i ne možeš mu ništa (bez isplaćivanja ugovora). Pa strašno.Ako bi se pojavili neki Kinezi..koji bi rekli "Nama ovaj valja za te pare, kao ime i broj sa drafta" da li mi gospodinu Parkeru mozemo da se zahvalimo recima "Druze, palis u Cingtao Redskinse, hvala na svemu, sisaj djoku i mrs". Ili mora i on da prihvati tu opciju ?
November 12, 2025Nov 12 On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minutaK. Džons 92-81 na terenu / 63-98 na klupi / razlika +46 (5 utakmica, 30 minuta u proseku)Pokuševski 89-76 / 80-89 / +23 (7u, 9mpg)Fernando 77-71 / 77-91 / +21 (4u, 17mpg)Vašington 86-83 / 77-89 / +15 (10u, 21mpg)Braun 84-86 / 77-86 / +7 (10u, 29mpg)T. Džons 81-84 / 83-88 / +2 (10u, 25mpg)Parker 86-89 / 81-85 / +0 (8u, 22mpg)Marinković 81-87 / 86-88 / -4 (8u, 19mpg)Osetkovski 82-94 / 83-82 / -13 (9u, 16mpg)Milton 68-80 / 93-84 / -21 (5u, 21mpg)Bonga 79-89 / 89-78 / -22 (10u, 27mpg)Lakić 71-102 / 85-89 / -27 (5u, 9mpg)Parker u poslednje tri utakmice (EL+ABA - Hapoel, Dubai, Monako)70-120 na parketu za 52 minuta, prosek na 40 minuta 54-93175-154 na klupi za 68 minuta, prosek na 40 minuta 102-90
November 12, 2025Nov 12 @Midžeta posle utakmiceZnam, znam, 7 dana na `lebu i vodi i u molitvi.Malo je, oce Makarije.Nemojmo precerivati.
November 12, 2025Nov 12 19 minutes ago, SNARC said:Ako bi se pojavili neki Kinezi..koji bi rekli "Nama ovaj valja za te pare, kao ime i broj sa drafta" da li mi gospodinu Parkeru mozemo da se zahvalimo recima "Druze, palis u Cingtao Redskinse, hvala na svemu, sisaj djoku i mrs".Ili mora i on da prihvati tu opciju ?Mora i on da prihvati.
November 12, 2025Nov 12 ovo kako je napisano, ko oni vicevi od pre 50 godina.......menjam havarisanog Tristaća za polovnog Fiću......šifra govno za govnopričao je skoro Nemanja Rujević u nekom podcastu da AI generiše valjda više od 50% medijskog sadržaja, a da je tandencija da će da bude još grđebilo bi zabavno kad bi AI počela da uzima u obzir i formume, pa da recimo formuliše vest Mangulica napušta Partizan, a stiže ćorak drogiranog Grka
November 12, 2025Nov 12 10 hours ago, Ted said:mnogo više brine, bar kako se meni čini, da sada isplivavaju stvari o igraču koje su morale biti poznate upućenima (ne meni ili nekom random navijaču), a koje dovode u pitanje opravdanost rizikovanja u konkretnom slučaju. za iste pare si verovatno mogao da dovedeš dva neka šljakera, čije ime ne zvuči, ali koji bi imali nekakav realan doprinos u igri, recimo u fazi odbranekakve su prirode ti infoi?o parkeru se sigurno sve zna, bilo iz nba ili iz dve sezone u barci.u barci je bio jedan od top2-3 napadača na svojoj poziciji u euroleague, tako da napamet imam utisak da su te informacije koje isplivavaju, klasičan vučićevski modus operandi, gde ocrniš nekoga jer si na neki način omanuo. da li u komunikaciji, da li u proceni, da li u onome što tražiš da uradi.sve je jasno oko željkovog statusa u evropskim okvirima a kamo u partizanu ali je zanimljivo da se kod njega ne pominje uloženi novac vs učinak (valjda zato što tvrdi da nema ugovor), dok se za igrače uvek meri koliko je dato i šta treba da pruže na osnovu toga, kao da se isključivo oni pitaju šta će i kako odigrati.možda je jabari najveće đubre & prevara od čoveka & igrača ali treba biti otvoren za više od jednog ugla gledanja na problem.