Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Popular Post

Parker ne sme sekund vise da odigra, pa makar sedeo doma u Americi. Vece smece od igraca u dresu Partizana nisam gledao. Ja ne mogu da verujem da ga je uopste uveo u drugom.

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

6 minutes ago, napadaj said:

yrnMjR5.jpg

rekoh ja, ovo drugačije ne može da se gleda

Dan mrmota Armanija iz Beograda sa jakim domaćim terenom od 2021. godine. Džabulani je najgori odnos cena/kvalitet u celoj Evroligi. Bićemo valjda u Top 16.

Jos mi zuji u usima jbt

Dolazi mi verenica u petak, rekao sam joj ako samo pomenem kosarku dok je tu da mi zavali samarcinu onu najjacu

3 minutes ago, stajebrebilo said:

rekoh ja, ovo drugačije ne može da se gleda

Treba Rubinu da se piše, moraju za ove potrebe da uvedu dvolitru

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Parker ne sme sekund vise da odigra, pa makar sedeo doma u Americi. Vece smece od igraca u dresu Partizana nisam gledao. Ja ne mogu da verujem da ga je uopste uveo u drugom.

Bukvalno silent quiting. Neće da uzme najnormalnije šuteve ali uzima neke sulude piruete.

U drugim vestima ovo je samo vraćanje univerzuma u normalu. U 99/100 slučajeva Klajburn je sa pola terena promašio sve, a MJ nas rešio bez problema u zadnjoj sekundi.

• Author

Želimor deluje kao da mu je soul snatched

I odma Rada da ga unisti AHAHAHAHHAHAHAH

6 minutes ago, J- said:

ukratko samo 4/4, na 7 minuta do kraja imaš +20 pa u zadnja dva minuta spadnješ na -2, pa ti sudija sam uzme čelendž (mogu na zadnja 2min) i preinači u nesportsku, povedeš +2, pa promašiš za +4, pa na kraju preživiš promašaj Majkove trojke i Mirotine dvojke

ovo može da se proda u Holividu kao scenario......samo da napišemo da je bilo finale

možemo malo i da za zabibirmo da su naši bili izmučeni bolešću i trovanjem hranom od strane protivnika, da su protivnici bili nikad jači tim u istoriji košarke, da je trener bio u životnoj bici sa godinama i da je pokušavao da ostane lucidan još jednu utakmicu, pa je imao pomračenje i otišao u neki stupor na plus 20, ali kad je postalo gusto Božijom voljom se vratila svest, neki navijač je završio u bolnici u toku tekme, na operacionom stolu je stalo srce, ali pošto je bio uključen tv u operacionoj sali baš na tom kanalu (jer kako drugačije), srce je čudesno proradilo kad je sviran kraj.......na kraju scena Željko drži trofej i viče......Ajjjjjjjdrieeeeeeennnnnn

Edited by Ted

• Author

Ovo je neprijatno za gledanje, im so here for this

Happy Marie Kondo GIF by NETFLIX

• Author

Aj se ne vidimo ponekad - znate kako to lepo deluje psihološki

Idu citati

Pa sta kaze

Parker, Milton i Bruno ukupno 42 minuta na terenu i 4 poena

ala ga je Zoki opravio, svaka mu čast

• Author

Sta ste pričali sa Spanulisom na kraju?