November 8, 2025Nov 8 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ali koliko su licemerna ova PR zahvaljivanja igracu koga si oterao..korporativni novogovor
November 8, 2025Nov 8 22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ali koliko su licemerna ova PR zahvaljivanja igracu koga si oterao..Kako li ce tek da izgleda objava kad oteramo trenera.
November 8, 2025Nov 8 1 minute ago, Choda said:Kako li ce tek da izgleda objava kad oteramo trenera. da se ne lazemo, ne mozete da oterate zeljka, osim sto ne treba. znam da se partizan & zvezda uzasno loze na to "niko nije iznad / veci od kluba" ali zeljko jeste i iznad i veci.
November 8, 2025Nov 8 pa da jede ali nema to veze sa zeljko kejsom. isto bi bilo i da je trump ili putin ili tadic ili dachic.
November 8, 2025Nov 8 ako nekog treba da smenite, to je mocart sport, samo uveseljava zvezdase, ne radi nista dobro za partizan. proglasi koji se izdaju za vesti i novinarske clanke su urnebesni, pogotovo kao thumbnails niz, kada nakon poraza partizana skrecu paznju na jadnog chanka ili kako su neki x partizanovci u svetu uspeli tog dana.
November 8, 2025Nov 8 KK Zicerhttps://www.instagram.com/reel/DQxSdlLAOWc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f5275ad0-766e-4325-8b36-315aed61c62e
November 8, 2025Nov 8 Ovo je shot chart KKP. Ne znam da li sam ikada video toliko veliki balans levo/desno pozicija gde se uzimaju sutevi. - Oba cornera za 3 po 26 pokusaja - 45 stepeni za 3 55 i 53 - 45 stepeni midrange 19 i 20 pokusaja - Baseline midrange 19 i 17 pokusaja - Obruc levo i desno 130 i 121Ovaj balans koja strana se napada je nemoguc bez striktno trenerskog upliva kako da se napada. Mislim da to bas nije realno tako da se igra, s obzirom da imas razlicite igrace, razlicitih profila i normalno je da se na nekoj strani vise setova vrti, da odredjeni igraci pre treba na levu ili desnu stranu da odigraju i sl.https://x.com/MannyCalavera82/status/1987130492508909770
November 8, 2025Nov 8 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:otišao baksuz, momentum koji okreće sezonuDaleko je Lundberg od dunstera kakvim ga ljudi nekad predstavljaju. Jednostavno, nije kliknuo, posle izgubio samopouzdanje i ostalo je istorija. Desavaju se i obrnute situacije, kao sto je Jago npr imao odlicnu prvu sezonu kod nas iz odredjenih razloga (pa se ljudi a i on sam zapalili da je bolji nego sto jeste ) a prosle i ove se vratio na fabricka podesavanja ( iz olaksavajuci faktor da ipak nije prosao pripreme sa timom ).
November 8, 2025Nov 8 Iffe je morao da igra dok ga ne prodamo, ovako je ispalo preglupo i ima da nas ošuri kada budemo igrali protiv Makabija.
November 8, 2025Nov 8 17 hours ago, Nebojsa said:Sve stoji, neki komentar na sudijske odluke u poslednjih 5 minuta? I dalje zastupas tezu da su u pitanju nenamerne greske?Ne zastupam nikakvu tezu, sudije su nam bile najmanji problem sinoć.
November 8, 2025Nov 8 uglavnom, porazi su sranje ali ono što sam video protiv barce i olyja u napadu, je prilično dobro.odbrana i dalje škripi ali ništa se to ne bi primećivalo da su tekme dobijene, kao što su mogle biti.bilo bi dobro da se jabari reintegriše. sinoć u prvom poluvremenu sam imao utisak da bi u onakvom napadačkom kontekstu, odnosno nivou napada, baš fino radio ono što najbolje zna: getting buckets.
November 8, 2025Nov 8 2 hours ago, garmonbozia said:Iffe je morao da igra dok ga ne prodamo, ovako je ispalo preglupo i ima da nas ošuri kada budemo igrali protiv Makabija.hvala milom bogu da nijeto ne bih mogao da podnesem opet