Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 hours ago, az67 said:

On court/off court u Evroligi, prosek na 40 minuta

K. Džons 92-81 na terenu / 63-98 na klupi / razlika +46 (5 utakmica, 30 minuta u proseku)

Pokuševski 89-76 / 80-89 / +23 (7u, 9mpg)

Fernando 77-71 / 77-91 / +21 (4u, 17mpg)

Vašington 86-83 / 77-89 / +15 (10u, 21mpg)

Braun 84-86 / 77-86 / +7 (10u, 29mpg)

T. Džons 81-84 / 83-88 / +2 (10u, 25mpg)

Parker 86-89 / 81-85 / +0 (8u, 22mpg)

Marinković 81-87 / 86-88 / -4 (8u, 19mpg)

Osetkovski 82-94 / 83-82 / -13 (9u, 16mpg)

Milton 68-80 / 93-84 / -21 (5u, 21mpg)

Bonga 79-89 / 89-78 / -22 (10u, 27mpg)

Lakić 71-102 / 85-89 / -27 (5u, 9mpg)

Parker u poslednje tri utakmice (EL+ABA - Hapoel, Dubai, Monako)

70-120 na parketu za 52 minuta, prosek na 40 minuta 54-93

175-154 na klupi za 68 minuta, prosek na 40 minuta 102-90

Lakic manje vise ni ne igra EL pa ni nema neki uticaj, ali koliko su losi Bonga i Milton, to je strasno. A i Dylan isto..

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Lakic manje vise ni ne igra EL pa ni nema neki uticaj, ali koliko su losi Bonga i Milton, to je strasno. A i Dylan isto..

S druge strane, ja uopšte nemam taj osećaj za Bongu, minus promašeni zicer od sinoć i tu i tamo neki glup potez kakve imaju svi.

Meni bonga deluje istroseno sto je i bilo ocekivano posto igra bez pauze. Zato gresi vise nego ranije i cini se da ima nesto manje energije

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

ali koliko su losi Bonga i Milton, to je strasno. A i Dylan isto..

još ovo da dodam u vezi sa prethodnim upisom:

kad god sam gledao osetkowskog, imao sam utisak da je izuzetno pametan, koristan i taktički-tehnički obučen igrač. kao neki davidovac na steroidima. to što ne može da odigra dobru odbranu, nije nešto što je iznenađenje, čak i za parcijalne gledaoce basketa, kakav sam ja.

leonid šejka milton je lik koji je mogao da vozi loš nba tim do nekih pobeda, daklem, sa svim manama i vrlinama, takođe skautiran lik do milimetra, zajdno i sa gorepomenutim džabarijem.

e sad, zašto se tim slaže kao na fantazi rosteru, pa imaš tri ili 7 igrača, koji imaju poznate probleme u defanzivi a tri od tih sedam zahtevaju ključ tj loptu u rukama da bi iskazali svoje vrline u napadu, dok ostalima treba plej starog kova (koga niste imali do dolaska kalatesa), je prilično pitanje za željka i front ofis.

vi zapravo igrate i bolje nego što uspostavljeni kontekst diktira, pošto je željko realno majstor a igrači se realno većinski bore i trude.

7 minutes ago, uini said:

kakve su prirode ti infoi?

o parkeru se sigurno sve zna, bilo iz nba ili iz dve sezone u barci.

u barci je bio jedan od top2-3 napadača na svojoj poziciji u euroleague, tako da napamet imam utisak da su te informacije koje isplivavaju, klasičan vučićevski modus operandi, gde ocrniš nekoga jer si na neki način omanuo. da li u komunikaciji, da li u proceni, da li u onome što tražiš da uradi.

sve je jasno oko željkovog statusa u evropskim okvirima a kamo u partizanu ali je zanimljivo da se kod njega ne pominje uloženi novac vs učinak (valjda zato što tvrdi da nema ugovor), dok se za igrače uvek meri koliko je dato i šta treba da pruže na osnovu toga, kao da se isključivo oni pitaju šta će i kako odigrati.

možda je jabari najveće đubre & prevara od čoveka & igrača ali treba biti otvoren za više od jednog ugla gledanja na problem.

nisam ja rekao da je đubre, nemam pojma kakav je čovek

očigledno je da deluje nesnađeno i nezainteresovano. što mi je malo čudno za igrača sa takvim iskustvom. priča se i o nekom višku kilograma, ne znam dal je to istina. mislim u odnosu na period u Barci. pre dolaska sigurno su obavljeni razgovori, razmenjena mišljenja, definisana neka očekivanja, predočen nekakav plan i uloga, sve strandardno i normalno. nije čovek prinudno došao ovde ili deportovan u Srbiju

nešto ne funkcioniše očito, dal je do igrača ili kluba, ja ne znam. ili je obostrano

valjda je jasno iz mog upisa da nisam referisao na tvoj upis kada sam napisao možda je đubre kao čovek & igrač

taj nki višak kilograma je vidljiv i dešava se mnogim zvezdama i u el i u nba u određenom delu sezone, pogotovo na početku.

mislio sam da ima nešto sa više začina od toga

15 minutes ago, ZokiAsov said:

Meni bonga deluje istroseno

Godine, jbg

šta to dvejn može a parker jok. to, i mnoga druga pitanja,

Just now, uini said:

šta to dvejn može a parker jok. to, i mnoga druga pitanja,

da dadne koš.

image.png
image.png

Jova

6 minutes ago, garmonbozia said:

da dadne koš.

nista, terajte ga onda.

