November 11, 2025Nov 11 5 minutes ago, steins said:Meni liči da ovde treba da se menja trener.Apsolutno. Jednostavno ne ide. Ne treba ovo ni njemu ni timu. Ovo je zločin koji traje 3 godine... za sve uključene
November 11, 2025Nov 11 Treba se nekako dogovoriti sa Parkerom još večeras. Naći mu neki tim u Kini ili gde već želi da ide.
November 11, 2025Nov 11 Besniji sam ovako nego da smo izgubiliOvo stvarno nema smisla, moja ekipa veterana da se skupi bi odigrala smislenije od ove nase poslednje cetvrtineZeljko nema puno kontrole u ovakvim situacijama nazalost, kada igraci na terenu pocnu upadati, i upadnu u kanal. To je sad pitanje samo verovatnoce i samog kanala. Na stranu sto bi trener morao biti odgovoran da ekipa uopste i ne dolazi u ovakve situacije, iz utakmice u utakmicu.Vraca li se Karaicic?Ne znam, ne smem da kazem sta mislim.
November 11, 2025Nov 11 1 minute ago, Kreator said:Treba se nekako dogovoriti sa Parkerom još večeras. Naći mu neki tim u Kini ili gde već želi da ide.Menjati ga za Farida na keca 🤭
November 11, 2025Nov 11 Bolje da smo pobedili sa vecom razlikom zbog potencijlanog medjusobnog skora Edited November 11, 2025Nov 11 by shimpu
November 11, 2025Nov 11 1 minute ago, Midžeta said:Ova sa Arene uvek eye-fuckuje Tajrika "ova sa arene" ima ime, šovinisto
November 11, 2025Nov 11 Just now, Midžeta said:Ova sa Arene uvek eye-fuckuje Tajrika Moze li ovde iskljucivo o kosarci? Samo da kazem da mi se jako svidja novinarka
November 11, 2025Nov 11 pa leb ti jebem šta sam ja propustio......izgleda da sam iz nehata produžio sebi život za godinu dana
November 11, 2025Nov 11 Nismo zaslužili na kraju ovo da dobijemo, razumem da je igračima samopouzdanje u kanalu ali dozvoljavati iz utakmice u utakmicu ovakve raspade je totalni wtf