November 11, 2025Nov 11 Just now, *edited by mod said:To mu je verovatno najmanje sporan potez.otprilike tako,mene najviše zabrinuo DŽ.P. kad je odbranom praktično "razigravao" Mirotu, posle Mirota i preko Pokuša dao nekoliko daljinskih
November 11, 2025Nov 11 zaključali smo odbranom jedan od najboljih timova evrolige, spustili ih na 76 poena(dali su 36 više makabiju)biće ovo rapaodija kad legde sve
November 11, 2025Nov 11 Čitava utakmica je bila suluda od početka do kraja. Prvo 17:5 naša serija, pa onda i oni odgovaraju sličnom serijom. U 2/4 tvrdo, promašuju zicere i jedni i drugi, i kao jake odbrane, a u poslednji minut oba tima ulaze sa po dva faula. I sudije upale u hekljuš mod. I onda nakon doktorske 3/4 u poslednjoj gledamo ovo o čemu svi pričate u 4/4.Grebić kao pokušava da razigra Parkera ne bi li izvukao nešto od njega u narednom periodu, mada svi vidimo da od toga nema ništa.
November 11, 2025Nov 11 6 minutes ago, bios said:Grebić kao pokušava da razigra Parkera ne bi li izvukao nešto od njega u narednom periodu, mada svi vidimo da od toga nema ništa.jbg, šta je tačno druga opcija, da ti 2.5M sedi na klupi? I Ifeta je tako pokušavao da vrati u život, to mu je posao.Dosta je zabrinjavajuće ako je Parker stvarno u fazonu da mu se ide iz Beograda, ali isto tako bi da se ne odrekne ugovora.
November 11, 2025Nov 11 1 minute ago, goofs said:jbg, šta je tačno druga opcija, da ti 2.5M sedi na klupi? I Ifeta je tako pokušavao da vrati u život, to mu je posao.Dosta je zabrinjavajuće ako je Parker stvarno u fazonu da mu se ide iz Beograda, ali isto tako bi da se ne odrekne ugovora.Ponavljam se ali Ife se vidljivo trudio. Čak i kada nije išao napad peglao je fino odbranu. Pri tom i dalje nisam mislio da ga treba vraćati. Ovo je sramno stvarno. Ako postoji klub koji ga hoće i da preuzme platu, ne bi ga zadržavao.
November 11, 2025Nov 11 Jeste, slažem se da grozomorno izgleda na terenu, samo napominjem da mu hlađenje nije opcija. Ako je sve to istina, neshvatljiv kiks Žoca i Zokija, stvarno. Ajde kao iznenadio ih Kaminski, igrao u NBA pa se ispostavilo spor za EL...ovaj je tu već dve godine, imao si da ga gledaš na cirka 80 utakmica, u takmičenju koje treba da ti igra.