• Popular Post
5 hours ago, April said:

Parker ne može biti univerzalni izgovor, postoji tu i trener koji sedi i blene dok mu tim klizi od +20 do +8, da bi se onda setio da ima tajmaut.

Da budemo pošteni, uzeo je TO i na +14 , pa opet na +8. Vratio sam da pogledam tih par minuta...
Posle Bongine trojke za +20, imamo samo jedan faul, 7:15 do kraja.

Bonga je primarni defanzivac na Džejmsu, stoji daleko, Džejms hvata zalet i završava uz faul Fernanda, pogađa dodatno +17
Ne koristiimo sledeći napad, Wash 1 na 1 protiv Nedovića promašuje mid range na isteku napada
Opet se Džejms zaleće, dobija rani blok na svojoj polovini, Sterling ni blizu da preuzme, faul Fernanda za 2 bacanja + tehnička Fernanda +14. TO

Dakle, u situaciji gde imamo 1 faul u četvrtini, dozvoljavamo dva prodora Džejmsu do koša i seriju 6:0. Možda ni za njega nismo čuli ko za ovog Tarpija.

Prvi napad posle TO, što bi rekli u tenisu, neiznuđena greška, nešto lošiji pas Sterlinga, Parker se nešto nije iscimao da uhvati.
U odbrani napokon neka reakcija, neki deflection i iz auta Nedović ostaje sam, na sreću promašuje.
Naš sledeći napad, Wash 1 n1 1 sa Nedovićem, otvoren mid-range, promašuje.
Opet se sporo i lenjo vraćamo u odbranu, još uvekl nismo u bonusu, ali dopuštamo lagane poene iz tranzicije, asistencija Džejmsa za Nedovića. +12
Sterling iz 1 na 1 šutira preko ruke za 3, ofanzivni skok, pa Sterling opet promašuje iz nešto bolje situacije, pa novi ofanzivni skok, ali Tajrik nonšalantno drži loptu jednom rukom, Nedivić mu izbija... Tajrik se sporo vraća, ostaje na Džejmsu i pravi poslednji mali faul.
Iz pika Nedovića i Hejsa, Sterling krenuo da pomogne pa se predomislio, još jedan lagan koš na obruču. +10
Wash gubi loptu od Nedovića iz igre 1 na1, opet kontra, Tarpi završava. +8. Drugi TO

Izolacija za Parkera, šut iz okreta, opet se sporo vraćamo, Džejms asistencija, Tarpi na obruču. +6
Faul u napadu Tajrika kod postavljanja blokade.
ISO za Mirotića protiv Pokua, promašaj Tarpi skače, povratna za Nedovića za 3, samo +3
Poku propušta šut za 3, iz prodora ne pogađa obruč, ističe napad.
Pik Džejma i Mirotića, switch, Bonga udvaja Džejmsa, Mirotić ostaje sam, Sterling rotira, ekstra pas, Tarpi za 3, nerešeno.
Kalates posle pika ostaje sam kao duh, promašuje za 3, opet se sporo vraćamo, Hejs ostaje sam, dobija asistenciju od Džejmsa, peti faul Tajrika koji je kasnio. -2 nakon +20.

Mogu da razumem da u napadu promašimo otvoren šut, pa i izgubljene lopte se dešavaju, ali da onako nonšalantno dozvolimo 22 poena za 5 minuta, većinom lakih poena na obruču iz tranzicije, što smo celu utakmicu pre toga odlično branili, stvarno neshvatljivo. Bonga, Sterling, Tajrik, ugasli se defanzivno na +20 i ne može se reći da je zbog prevelike minutaže i umora, imali su Bonga 24, Sterling 20 i Tajrik 24 minuta, Parkera neću ni da kometarišem.

Ode Parker u Ameriku. Ima smrtni slucaj u porodici..

13 hours ago, SNARC said:

I sa zdravim Karlikom..a bez Kalatesa..mi bismo izgubili ovo.

Najvece pojacanje tima ove sezone je definitivno on. Dilan na poziciji dva.

Plus 1.

Kao sto sam vec napisao, velemajstor EL kosarke i najbolje moguce pojacanje za ovu ekipu. Jos da se ne vraca Marinkovic i mozda ima neke sanse...