Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Pa potkast je pobogu, ne može da prećuti da najveće pojačanje i najskuplji igrač ne igra ili da ponudi svoje viđenje zašto slabo igra.

Ovi naši potkasteri čak i nepodnošljivo rezervisano stoje u odnosu na večite.

Nije Edin pajac poput Tegija i Anđusa, ima kredibilitet da nagađa neke stvari, nije to ništa strašno.

Valjda će proći paranoja od talasa hejta koju su Vujošević i Čović posejali, gde ne sme ništa loše da se kaže o klubu.

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

I Dzabari ume da zabari

IMG-0a44e5a1922e9342ef55a498058d3d14-V.jpg

Ova priča oko trejda za TJ baš nikako nema smisla. Da je to bila opcija verovatno ne bi sada gledali Kalatesa. A ako igde van Partizana Željko može da dobije čistu informaciju oko statusa igrača onda je to u PAO.

I na kraju krajeva sigurno je da bi nama TJ radio posao i uz Kalatesa, ali koji će moj Parker da radi u PAO?

I šta ćemo mi da radimo bez 4ke celu sezonu.

48 minutes ago, *edited by mod said:

Ova priča oko trejda za TJ baš nikako nema smisla. Da je to bila opcija verovatno ne bi sada gledali Kalatesa. A ako igde van Partizana Željko može da dobije čistu informaciju oko statusa igrača onda je to u PAO.

I na kraju krajeva sigurno je da bi nama TJ radio posao i uz Kalatesa, ali koji će moj Parker da radi u PAO?

TJ je igrač kod koga najviše igra faktor optimal environment-a. Uopšte ne čudi da se ne snalazi u PAO, sumnjam da bi i u Partizanu bio mnogo bolji.

Mislim da je Pariz jedini tim koji od njega pravi elitnog EL igrača, ima još par u kojima bi bio dobar (Makabi), ostalo mi je baš sumnjivo.

Zvezda ga je uništila. Bukvalno olakšanje doživiš kada uđe.

Naravno, moguće da Partizan ne može da dovede nikog boljeg, pa onda ima smisla.

50 minutes ago, kralj said:

Pa potkast je pobogu, ne može da prećuti da najveće pojačanje i najskuplji igrač ne igra ili da ponudi svoje viđenje zašto slabo igra.

Ovi naši potkasteri čak i nepodnošljivo rezervisano stoje u odnosu na večite.

Nije Edin pajac poput Tegija i Anđusa, ima kredibilitet da nagađa neke stvari, nije to ništa strašno.

Valjda će proći paranoja od talasa hejta koju su Vujošević i Čović posejali, gde ne sme ništa loše da se kaže o klubu.

Niko ni ne kaze da ne sme da prokomentarise partije igraca, ali nije njegov posao da nagadja, simple as that. Nebitno da li je podcast ili neki drugi format. Zamislimo da je uzeo da kritikuje Zvezdu kako nisu tu cista posla sa objavama o povredama igraca i da ne moze da bude day-do-day, a ono prodje 10 dana a igrac nije zaigrao. I onda da se to brani pod geslom "otisao Covic valjda moze da se kaze nesto lose o klubu".

11 minutes ago, kralj said:

TJ je igrač kod koga najviše igra faktor optimal environment-a. Uopšte ne čudi da se ne snalazi u PAO, sumnjam da bi i u Partizanu bio mnogo bolji.

Mislim da je Pariz jedini tim koji od njega pravi elitnog EL igrača, ima još par u kojima bi bio dobar (Makabi), ostalo mi je baš sumnjivo.

Zvezda ga je uništila. Bukvalno olakšanje doživiš kada uđe.

Naravno, moguće da Partizan ne može da dovede nikog boljeg, pa onda ima smisla.

i on i hifi traze ultra brzu kosarku: pariz, donekle baskonija i valensija, toeto.

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Niko ni ne kaze da ne sme da prokomentarise partije igraca, ali nije njegov posao da nagadja, simple as that. Nebitno da li je podcast ili neki drugi format. Zamislimo da je uzeo da kritikuje Zvezdu kako nisu tu cista posla sa objavama o povredama igraca i da ne moze da bude day-do-day, a ono prodje 10 dana a igrac nije zaigrao. I onda da se to brani pod geslom "otisao Covic valjda moze da se kaze nesto lose o klubu".

Ma daj, totalno ti je promašeno poređenje, pričali su posle ABA lige da su u Zvezdi očigledno narušeni odnosi. Ne oni, nego svi. O KLS da ne govorim.

Ovo sa povredama je naprosto glupost. Da otvori pitanje stručnosti u stafu zbog koje ima ovoliko povreda, bilo bi legitimno, ovo sa klubom koji laže je budalaština koju može da zagrize samo neko ko mimo kluba nije pročitao košarkašku vest. Edin zna bolje od toga, ali se slažem i da on uvija kada je reč o večitima.

Možda i grešim, meni deluje da novinari i ovi konsultanti imaju apsolutnu autocenzuru kada govore o večitima, a rekao bih da ima veze sa time što je Vujošević uletao uživo u program zbog banalne kritike i Čović koji je na isti način postrojavao Plavšića zbog kritičkog teksta.

