November 11, 2025Nov 11 2 hours ago, uini said:31:5 odnos bacanja, koje edin valjda 5x pominje, nije nikakav argument. secam se kako sam podrzavao partizanovce u vreme tozla doba vujosevica, kada smireno objasnjavaju zasto se desava ta razlika, zvezdasima razularenim osecajem nepravde.neko je kacio desavanja pri kraju tekme ovde na topiku i to mi je izgledalo kao prilican propust ili kradja.za bacanja se bas blamirao edin, ne znam sta mu to treba.Kako nije argument, naravno da je argument i to vrlo dostojan, svašta. Lepo je čovek rekao, nije problem u 31 bacanju već je problem što dobiješ 3 slobodna bacanja za celu utakmicu igrajući protiv ekipe koja voli tu igru na ivici faula. Dakle tri slobodna, a za još dva bacanja je morao i čelendž da se traži... Pa onaj Barcokas bi doživeo fras da se tako nešto njegovoj ekipi desi, ne bi ga skinuli sa aparata godinu dana.Za penale su se baš izblamirale sudije, ne znam šta im to treba.Nego, Olipijakos je odigrao užasnu utakmicu, Partizan za njegove standarde možda i najbolju ove sezone i tu se ta razlika u penalima poništila i zahvaljujući toj igri su uspeli da uđu u relativno neizvesnu završnicu koju su na kraju epski zasrali, što je čini mi se Žoc i rekao odmah nakon kraja tekme.
November 11, 2025Nov 11 Just now, Scouser said:Kako nije argument, naravno da je argument i to vrlo dostojan, svašta.svašta,1 treba pogledati kako partizan napada koš, tj pokušava da poentira. ili su šutevi sa xy distance ili kucanja 1 na 0 u velikoj većini slučajeva2 treba pogledati i kada oly pravi faulove, odnosno, kako izlazi iz bonusakada se te dve stavke pročešljaju, vidiš da tih 5 (3) faula suđenih partizanu nisu naročito blesavi.ili je to, ili ste me lagali sve vreme vujoševićeve dominacije. Edited November 11, 2025Nov 11 by uini
November 11, 2025Nov 11 Just now, uini said:svašta,1 treba pogledati kako partizan napada koš, tj pokušava da poentira. ili su šutevi ili kucanja 1 na 0 u velikoj većini slučajeva2 treba pogledati i kada oly pravi faulove, odnosno, kako izlazi iz bonusakada se te dve stavke pročešljaju, vidiš da tih 5 (3) faula suđenih partizanu nisu naročito blesavi.ili je to, ili ste me lagali sve vreme vujoševićeve dominacije.Ne izlazi iz bonusa.
November 11, 2025Nov 11 Apsolutno. Čuj, Oly voli igru na ivici faula. Pa moraš da isprovociraš nečim tu igru, a ne da očekuješ da te fauliraju jer tapkaš loptu. Bezveze se fokus pomera sa 17 promašenih zicera, 7 grešaka u napadima iz tajmauta, i igranjem mečeva sa 7 igrača u rotaciji. Svaki tim u EL može da napravi lucky klip kako je pokraden u nekim situacijama. Edited November 11, 2025Nov 11 by Mindaugas Žukauskas
November 11, 2025Nov 11 4 minutes ago, uini said:promenite neke principe u napadu, pa će biti više faulovaPa nije da nisu dobijali slobodna bacanja na prethodnim tekmama...
November 11, 2025Nov 11 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Apsolutno. Čuj, Oly voli igru na ivici faula. Pa moraš da isprovociraš nečim tu igru, a ne da očekuješ da te fauliraju jer tapkaš loptu. Bezveze se fokus pomera sa 17 promašenih zicera, 7 grešaka u napadima iz tajmauta, i igranjem mečeva sa 7 igrača u rotaciji. Svaki tim u EL može da napravi lucky klip kako je pokraden u nekim situacijama.Pa čuj ne čuj, vole. Neke ekipe igraju manje ili više agresivno u odbrani, oni igraju tako i to je toNe pomera se fokus, izgubili su jer su debili, baš kao što si rekao, ziceri, greške na kraju, početničke i tako dalje. Ko je gledao tekmu, sumnjam da je pre svega kukao na razliku u penalima. Ali ne postoji šansa da taj odnos nije imao dobar uticaj.
November 11, 2025Nov 11 ju ask mi vot to plej?19 minutes ago, Midžeta said:Ol d lajf ju vejt for meOLD D LAJFnot nau det ju hev problem
November 11, 2025Nov 11 Meni je slika i prilika trenutnog Partizana čista blokada od tablu u 4/4 prošle utakmice (mislim Bruna) kad su svirali faul. A to se desilo u sledećem napadu nakon onih promašenih zicera. Niko se tada nije ni pobunio zbog izmišljenog faula. Drugim rečima pričati sad o suđenju vuče na luzeraj. Slaba vajda od svega ako se ne uđe u fajterski mod.
November 11, 2025Nov 11 19 minutes ago, bios said:Drugim rečima pričati sad o suđenju vuče na luzeraj. Slaba vajda od svega ako se ne uđe u fajterski mod.+1šibali su se u pireju pošteno, a i protiv barse.ja sa te strane nemam zamerki na ove dve utakmice. ovaj tim prosto nije tim koji će ići na taktiku ne može on toliko da svira, koliko mi možemo da bijemotragični smo bili u dubaiju, madridu i protiv parizau ove dve smo pokradeni i to je takovečeras da opštimo sa ovim grimaldijevim pulenima i da vratimo voz na tračnice sreće
November 11, 2025Nov 11 46 minutes ago, bios said:Meni je slika i prilika trenutnog Partizana čista blokada od tablu u 4/4 prošle utakmice (mislim Bruna) kad su svirali faul. A to se desilo u sledećem napadu nakon onih promašenih zicera. Niko se tada nije ni pobunio zbog izmišljenog faula.Drugim rečima pričati sad o suđenju vuče na luzeraj. Slaba vajda od svega ako se ne uđe u fajterski mod.Udarac po glavi su svirali. Bio je faul cist