November 11, 2025Nov 11 U pravu je izgleda @*edited by mod da je cetvrta nova treca cetvrtina. Ali nema veze poku je veceras postao muskarac, niko mu nista nije mogao. Vazna pobeda, sad sa malo manje stresa ako moze tuci lionce. Ako ne nek ide pritisak na 200 samo nek dobijemo
November 11, 2025Nov 11 8 minutes ago, goofs said:jbg, šta je tačno druga opcija, da ti 2.5M sedi na klupi? I Ifeta je tako pokušavao da vrati u život, to mu je posao.Dosta je zabrinjavajuće ako je Parker stvarno u fazonu da mu se ide iz Beograda, ali isto tako bi da se ne odrekne ugovora.jbg. u modernom sportu nije neuobičajena situacija da se gomila para ulupa u igrača koji se ispostavi kao težak promašj. iz raznih razloga. i to para u odnosu na koje 2.5M deluje kao kusur. dobro, to je u fudbalu uglavnom, ali princip je istimnogo više brine, bar kako se meni čini, da sada isplivavaju stvari o igraču koje su morale biti poznate upućenima (ne meni ili nekom random navijaču), a koje dovode u pitanje opravdanost rizikovanja u konkretnom slučaju. za iste pare si verovatno mogao da dovedeš dva neka šljakera, čije ime ne zvuči, ali koji bi imali nekakav realan doprinos u igri, recimo u fazi odbranemeni ne pije vodu priča kako igrača nema. pa svi su dovodili igrače na raznim pozicijama i popunjavali roster, dok smo mi duvali u zurle četiri meseca, pa navrat nanos dovodili Fernanda jer se ispostavilo da mitsko biće koje čekamo ne postoji, a mitsko biće koja smo doveli je u stanju da bi teško i za Rabotnički igrao trenutno. a daleko od toga da smo klub sa najmanjim budžetom u ligi. iskreno, mene kkp podseća na priču o onim likovima koji se mnogo prave pametni, pa na kraju ispadnu najgluplji
November 11, 2025Nov 11 Imamo četiri četvorke. Sedenje Osetkovskog je glupost, ako crni mormon ne može ama baš ništa da isporuči. Odmah bih ga zapakovao za Kratkog u zelenom dresu. Barem bi do povratka Karlika moglo da funkcioniše, samo ne znam na šta bi ličila besomučna preuzimanja. Taman bi i Dujan manje lopti gubio glumeći pleja. Fernando je skroz korektan odbrambeno, šteta što je u napadu cepanica. +- su mi potvrdili očinji vid, Poku i Fernando su večeras bili najbolji.
November 11, 2025Nov 11 A meni Fernando ne deluje kao cepanica u napadu. Centarska tehnika iznadprosečna, jedino mentalno kao da mu treba koncentracije, poput Lesora.
November 11, 2025Nov 11 39 minutes ago, goofs said:jbg, šta je tačno druga opcija, da ti 2.5M sedi na klupi? I Ifeta je tako pokušavao da vrati u život, to mu je posao.Dosta je zabrinjavajuće ako je Parker stvarno u fazonu da mu se ide iz Beograda, ali isto tako bi da se ne odrekne ugovora.Druga opcija je da mu Zeljko da tih 2.5 miliona i kaze "majstore a sad adio".
November 11, 2025Nov 11 Jbte pa ovaj Džabulani ladno nije ustajao na tajmautima... Tihi štrajk fazon... Koliko sam promašio u proceni lika jbte.
November 11, 2025Nov 11 Danas razmišljam na kraju treće, ovo će biti dan kada konačno rutinski dobijamo jednu utakmicu. Kao sad svi očekuju da nas stignu, ali danas je taj dan...🤪Biće dobar dzabari, opustite se. Vodili smo 20 razlike protiv jako jako dobrog tima, valjda ima nešto dobro tu.
November 11, 2025Nov 11 21 minutes ago, Ted said:jbg. u modernom sportu nije neuobičajena situacija da se gomila para ulupa u igrača koji se ispostavi kao težak promašj. iz raznih razloga. i to para u odnosu na koje 2.5M deluje kao kusur. dobro, to je u fudbalu uglavnom, ali princip je istimnogo više brine, bar kako se meni čini, da sada isplivavaju stvari o igraču koje su morale biti poznate upućenima (ne meni ili nekom random navijaču), a koje dovode u pitanje opravdanost rizikovanja u konkretnom slučaju. za iste pare si verovatno mogao da dovedeš dva neka šljakera, čije ime ne zvuči, ali koji bi imali nekakav realan doprinos u igri, recimo u fazi odbraneNe znam sta to sada isplivava o Parkeru, ali mi uopste nismo trebali da dovodimo igraca jer smo ga imali. Osim sto kod nas Mike uglavnom nije izgledao dobro (s izuzetkom nekoliko utakmica gde je bio ok), pa nikome nije izgledalo kao problem sto igraca sa prosekom od 4 poena i losim sutem za 3, menjas za igraca koji prosecno ima 13-14 poena uz dobar sut za 3. A sada Mike kida u Bajernu, a Parker se raspada kod nas.