November 12, 2025Nov 12 1 hour ago, uini said:šta dobijate time što ne igra vanja?Ništa.Što je jednako njegovom učinku i kada igra.
November 12, 2025Nov 12 genijalni Poku pa jbt. nama u grbu treba da bude slika protivničkog igrača koji stoji sam kao duh na trojci
November 12, 2025Nov 12 Popular Post 52 minutes ago, garmonbozia said:Poku 😂Pa zato je mašio ovaj, mora da je umro od smeha. Urokljivi Poku
November 12, 2025Nov 12 Popular Post Inace kako cujem Jabari je ostao da igra iako je vec saznao za smrtni slucaj u porodici, stoga bih onom novinaru koji ga je posle utakmice saleteo sa tvrdnjom da je trejdovan za Shortsa porucio da jede ladna gomna
November 12, 2025Nov 12 17 hours ago, Midžeta said:Rada ima round 2 pitanje, pasivna agresija je na maximumuOsetkosvski i Mika ima da se naigraju protiv Asvela@Moonwalker moraš da se ukljucis u petakProvocirala Zeljka sa ovom dvojicom da li su zdravi, ali je potpitanje - Pa sto onda koji moj ne igraju ako su zdravi? je izostalo.
November 12, 2025Nov 12 Ja poslao devojci sliku, ona kaže prvo što je videla je kako je glava ispala iz koša 😂
November 12, 2025Nov 12 2 hours ago, Valk said: e jebi se Nedo, kud promaši ovoDeo mene je hteo da vidi to jer bi bilo samoubistava
November 12, 2025Nov 12 2 hours ago, Valk said: e jebi se Nedo, kud promaši ovohiljadu i jedan put da se ponovi fora, uvek će biti kopijajbg