November 11, 2025Nov 11 Po internetu se abroviše™ o trejdu TJ Šorts-Džabari Parker. Kažu da je inicijativa potekla od grka. NEmam pojma koliko je tačno, samo prenosim.
November 11, 2025Nov 11 raspravljalo se i ovde i forumska košarkaška sekcija je došla do jednoglasnog stava, glupostenivej, deluje da su odustali od ćaci patrolabar za sada ih nema nigde
November 11, 2025Nov 11 navodno se izraelci žale da smo prećutali neku ifčetovu povreduostoja zajebao ješe u trgovinisad sam sve video
November 11, 2025Nov 11 Pa zar nije Ostoja onu svoju dinastiju digao na valjanju polovne robeDobro sam se iskljucio malo poslednjih nedelja, TJ sorc za Dziberija nam nikako ne bi pomoglo osim ako ovaj drugi stvarno nije ispizdeo da vise nece da igra ovde. To je tek onda dabljutifak, imamo onda 2 i po igraca u rosteru koji deluju srecni i zadovoljni sto su uopste tuDobijamo 30 razlike
November 11, 2025Nov 11 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:navodno se izraelci žale da smo prećutali neku ifčetovu povreduMožda ga pitali zašto ne vodi loptu levom rukom pa se pravdao nekom povredom.
November 11, 2025Nov 11 2 minutes ago, Muzzy said:Možda ga pitali zašto ne vodi loptu levom rukom pa se pravdao nekom povredom.ja sam čuo da ga je željko udario onim polazivačem kad su gledali video, pa se zakomplikovalo:madera of: Edited November 11, 2025Nov 11 by kud u maglu Simoviću
November 11, 2025Nov 11 Snimila kamera Sergeja Trifunovića kako se gubi uz himnu. Je l' vam jinx ili lucky charm? Mada je vrv stalno tamo, ne znam.
November 11, 2025Nov 11 Author Lucky charm je Serz mada sad nam nema pomoci, me thinks, cak cu i ja da gledam Edited November 11, 2025Nov 11 by Midžeta
November 11, 2025Nov 11 Sterling igra preagresivno u odbrani sa 2 faula. Samo je pitanje trenutka kada ce mu svirati 3.