Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

19 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ali koliko su licemerna ova PR zahvaljivanja igracu koga si oterao..

korporativni novogovor

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ali koliko su licemerna ova PR zahvaljivanja igracu koga si oterao..

Kako li ce tek da izgleda objava kad oteramo trenera. rolleyes

1 minute ago, Choda said:

Kako li ce tek da izgleda objava kad oteramo trenera. rolleyes

da se ne lazemo, ne mozete da oterate zeljka, osim sto ne treba. znam da se partizan & zvezda uzasno loze na to "niko nije iznad / veci od kluba" ali zeljko jeste i iznad i veci.

2 hours ago, uini said:

ali zeljko jeste i iznad i veci.

Vučić govna da jede

pa da jede ali nema to veze sa zeljko kejsom. isto bi bilo i da je trump ili putin ili tadic ili dachic.

ako nekog treba da smenite, to je mocart sport, samo uveseljava zvezdase, ne radi nista dobro za partizan.

proglasi koji se izdaju za vesti i novinarske clanke su urnebesni, pogotovo kao thumbnails niz, kada nakon poraza partizana skrecu paznju na jadnog chanka ili kako su neki x partizanovci u svetu uspeli tog dana.

Sve ove zicere pa to bi i Miđi pogodila rolleyes

G5O3J8EX0AAmxZa?format=jpg&name=medium

Ovo je shot chart KKP. Ne znam da li sam ikada video toliko veliki balans levo/desno pozicija gde se uzimaju sutevi.

- Oba cornera za 3 po 26 pokusaja

- 45 stepeni za 3 55 i 53

- 45 stepeni midrange 19 i 20 pokusaja

- Baseline midrange 19 i 17 pokusaja

- Obruc levo i desno 130 i 121

Ovaj balans koja strana se napada je nemoguc bez striktno trenerskog upliva kako da se napada. Mislim da to bas nije realno tako da se igra, s obzirom da imas razlicite igrace, razlicitih profila i normalno je da se na nekoj strani vise setova vrti, da odredjeni igraci pre treba na levu ili desnu stranu da odigraju i sl.

https://x.com/MannyCalavera82/status/1987130492508909770

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

otišao baksuz, momentum koji okreće sezonu

violina

Daleko je Lundberg od dunstera kakvim ga ljudi nekad predstavljaju. Jednostavno, nije kliknuo, posle izgubio samopouzdanje i ostalo je istorija. Desavaju se i obrnute situacije, kao sto je Jago npr imao odlicnu prvu sezonu kod nas iz odredjenih razloga (pa se ljudi a i on sam zapalili da je bolji nego sto jeste ) a prosle i ove se vratio na fabricka podesavanja ( iz olaksavajuci faktor da ipak nije prosao pripreme sa timom ).

1 hour ago, Cash said:

Sve ove zicere pa to bi i Miđi pogodila rolleyes

V5YMh75.gif

Iffe je morao da igra dok ga ne prodamo, ovako je ispalo preglupo i ima da nas ošuri kada budemo igrali protiv Makabija.

17 hours ago, Nebojsa said:

Sve stoji, neki komentar na sudijske odluke u poslednjih 5 minuta? I dalje zastupas tezu da su u pitanju nenamerne greske?

Ne zastupam nikakvu tezu, sudije su nam bile najmanji problem sinoć.

uglavnom, porazi su sranje ali ono što sam video protiv barce i olyja u napadu, je prilično dobro.

odbrana i dalje škripi ali ništa se to ne bi primećivalo da su tekme dobijene, kao što su mogle biti.

bilo bi dobro da se jabari reintegriše. sinoć u prvom poluvremenu sam imao utisak da bi u onakvom napadačkom kontekstu, odnosno nivou napada, baš fino radio ono što najbolje zna: getting buckets.

2 hours ago, garmonbozia said:

Iffe je morao da igra dok ga ne prodamo, ovako je ispalo preglupo i ima da nas ošuri kada budemo igrali protiv Makabija.

hvala milom bogu da nije

to ne bih mogao da podnesem opet