5 minutes ago, uini said:

i on i hifi traze ultra brzu kosarku: pariz, donekle baskonija i valensija, toeto.

Makabi, Baskonija, prošlogodišnji Bajern ili Asvel. Sa Maledonom bi bio ludnica.

Nisam gledao Valensiju.

Ne valja ti post, nisi pomenuo Vujosevica i izjednačio ga sa Covicem. Povedi računa o svojim obavezama

Partizan dočekuje Monako u sklopu 10. kola Evrolige, odnosno u jednoj od dve utakmice elitnog kontinentalnog takmičenja ove sedmice, a Željko Obradović naveo je ko sigurno neće biti spreman za taj meč.

Obradović je najavio da će Arijan Lakić, koji je dan pred utakmicu protiv „kneževa“ dobio udarac u rame morati da miruje iako povreda nije ozbiljna, dok kapiten Vanja Marinković ne trenira.

Protiv Olimpijakosa su za Partizan, prvi put u istoriji, igrali isključivo igrači iz inostranstva. Tu se nameće prosto pitanje – šta je sa Aleksejem Pokuševskim?

„Pokuševski – isključivo vodim računa o interesu tima i moja je procena koliko će ko da igra. Igra dobro, ponaša se dobro, igraće kao i svi ostali“, najavio je Obradović.

A kad je reč o Kalatesu…

„Uvek je problem kada dođe igrač u sred sezone. Ipak, lakše je jer se poznajemo – razume igru i ima košarkašku inteligenciju. S njim pričam dosta. Ako vam dođe igrač u sred sezone i mora da igra više od 30 minuta, onda zamislite koliko je teško.“

A o momcima koji su grešili u Grčkoj, odnosno Duejnu Vašingtonu, Sterlingu Braunu i Šejku Miltonu

„Milton je veoma inteligentan i maksimalno mu verujem. Bruna koristimo na pozicijama četiri i pet i teško je da sve zapamti. Kad je on na parketu pokušavam da pojednostavim igru“, podvukao je Obradović.

Bilo je reči i o Džabariju Parkeru

„Postoje ljudi koji su sposobni da objasne neke stvari. Jedna od stvari je upravo to – društvene mreže i tehnološka era. Da je to izuzetno pogubno za svakog čoveka. A onda zamislite za igrača koji razmišlja o tome. Mene to ne zanima i pokušavam da se isključim iz toga“, počeo je Obradović odgovor na pitanje našeg kolege Marka Vlahovića, pa zaključio:

„Kad bih se bavio time, imalo bi negativan uticaj na moj posao. Informacije koje mi trebaju nalazim na drugi način. Na sajtove i mreže ne mogu i ne želim da utičem. Imate mišljenja koji će da kažu sve najbolje i sve najgore za Parkera. On je igrač koji daje sve od sebe na treningu. Da li je mogao bolje za tim, mislim da jeste.“

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/partizan-monako-ko-ne-igra-evroliga-euroleague-2025-26/

Nemojte nagađati o tome gde će Džabulani, pošto neće niđe. Dobro je da ga je Željko uzjahao maksimalno. Preživeće i biće ok.

9 minutes ago, smooth.Op said:

Nemojte nagađati o tome gde će Džabulani, pošto neće niđe. Dobro je da ga je Željko uzjahao maksimalno. Preživeće i biće ok.

upravo u tome je i najveci "problem" sa parkerom, tj. ocekivanja vecine navijaca vezanih za doticnog - on je sada upravo to - "ok igrac". i nista vise. i to mu je izgleda oduvek i bio maksimum. (znamo uostalom slicnu, neslavno svrsenu jos jednu #2 draft pick pricu isto tako nekada velikog lokalnog potencijala...)

ono sto je neshvatljivo je kako je takav igrac, a posebno u stanju kojem smo svedoci u poslednjih par meseci, zavrsio kod nas i sa takvim ugovorom. ako iskljucimo menadzerske kombinacije i hronican nedostatak kvalitetnih igraca na trzistu, jedini preostali odgovor je nekompetentnost sportskog sektora, koji izgleda dovodi igrace pre na osnovu hajlajta do bilo kakvim ozbiljnijim skauting radom.

• Popular Post

IMG_0156.jpeg

ne znam, moglo je oštrije, tipa da “ne možemo da garantujemo bezbednost ukoliko…”

40 minutes ago, Nebojsa said:

- on je sada upravo to - "ok igrac". i nista vise. i to mu je izgleda oduvek i bio maksimum.

nisam gledao previše utakmica barce u protekle dve sezone ali sam gledao sigurno preko 10, uključujući i neke plejof serije i sl.

jabari je u tih 10+ tekmi na više od pola bio među najboljima na parketu ili najbolji. na ostalima je bio makar dobar.

ispade sad da je lik neki osvedočeni nemač pojma a ne jedanod najboljih igrača na svojoj poziciji u evropi.

nije krenulo dobro ali nije ni partizan igrao sjajno do pre nedelju dana, tako da, videćemo.