November 11, 2025Nov 11 Popular Post Parker ne sme sekund vise da odigra, pa makar sedeo doma u Americi. Vece smece od igraca u dresu Partizana nisam gledao. Ja ne mogu da verujem da ga je uopste uveo u drugom.
November 11, 2025Nov 11 Dan mrmota Armanija iz Beograda sa jakim domaćim terenom od 2021. godine. Džabulani je najgori odnos cena/kvalitet u celoj Evroligi. Bićemo valjda u Top 16.
November 11, 2025Nov 11 Jos mi zuji u usima jbtDolazi mi verenica u petak, rekao sam joj ako samo pomenem kosarku dok je tu da mi zavali samarcinu onu najjacu
November 11, 2025Nov 11 3 minutes ago, stajebrebilo said:rekoh ja, ovo drugačije ne može da se gledaTreba Rubinu da se piše, moraju za ove potrebe da uvedu dvolitru
November 11, 2025Nov 11 Just now, Кристофер Лумумбо said:Parker ne sme sekund vise da odigra, pa makar sedeo doma u Americi. Vece smece od igraca u dresu Partizana nisam gledao. Ja ne mogu da verujem da ga je uopste uveo u drugom.Bukvalno silent quiting. Neće da uzme najnormalnije šuteve ali uzima neke sulude piruete.U drugim vestima ovo je samo vraćanje univerzuma u normalu. U 99/100 slučajeva Klajburn je sa pola terena promašio sve, a MJ nas rešio bez problema u zadnjoj sekundi.
November 11, 2025Nov 11 Author Želimor deluje kao da mu je soul snatched I odma Rada da ga unisti AHAHAHAHHAHAHAH
November 11, 2025Nov 11 6 minutes ago, J-♣ said:ukratko samo 4/4, na 7 minuta do kraja imaš +20 pa u zadnja dva minuta spadnješ na -2, pa ti sudija sam uzme čelendž (mogu na zadnja 2min) i preinači u nesportsku, povedeš +2, pa promašiš za +4, pa na kraju preživiš promašaj Majkove trojke i Mirotine dvojkeovo može da se proda u Holividu kao scenario......samo da napišemo da je bilo finalemožemo malo i da za zabibirmo da su naši bili izmučeni bolešću i trovanjem hranom od strane protivnika, da su protivnici bili nikad jači tim u istoriji košarke, da je trener bio u životnoj bici sa godinama i da je pokušavao da ostane lucidan još jednu utakmicu, pa je imao pomračenje i otišao u neki stupor na plus 20, ali kad je postalo gusto Božijom voljom se vratila svest, neki navijač je završio u bolnici u toku tekme, na operacionom stolu je stalo srce, ali pošto je bio uključen tv u operacionoj sali baš na tom kanalu (jer kako drugačije), srce je čudesno proradilo kad je sviran kraj.......na kraju scena Željko drži trofej i viče......Ajjjjjjjdrieeeeeeennnnnn Edited November 11, 2025Nov 11 by Ted
November 11, 2025Nov 11 Author Aj se ne vidimo ponekad - znate kako to lepo deluje psihološkiIdu citati
November 11, 2025Nov 11 Parker, Milton i Bruno ukupno 42 minuta na terenu i 4 poenaala ga je Zoki opravio, svaka mu čast