November 11, 2025Nov 11 Poslali smo ponudu Makabiju da nam vrati povredjenog Lundberga, a mi njima poklanjamo Parkera
November 11, 2025Nov 11 Author Nema dileme da smo dobili zbog suta za 3 poenaImali smo sreće najiskrenije Majstor odozgo valjda uvek 50-50 deliKljučevi zveckaju
November 11, 2025Nov 11 Koji put već pominje da smo imali sreće ali ne pominje da do toga nije uopšte trebalo ni da dođe
November 11, 2025Nov 11 43 minutes ago, J-♣ said:Na konfi svi da ga dave pitanjem šta je hteo sa Dž na terenu, a na klupi imaš Oseta, pa i mlađanog Finca.edit: sad pogledah stat; Dž.P. za 13:49 na terenu, jedan skok i jedan faul napravio, 0 poena → index -3Gde vidis +/- statistiku?
November 11, 2025Nov 11 1 minute ago, Greek Freak said:Gde vidis +/- statistiku?https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/game-center/2025-26/partizan-mozzart-bet-belgrade-as-monaco/E2025/97/#box-score
November 11, 2025Nov 11 Author Rada ima round 2 pitanje, pasivna agresija je na maximumuOsetkosvski i Mika ima da se naigraju protiv Asvela @Moonwalker moraš da se ukljucis u petak
November 11, 2025Nov 11 27 minutes ago, Midžeta said:Mrzim sebe toliko trenutno da sam.na ivici da idem da vidim sta na ovo kaze Žex Pantic"Bruno, mars u Angolu debilcino" Posle toga sam batalio
November 11, 2025Nov 11 Author Just now, MiddleClass said:"Bruno, mars u Angolu debilcino"Posle toga sam batalio Hesuse Ja sam odustala kad sam videla onu majicu koju je obukao, preuzasno je, krv iz ociju
November 11, 2025Nov 11 56 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kao da sam odgledao neki trash horor.Ipak, čestitkeČestitke na čemu?
November 11, 2025Nov 11 2 minutes ago, Greek Freak said:Gde vidis +/- statistiku?na sajtu evroligeu međuvremenu ispravljali, pa DŽ.P. nisu zabeležili izgubljenu loptu kad mu je sa ruke skliznula u aut, tj. pripisali to Sterlingu koji mu dodavao Edited November 11, 2025Nov 11 by J-♣
November 11, 2025Nov 11 Just now, J-♣ said:na sajtu evroligeali nema te +/- , već samo PIR, u međuvremenu ispravljali, pa DŽ.P. ima PIR -2, iako mu nisu zabeležili izgubljenu loptu kad mu je sa ruke skliznula u aut, tj. pripisali to Sterlingu koji mu dodavaoMa ja sam zabagovao nesto... mislio sam da pises o +/-, a pisao si o indexu. U tom trenutku je u EL boxscore sa linka +/- kolona bila prazna, ali su posle i to prikazali. Hvala u svakom slucaju.
November 11, 2025Nov 11 2 minutes ago, J-♣ said:na sajtu evroligeu međuvremenu ispravljali, pa DŽ.P. nisu zabeležili izgubljenu loptu kad mu je sa ruke skliznula u aut, tj. pripisali to Sterlingu koji mu dodavaoTo mu je verovatno najmanje sporan potez.